Bambi
Re: Bambi
O, nie wiedziałem nawet. Ambitnie założyłem, że Leosia podkreślając jak to zawsze chciała spierdolić "na swoje" faktycznie była na swoim.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To teraz album z Okim w konwencji Jay Z/Beyonce, featuringi Travisa Scotta i kogo tam jeszcze poznali w USA przy basenie, lygrys odpowiedzialny za stroje/choreografie i robią pięciokrotną platynę z samych świecących preorderów
Dodano po 49 sekundach:
Chyba że będzie w 2020 to digipack bez wkładki
Dodano po 49 sekundach:
Chyba że będzie w 2020 to digipack bez wkładki
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jak wydadzą w 2020 to zamiast Travisa będą zmuszeni na płytę zaprosić Mielzkiego, Otsochodzi i Jana-Spuchęzportkówpranie, na feat z Travisem już nie będzie miejsca na trackliście
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Leosia wzięła teraz pod skrzydło tą młodą dziewczynę z którą przyszła na rozmowę i co najlepsze, ta olka się nie odezwała przez godzinę rozmowy ani razu, bez kitu
widać że się uczy na błędach leokadia 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- francocarlos
ale sie podzialo. ale chyba niestety na strzaly nie ma co liczyc 
Tylko bogini Leokadia
Zdissuj ja to jak TAJCE urwie ci jajca
Żadna Bambi czy tam inny tygrysek czy tamten świr tazmanski zakręcony dzik (pewnie na fecie bo zawsze lata w kółko i pewnie na trenbolu i testosteronu widać że to kawał chama) albo nawet królik co zawsze wszystkich wyjebie bo to mądry lis i nawet dupe piekna miał bardzo spoko w space jam gdzie Michael Jordan grał przeciwko aliensow jako że jestem team alien
(patrz kawałek kanye alien z Yandhi)
Nie ma kawałka z 16latkiem który z osiedla gdzie wychowała się michele Obama, wielkim Sosa (patrz scarface jak se piją herbatkę i mówi tonwmy don't fuck me Tony, don't ever try to fuck me Tony)
//warn za spam
oldschool
Zdissuj ja to jak TAJCE urwie ci jajca
Żadna Bambi czy tam inny tygrysek czy tamten świr tazmanski zakręcony dzik (pewnie na fecie bo zawsze lata w kółko i pewnie na trenbolu i testosteronu widać że to kawał chama) albo nawet królik co zawsze wszystkich wyjebie bo to mądry lis i nawet dupe piekna miał bardzo spoko w space jam gdzie Michael Jordan grał przeciwko aliensow jako że jestem team alien
Nie ma kawałka z 16latkiem który z osiedla gdzie wychowała się michele Obama, wielkim Sosa (patrz scarface jak se piją herbatkę i mówi tonwmy don't fuck me Tony, don't ever try to fuck me Tony)
//warn za spam
oldschool
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night