Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
- wilkstaryruchacz
Re: Eis - Gdzie jest Eis? (2003)
Propsuje otsa pierwszy raz od dawna. Zajebiście mi siedzi.
- marco_pantani
- yungXpaproch
ej kurcze, musze powiedziec, ze ten teledysk naprawde zrobil na mnie wrazenie, swietnie odtworzony w momencie nawijki otsochodzi, ktora sama w sobie jest akurat bardzo fajna
- marco_pantani
Którym? Gdzie jest eis? Nie ma chuja że to on prowadzi.
zwracam honor
- marco_pantani
prędzej powiedziałbym, że jakiś millenials, który robi w sb mafii. dziwi mnie że eis w takim razie się nie pokazał na tym ig
zwracam honor
Również zostawiam propsy dla Otso. Bardzo fajnie sobie poradził, a bałem się bardzo bo to mój osobisty klasyk. Miejmy nadzieję, że dobry odbiór tego wałka uświadomi mu, że chce czy nie, najlepszy jest na klasycznych bitach 
Fajny ten teledysk z Pezetem jako łącznikiem między początkiem dwutysięcznych a obecnymi czasami
Otso nie przeszkadza, profanacji nie uświadczono.
ma swojego prywatnego do pokazywania od dawien dawna, ten tylko pod promo, czemu się kompletnie nie dziwięmarco_pantani pisze: ↑21 lis 2020, 12:25 prędzej powiedziałbym, że jakiś millenials, który robi w sb mafii. dziwi mnie że eis w takim razie się nie pokazał na tym ig
swoją drogą ciekawostka - gadałem sobie o tej płycie ostatnio z mesem, który mimo, że dograł refren kompletnie nie kuma kultowości tego krążka i nie uważa go kompletnie za przełom czy coś - ot, śmiesznostka
Mes to miał jakąś spinę z Eisem, nawijał nawet, że opowiadał rzeczy, które nie miały miejsca, ale przed jego flow czapki z głów.
Kogo obchodzi zdanie jakiegoś mesa
W ktorym numeeze tak nawija? Przypomnij
- alis_springs
haha no, faktycznie
ale jak sobie zarapowałem te wersy w głowie że coś tam przestałem lubić eisa to od razu mi się bit z "otwarcia" podłożył w głowie i byłem przekonany że to z tego
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
- marco_pantani
wiem ze ma swojego ale nie wiem czy on nie jest prywatny, przynajmniej po pewnym czasie sie taki stalskała pisze: ↑21 lis 2020, 20:08ma swojego prywatnego do pokazywania od dawien dawna, ten tylko pod promo, czemu się kompletnie nie dziwięmarco_pantani pisze: ↑21 lis 2020, 12:25 prędzej powiedziałbym, że jakiś millenials, który robi w sb mafii. dziwi mnie że eis w takim razie się nie pokazał na tym ig
swoją drogą ciekawostka - gadałem sobie o tej płycie ostatnio z mesem, który mimo, że dograł refren kompletnie nie kuma kultowości tego krążka i nie uważa go kompletnie za przełom czy coś - ot, śmiesznostka
zwracam honor