Mistrzostwa Świata Katar 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata Katar 2022
POLSKA GUROM
Zgody: Brazylia, Urugwaj, Portugalia, Kanada
Kosy: Niemcy, Argentyna, Katar
Francja i Hiszpania w szarej strefie. Zawsze im kibicowałem (pewnie i tak będę), ale są kwestie w obu repkach które mnie triggerują negatywnie
Zgody: Brazylia, Urugwaj, Portugalia, Kanada
Kosy: Niemcy, Argentyna, Katar
Francja i Hiszpania w szarej strefie. Zawsze im kibicowałem (pewnie i tak będę), ale są kwestie w obu repkach które mnie triggerują negatywnie
yer a wizard, Harry
Zgody: Brazylia, Portugalia, Chorwacja
Kosy: Francja, Niemcy, Hiszpania
Mnie też Southgate obrzydził repkę Anglii, więc są mi zupełnie obojętni. Poza tym Francja nie wyjdzie z grupy. Klątwa mistrzów musi trwać.
Kosy: Francja, Niemcy, Hiszpania
Mnie też Southgate obrzydził repkę Anglii, więc są mi zupełnie obojętni. Poza tym Francja nie wyjdzie z grupy. Klątwa mistrzów musi trwać.
Polska, Holandia, Brazylia między nami spoko
pluję na Hiszpanów, a z Niemcami zwykła kosa
pluję na Hiszpanów, a z Niemcami zwykła kosa
kurwa mam obawy co do przetrwania tej klatwy bo francja ma dosc latwa grupe ale z drugiej strony wlosi w 2010 mieli jeszcze slabsza i nie wyszli
Kadra Argentyny
Spoiler
fantasy robimy jakieś?
Disasi za Kimpembe we Francji, gdzie on jest gorszy niż Badiashile jego kolega ze środka obrony. Plus dowołany Thuram a nie Kolo Muani, Deschamps ty idioto
Ok, ten Thuram coś tam gra sprawdziłem więc tu akurat niech mu będzie. A jeszcze mógł to być Terrier, straszne tam bogactwo mają
Harit też nie jedzie :/
Ok, ten Thuram coś tam gra sprawdziłem więc tu akurat niech mu będzie. A jeszcze mógł to być Terrier, straszne tam bogactwo mają
Harit też nie jedzie :/
Ostatnio zmieniony 14 lis 2022, 15:39 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
tak btw to patrzcie jakie kursy są na mecz z Meksykiem 
Meksyk faworyt
Meksyk faworyt
ale to jest jakieś zaskoczenie czy co
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
zaskoczenie może nie, ale repra jest często solidnie oceniana przez buków i to że wypierdalają się na jakichś Senegalach pokazuje że nasza kadra nie jest aż tak chujowa tylko gra grubo poniżej potencjału, co w porównaniu z nieciekawym stylem gry sprawia że postrzegamy kadrę jak ostatnich nieudaczników. Z poteżnymi Szwedami w meczu o awans byliśmy też zauważalnymi faworytami.
Meksyk wychodzi z grupy na mundialach od 1994 i zazwyczaj mocno wchodzi w turniej wypalając się na samym początku, my ostatni raz wyszliśmy z grupy kiedy do kina chodziło się na filmy sprzed 5 lat, a w kioskach można było kupić Trybunę Ludu, Meksyk zawsze kręci się w rankingu fifa koło top 10, my za wyjątkiem epizodu w 2018 kiedy losowano nas z pierwszego koszyka (co za lol z perspektywy czasu) no niespecjalnie + Meksyk też jest zazwyczaj przeceniany przez buków (ale wiadomo, że nie aż tak jak Anglia), nie widzę żadnego powodu, dla którego mielibyśmy być faworytem tego meczu nawet jeżeli Meksyk gra w tym roku piach i na papierze kluby, w których grają Polacy są lepsze, ja osobiście byłbym zadowolony z remisu, jeżeli uważasz, że kurs na Polskę to przecena to pierdolnij na ekipę Cześka tysiaka jak czyjaś koleżanka tutaj, że Katar wyjdzie z grupy
----
----
ja nie twierdzę że Polacy są faworytem, ba buki też nie bo takie kursy realnie jak obecnie wskazują na remis ale budowne o racjonalne dane, statystki i argumenty a jakieś prawa serii, błogosławieństwa czy wyniki z 94% mają na to marginalny wpływ. Tak remis też brałbym w ciemno, ale wygrana Polski też nie powinna nikogo zdziwić, natomiast twoje podejście sugeruje jakbyśmy rozmawiali conajmniej o Argentynie.
Spoiler
- ebismolarek
Ta repka oczywiście nic nie ugra, ale poza kilkoma detalami, Lucho mega props za ten okres 
yer a wizard, Harry
No bo w grupie oni zazwyczaj napierają jak Argentyna, ogolą Niemców, Francję, Włochów, Chorwatów i wszyscy myślą o kurwa tym razem Meksyk jest 4 real, jak oni grają, może nawet wreszcie będzie z tego faza medalowa, a w okolicach trzeciego meczu już się wszystko powoli sra, być może dlatego, że tam obowiązkowo musi wjechać impreza z prostytutkami, a w Katarze jak wiadomo może nie być z tym tak łatwo, dlatego Meksyk w tym roku wyjątkowo groźny
----
----
Na tt tvp sport rozpiska kto co komentuje
Dobrze, że Szpakowski tylko cztery mecze skomentuje. Nie miał on kończyć kariery komentatora po ostatnich ME?
Śnieg Garbatym Nosom
nie wiem, ale dziś zapowiedział że to jego ostatni mundial a czy zostanie do Euro 24 to trudno powiedzieć. Oby mu dali finał skomentować