SBM Label
Re: SBM Label
Mam wrażenie, że dla nas raperów dojście Tik toka jeszcze utrudniło sprawę. Kiedyś był tylko YouTube, teraz jeszcze Tik tok i konkurencja tylko urosła.
Potężna aplikacja dla tańczących nastolatków spierdoliła karierę niejednemu raperowi
cztery żubry i dwie kurwy
Wiesz czemu, bo tik tok strasznie zmniejszył wiek wejścia na rynek i gdy masz 25-26 lat to Solar już Ci nigdy nie da szansy, bo teraz już nawet 15-17 latki dostają kontrakty, co uważam za trochę ,,dziwne"
Jednak YT miał trochę wyższe ramy wejścia.
Teraz przez Tik tok to niedługo SBM 13 latka podpisze, a 25 latek to już na śmietnik.
Dlatego można żartować ale Tik tok spowodował, że dla rynku choćby dla SBMu 20 latki stały się dziadkami.
Jednak YT miał trochę wyższe ramy wejścia.
Teraz przez Tik tok to niedługo SBM 13 latka podpisze, a 25 latek to już na śmietnik.
Dlatego można żartować ale Tik tok spowodował, że dla rynku choćby dla SBMu 20 latki stały się dziadkami.
- Eloquent33
Tik Tok manipuluje ludzkim potencjałem, to chiński wynalazek który zmienił świat
Aktualny skład SBM Label. Wspaniały.
Walczuk wypierdolił. Jacuś wydał jedną płytę i też narka xD Ale tego się spodziewałem, bo ostatnio numery wrzucał tylko na swój kanał. Michał Anioł podobnie. po prostu Kajtek i Bryan też poza wytwórnią.
Tutaj Solar trochę wyjaśnia:
Walczuk wypierdolił. Jacuś wydał jedną płytę i też narka xD Ale tego się spodziewałem, bo ostatnio numery wrzucał tylko na swój kanał. Michał Anioł podobnie. po prostu Kajtek i Bryan też poza wytwórnią.
Tutaj Solar trochę wyjaśnia:

- zemsta1camzata
Walczuk w ciemnej strefie teraz
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
stracili najmocniejszego zawodnika
walczuk jak tomb kiedys sb mafija zabija
walczuk jak tomb kiedys sb mafija zabija
Solar Białas lanek i ich przedszkole, zamiast hotelu mafija zrobią ziarno, siejejeje na refrenie kimmy zimmer z napletem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Na mikrofonach sami najlepsi z najlepszych
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Nieco ponad rok temu mieli jeszcze Matę, i Borka, a teraz takie gowno 
- przedszkolanek
no dobra, ale w sumie co na obecnym rynku sbm może komukolwiek zaproponować, czego nie ogarnie sobie sam na lepszych warunkach? kanał odpada, bo obecnie małolaty słuchają ze spotify, no dobra, może zasięgi w socialach, ale to lepiej już do borka podbić, może weźmie pod skrzydła i podpromuje
Chyba kanał zniknął 

Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- marmolad_k2
Pare dni po premierze najbardziej zasięgowego artysty z wytwórni? Szczerze wątpie
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki