jest moda na edgy ironiczne rzeczy przeciezDlatego właśnie nie ogarniam jak ignorant może się komuś podobać.
Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
Spoiler

tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
- ToMojaStaraKsywka
W końcu dziarka 18czerwca supcio
Zapisałem się na pierwszą dziabę, którą będę robił na nodzę (konkretnie to na łydce), na co się przygotować? Ból chyba będzie do zniesienia? 
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- ToMojaStaraKsywka
Ja miałem problemy ze dwa dni po dziarce z chodzeniem po przebudzeniu się i mijał ból po jakichś 10 minutach, a tak to git
Czekaja mnie trzy dni dziarania pod rzad, dwa razy rekaw i na ostatni dzien udo. Mam nadzieje, ze nie dopierdoli mi to mocno.
Nie mniej jednak nie moge sie juz doczekac 
kurwa no najgorszy sobie okres na dziare wybrałem, bo jest to jebane słońce i nie mogę śmigać w krótkich spodenkach, na rowerze też nie mogę zbytnio jeździć (?) i meh
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- ToMojaStaraKsywka
No to jest prawda xd. Robiłem wczoraj na łydce, za jakiś czas wrzucę jak dostanę zdjęcie w dobrej jakościcloud pisze:kurwa no najgorszy sobie okres na dziare wybrałem, bo jest to jebane słońce i nie mogę śmigać w krótkich spodenkach, na rowerze też nie mogę zbytnio jeździć (?) i meh
no ja na dwóch łydkach i szkoda ryja strzępić xD

Spoiler

- ToMojaStaraKsywka
Spoiler

- nihil Novi
Tatoo fajne, kreska stylowa - podoba mi się, choć sam takiego bym nie zrobił.
Ale jako fanatyk noży muszę zapytać - skąd taki dość oryginalny pomysł na broń tego wojownika? Technicznie dość średnio pasuje.
Zdrówka.
Ale jako fanatyk noży muszę zapytać - skąd taki dość oryginalny pomysł na broń tego wojownika? Technicznie dość średnio pasuje.
Zdrówka.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- ToMojaStaraKsywka
Najprawdopodobniej stąd 

Dzisiaj jak szedłem plażą z Gdańska do Sopotu to strasznie duże widziałem facetów, którzy mieli całe ręce pokryte tatuażami w stylu Samoańskim
WWE's Roman Reigns Tattoo Tour | INKED
To jakiś nowy trend w Polsce?
Takie Samoańskie tatuaże według mnie wyglądają najlepiej, ale jako biały koleś raczej bym się na to nie zdecydował, przez szacunek do samoańskiej kultury.
WWE's Roman Reigns Tattoo Tour | INKED
Spoiler
Takie Samoańskie tatuaże według mnie wyglądają najlepiej, ale jako biały koleś raczej bym się na to nie zdecydował, przez szacunek do samoańskiej kultury.
byłem w weekend nad jeziorkiem i też kilka takich osób zauważyłem, niektórzy też z nogawkami

Pierwszy raz cyknąłem sobie dziare w okresie letnim, nieumyślnie lekko mnie słońce złapało na drugi dzien podczas zwiedzania miasta, nic się nie dzieje wszystko wyglada normalnie oprócz tego ze skóra jest brązowa od słońca i tera pytanie czy po wygojeniu może się coś zjebac? Dodam ze dużo białego który wiem ze przyjmuje się gorzej
Jeśli skóra jest/będzie nawilżona odpowiednio i nie będzie drastycznie schodzić to nie. Wyblaknąć od słońca może zawsze.