Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
nieważne czy do dzisiaj, czy do dzisiej
z okazji odmrożenia wbw, dowiedziałem się że ta walka to jakieś opus magnum pl fristajlu
kurwa nie sądzę
co ciekawe, te kocopały zwykle wypisują ci, dla których obecny free to "pisanki i darcie mordy"
nie żebym kogokolwiek specjalnie bronił - zajawkę wolnostylową wyjebałem zaraz po ukończeniu gimnazjum
ale filmik powyżej to jest przecież 1:1 odwzorowanie tych zarzutów
3-6 prezentuje jakiś upośledzony growl - w ogóle ta walka nie ma sensu, bo chłop oprócz ensona walczy jeszcze m.in. z własną dykcją i membraną mikrofonu
przestery, faflunienie - super rozrywka kurwo
linijkę eno o pedofilii przemilczę - za rzucenie "wyglądasz jak mała dziewczynka" w stronę łysego, dwumetrowego typa powinna być natychmiastowa dyskwalifikacja
ziomuś w domu przygotował punch na solara, niestety wylosował mu się inny przeciwnik
było kilka fajnych przekmin, tylko co z tego, skoro całość zionie strasznym tryhardem i zapoconym crewneckiem - kontent dla słuchaczy patokalipsy
dobra walka, którą nawet po latach ogląda się przyjemnie, to plejer vs green - notabene z tej samej edycji
początek jest trochę dziwny, ale od razu słychać, że plejer nic sobie nie przygotował
kombinuje spontanicznie, dzięki czemu dostajemy taką perełkę jak:
CO TU JESZCZE POWIEDZIEĆ... JEBIESZ KURWA ŚLEDZIEM
drapieżnik krąży wokół swojej ofiary, jednak ta nie daje za wygraną
green dobrze nawinął na temat, wyśmiał outfit przeciwnika - na ten moment to on wydaje się być górą
i wtedy następuje zwrot akcji
(tu ukłon dla dj-a, że wyczuł co się święci i sięgnął po insane in the brain, zamiast jakiegoś madliba)
jest to chyba najlepsze wejście w historii (w każdym razie ścisły top)
0 chujowych przerywników, sam konkret, kozackie flow
eskalacja konfliktu z każdym wersem + niewerbalny atak w postaci strącenia rondla (symboliczne uśmiercenie truskulu?)
kontakt z publicznością (ej ludzie - JES-TEŚ-CIE? = ciary)
krzyk trzysześcia każe patrzeć z politowaniem, krzyk plejera każe ci uciekać
więc gdy wydaje się, że klamka zapadła, wówczas na pełnej kurwie wjeżdża greenzki - zaczyna od trzesięnia ziemi, po czym luźno odbija wszystkie piłeczki
(w ogóle mam wrażenie że w tej bitwie każdy pancz doczekał się kontrpancza, co jest o tyle fajne, że zwykle te cześki ripostują max. 1 zaczepkę, a resztę energii przeznaczają na recytację primejdów)
to daje jakieś światełko nadziei, że możesz być spokojnym, niskim, niepozornym kolesiem - spoza stolicy, w niemodnej czapce, ale błyskotliwością i pewnością siebie dasz radę upokorzyć chada przed jego własną publiką
ofc. ta reguła tyczy się tylko ojszczanego tanim piwem klubu harlem w 2009, choć i tak miło pozażywać tego copium
piękna paleta emocji - śmiechu, strachu, niedopowiedzeń (dogrywka*) - jak w życiu.
*green wygrał jak coś
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Aj kurde juz bylo blisko, juz post zmierzal ku koncowi no ale musiał xD
ej no nie wiem, może dlatego tak napisałem, bo ten kontrast jest po prostu ciekawy w kontekście całej walki?
jak na religii omawialiście dawid vs goliat, to też prułeś dupę u katechetki, że "to forum historia zmierzam ku końcowi, no ale musiał yung pasterz wygrać z olbrzymem?"
jak na religii omawialiście dawid vs goliat, to też prułeś dupę u katechetki, że "to forum historia zmierzam ku końcowi, no ale musiał yung pasterz wygrać z olbrzymem?"
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
Ty kurwa weź do pracy idz a nie pierdolisz
@saturn
Chodzi o to, że napisałeś fajny, merytoryczny post, a potem spuentowałeś go standardowym biadoleniem i wizjami supremacji ciućmoków w odpowiednich warunkach.
Chodzi o to, że napisałeś fajny, merytoryczny post, a potem spuentowałeś go standardowym biadoleniem i wizjami supremacji ciućmoków w odpowiednich warunkach.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
I to, ze praktycznie w kazdym twoim wywodzie na dowolny temat predzej czy pozniej wybija ten motyw xd pytanie, czy taka masz umiejetnosc, ze jestes w stanie wszedzie sie tego doszukac, czy moze tylko dzieła i zjawiska igrające z tematyką wzrostu, chadów i dominacji genetycznej przyciagaja twoja uwage
post był tylko przykrywką do wrzucenia linijki o chadach, wzroście i swoich kompleksach, kogo obchodzi jakieś wbw, no co wy panowie xD saturn wie jak by się skończył bezpośredni wylew frustracji także trzeba kombinować, nie ma kurwa letko
o temat pracy dyplomowej dla ciebie wymyśliłem, analiza motywu dawida i goliata w społeczeństwie współczesnym, chady, incele, może jakiś przypadek gdy incel pokonał czada wykminisz i opiszesz
Saturn pokonał Arta podobno.
- ConeyIsland
- marmolad_k2
No i to jest przykład tego, o czym mówili koledzy wyżej, post zaczyna się normalnie, ale potem przyczepy hamulce puszczają i jazda bez trzymanki.
oczywiście że nie ma racji, bo tam nie było żadnej walki
cieć nawet nie podniósł rękawicy - obydwie zwyrodniałe wity miał zajęte pisaniem o mgiełkach zapachowych i matkach userów
czyli clou egzystencji tego balasa
cieć nawet nie podniósł rękawicy - obydwie zwyrodniałe wity miał zajęte pisaniem o mgiełkach zapachowych i matkach userów
czyli clou egzystencji tego balasa
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
- ConeyIsland
spoko nastepnym razem bede wachal wlasna sperme zamiast perfum
a o matce przypadkiem nie dales tam wersu? jesli tak to spotka cie karma
daj znac jak tam clou twojej egzystencji
a o matce przypadkiem nie dales tam wersu? jesli tak to spotka cie karma
daj znac jak tam clou twojej egzystencji
o kurde, za mocne
ale zazdrość tam jest
o kurde x2Jose pisze: ↑01 cze 2024, 9:32Chłop regularnie wykręca miliony wyświetleń, nic dziwnegoMoltisanti pisze: ↑31 maja 2024, 18:07 Nie wiem gdzie to napisać ale muszę się podzielić informacja ze NOWATOR ma 21 koncertów w czerwcu. Ja myślałem że łatwo umrzeć jako raper, a tu się okazuje ze to całe towarzystwo przez lata jeszcze będzie grać po dożynkach![]()
Chce żyć na poziomie lepsze od muzyki poważnej gdzie Noon odjebał bity stulecia a Pezet wspiął się na wyżyny wrażliwości, no kurwa tak to nie będzie.
Musze rozchodzić tę żenadę.
przyglup ma racje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji