Roger
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
ale końcówka, ufff
Roger
Roger
- przedszkolanek
już się zaczynał klasyk, inaczej byłoby nie po bożemu
ale grunt że się dobrze skończyło
ale grunt że się dobrze skończyło
Kurwa takie nudy piłkarsko ze nawet sparing united z ogórami odpaliłem.
jeśli kogoś to obchodzi to typowe united.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Chelsea zaraz też pyka, już w trochę lepszym składzie niż ostatnio i Lamps odpalił 4-1-2-1-2 dzisiaj :o
Nikogo ale fajnie, że nic się nie zmienia u tych kasztanówBolo pisze:Kurwa takie nudy piłkarsko ze nawet sparing united z ogórami odpaliłem.
Ładnie kopnął białasek ale lepszy o 2 punkty w fifie bramkarz to by to obronił.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ten stream z irlandii, jakbym oglądał 8-mą ligę mistrzów
tylko czekam na klasyczne "kuuuuuurrrwa" w tle.
piękny ten stream, pokazuje milosc do piłki ktora jest tak mocno zakorzeniona na wyspach a troche w tym splendorze Premier League zatracona.
piękny ten stream, pokazuje milosc do piłki ktora jest tak mocno zakorzeniona na wyspach a troche w tym splendorze Premier League zatracona.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Mercedes znowu z dubletem, czy to się kiedyś zmieni? XD
Szarls Leklerk niestety nie pykło, Gasly zaskoczył pozytywnie, Vetel rozczarował po raz kolejny, Valteri przynajmniej przed Lewisem.
Szarls Leklerk niestety nie pykło, Gasly zaskoczył pozytywnie, Vetel rozczarował po raz kolejny, Valteri przynajmniej przed Lewisem.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Leci superpuchar Polski w piłce nożnej Piast - Lechia
Boże jak Amadi Korek się podnieca komentując to gówno obesrane i porównojac zagrania tych kasztanów do zagrań panów piłkarzy zza granicy... Z jednej strony beka z drugiej rozumiem bo co ma powiedzieć>? Że go wyznaczyli do komentowania kupy? A tak pojedzie zbije parę piątek, po meczu bankiecik, kolacyjka, coś mocniejszego i kolejny dzień z polskim gównem a w zasadzie zarabiając na polskim gównie za nim Szanuję za branie kasy w taki sposób Jak ja mogłem się tym fascynować tyle lat?
Boże jak Amadi Korek się podnieca komentując to gówno obesrane i porównojac zagrania tych kasztanów do zagrań panów piłkarzy zza granicy... Z jednej strony beka z drugiej rozumiem bo co ma powiedzieć>? Że go wyznaczyli do komentowania kupy? A tak pojedzie zbije parę piątek, po meczu bankiecik, kolacyjka, coś mocniejszego i kolejny dzień z polskim gównem a w zasadzie zarabiając na polskim gównie za nim Szanuję za branie kasy w taki sposób Jak ja mogłem się tym fascynować tyle lat?
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Weetam, też oglądam 
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.