O.S.T.R.
- ConeyIsland
Re: O.S.T.R.
ale łogień o panie
szacun ostry, przygotowywał masę do teledysku przez ostatnie lata
- Bryx Fenrir
- ConeyIsland
Tastydope to jest tasty beats??
Tasty Beatz to duet, którego Tastydope jest członkiem.
- gods bidness
Co to znowu jakiś koncept album z pomysłami z dupy? Będzie teraz żyda z przedwojennej Warszawy udawał? Ale rap spoko.
O.S.T.R. we współpracy z Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku, stworzył album umiejscowiony w czasie w latach 20. ubiegłego wieku. Ostry wciela się w przeciętnego mieszkańca polskiego miasta w dwudziestoleciu międzywojennym rapując o otaczającym go świecie w perspektywie naocznego świadka tych wydarzeń. Album dosłownie przenosi w czasie o 100 lat!
Koncert XX przenosi odbiorców do rzeczywistości dwudziestolecia międzywojennego. Oczami O.S.T.R. odbiorcy zobaczą ówczesną kulturę, sztukę, technikę, doświadczą rozkwitu życia nocnego, rozwoju kina, muzyki i dźwięku. W oprawie muzycznej nie zabraknie charakterystycznego dla artysty wielopoziomowego brzmienia, przeplatających się stylów muzycznych z jazzem w tle oraz instrumentów z epoki. Teksty piosenek zostaną urozmaicone charakterystycznymi dla lat dwudziestych zwrotami. Koncert jest muzyczną opowieścią o ludziach tamtych czasów, o życiu z perspektywy zwykłego człowieka. Lekcją historii, której nie zapisano w książkach. Będzie jednocześnie muzyczną ucztą dla fanów, podczas której nie zabraknie stylu OSTR.
Zamów preorder: https://ostr.shop/product/38367-ostr-xx-cd
Album trafi na streamingi 31 maja. Tego dnia również w Muzeum II Wojny Światowej odbędzie się jedyny, wyjątkowy premierowy koncert, podczas którego O.S.T.R. wykona wszystkie utwory z albumu XX. Bilety są już w sprzedaży:
https://muzeum1939.pl/koncert-ostr-xx-i ... /6965.html
Ech marzy mi się promowanie patriotyzmu jak u JWP "19:20", a od Ostrego dostaniemy ckliwe historyjki dla fanów World of tanks chodzących w Helikonie 365 dni w roku
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- ConeyIsland
Jako że mam "tradycję" słuchania płyt, które sprzedałem to dzisiaj leci u mnie "Szum rodzi hałas". Słodki jezu, to są Himalaje pierdolenia bez żadnego sensu że aż szkoda bitów Emade.
To ja mam flow ziom
Daję na kongo
Bo po to są
Poł poł poł poł poł
Z centrum tempu
Dźwięku jest tu
Stestuj w deszczu
Przegród przekrój
Rekrut menciu
Kiedy to będzie?
Ten sen co w miejscu
Napina szczęście
Bestię znasz, ej
Taki to ten boks
——
Czego nie rozumiesz?
Daję na kongo
Bo po to są
Poł poł poł poł poł
Z centrum tempu
Dźwięku jest tu
Stestuj w deszczu
Przegród przekrój
Rekrut menciu
Kiedy to będzie?
Ten sen co w miejscu
Napina szczęście
Bestię znasz, ej
Taki to ten boks
——
Czego nie rozumiesz?
- ConeyIsland
...a to nie jest najgorsze co mogłeś wybrać z tej płyty.
O co chodziło na tej płycie, jaki był jej sens, co chciał autor przekazać? Nie wiem do dziś.
O co chodziło na tej płycie, jaki był jej sens, co chciał autor przekazać? Nie wiem do dziś.
-
dziejaszek
Udaję, że nie znam języka polskiego i wtedy zajebiście się słucha
To chyba było tak że ostr miał dosłownie kilka dni na nagranie tej płyty z emade więc stąd mogą wynikać te miałkie teksty
- oKulTywowany
Przypierdalanie sie że Ostry nagrał na spontanie kawałki część 2137
This page is no longer available.
Wystygł topless seks dziś wymyślą
Cycki w formie, kleks gdzieś nad pizdą
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
OSTR wyprodukował numer dla Frisco
co prawda dawno nie sprawdzałem OSTRa poza jakimiś singlami, ale nigdy bym się nie spodziewałbym takiego brzmienia od niego
klip też kręcony gdzieś u nas bo fury na polskich blachach stoją
co prawda dawno nie sprawdzałem OSTRa poza jakimiś singlami, ale nigdy bym się nie spodziewałbym takiego brzmienia od niego
klip też kręcony gdzieś u nas bo fury na polskich blachach stoją