Sentino
Re: Sentino
Żulczyk się nie pierdoli @stratemirat podaj link do tego wpisu.
Ten kacper HTA fajnie eksperymentuje z głosem, no ale poza tym gość jest poprawny. Producenci go niosą
Ten kacper HTA fajnie eksperymentuje z głosem, no ale poza tym gość jest poprawny. Producenci go niosą
#free2rzyn
Najlepsze zwrotki Kacpra są lepsze od najgorszych zwrotek Sentino. Z tym się możemy zgodzić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
@oldschool i to jest wystarczajacy powód dla którego mozemy uznac, ze psychofani sentino twierdzacy ze taki kacper to nie jest w ogóle muzyk i nie tworzy normalnej muzyki to jebane debile z klapkami na oczach, i pisze to jako fan czary mary od strony rapera (bo antyfan od strony producencko-wykonawczej)
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Myślałem że w temacie Sebka można porównywać tylko wygląd boskiego latynosa i wynalazków genetycznych
Czy tam u tego GTA jest "rozumią" w refrenie?
Spoiler
Tak, A co się stało?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- stratemirat
- oKulTywowany
Porównaj sobie takie reprezentuje biedę a to gowno. Przeproś Peja mimo ze chyba nikt normalny nie słucha od 10 lat Peja.
F1 to królowa. Zawsze była.
2002 to chyba Na legalu, oni nawet poziomu Rycha z Antyliroya nie lizneli.
- Cz4rny1337
- Moderator
kurwa beda tera nagrywac na tego sentino dissy bo to kreci wyswietlenia, a on zamiast wsiadac na karuzele wyswietlen to sie obraza, no niech mu ktos wyjasni

- MalkoNTENT
wywiad wspomnianego Eldoki ubranego w intelektualistyczne pingle
[/quote]
Ale beka, Eldo z twarzy identiko jak Young Igi, tylko łysy
[/quote]
Ale beka, Eldo z twarzy identiko jak Young Igi, tylko łysy
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- yungXpaproch
sentino na ig relacji napisal ze ma glowe do biznesu

@erykgx ależ świetne te barsy, dzięki za polecenie
co za frajerzyna usuwa moje posty? swn spusciles swoich gestapowcow ze smyczy i troszke chlopakom odjebalo od kaski
mlody edi wata chyba za duzo krakulca przyjęteeddy_wata pisze:a sluchales kacpra hta? muzycznie chlop przez ostatnie 2 lata zrobil mega progres i nie ustepuje wokalnie ani muzykalnie sentino, dlaczego pod tym tematem niby normalni forumiarze przeradzaja sie w takich zjebowjajca pisze: ↑16 kwie 2021, 15:14 typie, napisales ze jakiś kacper hta robi normalna muzykę, prowo spalone praktycznie na starcie
Dodano po 2 minutach 22 sekundach:do wymienionych feat z diho Szampana do ręki, w 2010 Sentino kładł se takie refreny a my czekaliśmy jeszcze rok na legalny debiut jakiegoś kurwa vnma na poczwórnych rymach
-
genocidegeneral
0:24 XD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Gościnka się szykuje u jakiegoś goldenberga
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- qualite_de_schizoide
o kurde po tym snippecie słabo to sie zapowiada
mniejsza w Sentino ale to "u mnie nic nie znajdziesz" Hanego nie brzmi w ogóle, gość nie potrafi śpiewać widocznie:/
mniejsza w Sentino ale to "u mnie nic nie znajdziesz" Hanego nie brzmi w ogóle, gość nie potrafi śpiewać widocznie:/
Faktycznie, nic u niego nie znajdziemy
Czekam na wersję z samym Sebkiem
Czekam na wersję z samym Sebkiem