Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Mleko i tak się rozlało jak dla mnie i niesmak do wspoltowarzyszy Mesa został
^ kogo to chuj obchodzi?
- gods bidness
Czyli Malik w całej historii był po to, żeby odjebać Suge'a Knighta. Wbić się Stasiakowi z ekipą na kwadrat, wystawić go na balkonie za balustradę i krzyknąć PODPISUJ TO KURWA ALE JUŻ BO PUSZCZĘ!
A kto by utrzymał Stasiaka? Gdyby spadł z wyższego piętra to przez impet dowierciłby się do jądra ziemi.
Fajnie że oddali Mesowi prawa do solówek. Podymione? No to zaraz reedycja.
Fajnie że oddali Mesowi prawa do solówek. Podymione? No to zaraz reedycja.
Poprawiłem
Trochę tak trochę nie, cokolwiek odjebal to w tej sytuacji wydaje mi się ze bardziej frajersko zachowali się PRZYJACIELE
^ kogo to chuj obchodzi?
Większość kariery Mesa to dla mnie "dziwne dźwięki, niepojęte czyny" (albo odwrotnie), natomiast uważam, że nie sposób przejść obojętnie obok jego początkowej twórczości. Zawsze się uśmiecham słuchając kawałków z czasów jego gówniarsko-hustlerskiej przewózki, której szczyt przypadł chyba na legal Flexxipu. Kojarzę taką zbitkę "hybryda dresa i skejta", jaką się określił w jednym z utworów z tego okresu i to świetnie oddaje rozdroże, na którym się wówczas znalazł - z dresowego hip-hopowca przedzierzgnął się w eksperymentującego, oczytanego (hehe) znawcę życia. To już nie moja bajka, typ miał (ma) taką zajawkę i jego sprawa.
Czysto muzycznie - gość o wielu zainteresowaniach, skory do eksperymentowania, postać nietuzinkowa jak na naszą scenę. Nie wszystko się wszystkim będzie podobać w takim przypadku. I dobrze!
Czysto muzycznie - gość o wielu zainteresowaniach, skory do eksperymentowania, postać nietuzinkowa jak na naszą scenę. Nie wszystko się wszystkim będzie podobać w takim przypadku. I dobrze!
Ogólnie zauważyłem, że dużo starych dreso hiphopowców gdy już wyszli z zajawki stało się takimi życiowymi filozofami, ale to chyba przez zażywanie w młodości marychułany często i w dużych ilościach.
nowa gościnka Mesa.
TRIIIO - Uwaga Szkło feat. Ten Typ Mes (prod. Yogic Beats)
TRIIIO - Uwaga Szkło feat. Ten Typ Mes (prod. Yogic Beats)
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Nie lubie tego obszczanca mesa ale zajebisty i przyjemny numerek, napewno będę wracał, potencjalnie katował
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Dodano po 26 minutach 11 sekundach:
Typowe Mesowe pierdolenie, przekombinowane i nie podoba mi się.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Zieeeew
Ale on się zrobił bezjajeczny ja pierdole
Wielkie 5 dla Was
Ale on się zrobił bezjajeczny ja pierdole
Wielkie 5 dla Was
- Bryx Fenrir
Ten bit bez jaj, bez pierdolnięcia, a Mes na nim też niespecjalnie przekonuje, w dodatku wokal chyba za cicho, taki kawałek na raz, nic ponad to
- gods bidness
Wokal za cicho, bo to muzyka instrumentalna.
to mógł go całkowicie wyciszyć
- gods bidness
Ano mógł. A nawet w ogóle mógł go nie nagrywać.
bicik super, klimat super, refren fajny, zwrotki za cicho i bez błysku. to chyba singiel w ogóle, można otwierać temat z płytą.
zwroty nudne, mix bez polotu

Witek i stasiak skończyli mesa. Typ wyglada jak mix żula z hipsterem, nawija jakieś pierdy do chujowych bitów, po co ? koncertów nie gra, kto go słucha w 2023? 3 osoby ze ślizgawki ?