Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
moim zdaniem Jakubas ma dużo racji, mówiąc o tym, że jemu z nadmiaru pracy się tak w główce śmiesznie pierdoli że nie wie czy jeszcze w tibii jest tak odpierdala, natomiast nie da się ukryć, że jak ten Rumcajs zajebany nie uderza w populistyczne tony o umieraniu za klub, całowaniu herbu i tak dalej, to łatwo kupić tę jego gadkę. jak na gościa, który rzekomo nie czyta internetu, za dobrze wie, która narracja się najlepiej sprzedaje wśród kibiców (vide wczorajszy zamach na Panjacka)
inna sprawa, że on ma dużo racji z lekceważeniem sędziowskich błędów popełnianych na niekorzyść Legii; abstrahując od tej narracji, że nam to zawsze z nieba spadnie jakiś Stefański, to jednak nam się wcale nie sędziuje lepiej niż reszcie klubów (już jebać tę bramkę Cracovii z rogu, nawet mi się nie chce odwijać, ale były takie trzy minuty w końcówce, że pozwolił im dwie kontry zatrzymać bez kartki, jednocześnie robiąc na opak w drugą stronę) i jeśli kluby/kibice/wolność (bo jedni i drudzy) tego nie zrozumieją, to nigdy się ten poziom nie poprawi. raz nas, raz was, dla nich to bez różnicy
btw podoba mi się fikcyjny scenariusz, w którym JZ zachowuje stołek, ściąga sobie Magierę na jakiegoś klucznika i najdalej w marcu podstawia go za Rumcajsa, Pandarek special
inna sprawa, że on ma dużo racji z lekceważeniem sędziowskich błędów popełnianych na niekorzyść Legii; abstrahując od tej narracji, że nam to zawsze z nieba spadnie jakiś Stefański, to jednak nam się wcale nie sędziuje lepiej niż reszcie klubów (już jebać tę bramkę Cracovii z rogu, nawet mi się nie chce odwijać, ale były takie trzy minuty w końcówce, że pozwolił im dwie kontry zatrzymać bez kartki, jednocześnie robiąc na opak w drugą stronę) i jeśli kluby/kibice/wolność (bo jedni i drudzy) tego nie zrozumieją, to nigdy się ten poziom nie poprawi. raz nas, raz was, dla nich to bez różnicy
btw podoba mi się fikcyjny scenariusz, w którym JZ zachowuje stołek, ściąga sobie Magierę na jakiegoś klucznika i najdalej w marcu podstawia go za Rumcajsa, Pandarek special
trójkąt bermudzki wola mokotów
ty no takich momentów, tj przerwań akcji bez kartki na korzyść rywali Lecha, to ja widzę kilka co mecz zwykle, przyzwyczaiłem się
a ani ręki Wszolka, ani jego ciągnięcia chłopa z Cracovii za koszulkę oburącz chwilę później naprawdę się bronić nie da
Feio w końcu jebnie pewnie, też nie mam co do tego wątpliwości, ale niech póki co stuka te punkty w lke, wszyscy potrzebujemy
a ani ręki Wszolka, ani jego ciągnięcia chłopa z Cracovii za koszulkę oburącz chwilę później naprawdę się bronić nie da
Feio w końcu jebnie pewnie, też nie mam co do tego wątpliwości, ale niech póki co stuka te punkty w lke, wszyscy potrzebujemy
Podobno Stokowiec do Radomiaka idzie także chcą iść do spadku
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
ale szczur jebany niemiecki 
i marciniak gwiazdor oczywiście odpowiedzialny za to, niech też wypierdala
i marciniak gwiazdor oczywiście odpowiedzialny za to, niech też wypierdala
i cannot be a thug they dont dress this well
więc albo zgadzamy się, że suma szczęścia zawsze równa się zero i nikt nie jest specjalnie faworyzowany, albo idziemy na wojnę za każdym razem, kiedy zostanie popełniony błąd - niezależnie od tego, czy przeciwko Legii, Lechowi, Rządowym, Lechii czy Stali. wszystko to, co pomiędzy, to hipokryzja i wariactwo
a na podolskiego szkoda tlenu, niech już idzie w te gabinety
błąd błędowi nierówny, ewidentny razy to zdecydowanie co innego niż ewidentny taktyczny faul w środku pola
Poldeuszowi to by mogli dostęp do internetu zabrać (Ignacikowi za to zabrali występ w Canal+, nie ma co ukrywać - nareszcie. No, ale wymagało to żartów z samobójstw)
Poldeuszowi to by mogli dostęp do internetu zabrać (Ignacikowi za to zabrali występ w Canal+, nie ma co ukrywać - nareszcie. No, ale wymagało to żartów z samobójstw)
haha no ja włączyłem ligę plus extra i słyszałem jego segment po raz pierwszy od dawien dawna, chłop darł się do mikrofonu nieśmiesznie robiąc miny, o co tu chodzi w ogóle
wróci tenis to wróci też ignacik
Ktoś mi wytłumaczy fenomen Ignacika? Bezbek najgorszego sortu, vibe wujasa na weselu. Zero wiedzy, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, cała jego postać to śmieszkowanie (rzadko śmieszne zresztą). Duża sztuka trzymać się tyle lat w canal+ mając tak mało do zaoferowania.
zupełnie przypadkiem trafiłem ostatnio na kawałek turbokozaka z Morishitą i o matko kochana
To w jaki sposób Podolski dokończył mecz z Piastem na boisku pozostanie na zawsze tajemnicą zawodową pana Raczkowskiego

Daję tu:
Teraz internauci zauważyli pewne zmiany na profilu żony Rybusa na Instagramie. Chodzi o fakt, że z jej konta zniknęły wspólne zdjęcia z Maciejem. Dodatkowo w sekcji "imię i nazwisko" na Instagramie widnieje "Lana Baimatowa", a więc Rosjanka wróciła do swojego nazwiska panieńskiego, przynajmniej w mediach społecznościowych.
To chuj, jak już rosjanki nie ma, złote siano skończyło się to co? Wracamy do Legii?
Teraz internauci zauważyli pewne zmiany na profilu żony Rybusa na Instagramie. Chodzi o fakt, że z jej konta zniknęły wspólne zdjęcia z Maciejem. Dodatkowo w sekcji "imię i nazwisko" na Instagramie widnieje "Lana Baimatowa", a więc Rosjanka wróciła do swojego nazwiska panieńskiego, przynajmniej w mediach społecznościowych.
To chuj, jak już rosjanki nie ma, złote siano skończyło się to co? Wracamy do Legii?
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- zemsta1camzata
niezła kompromitacja cwela, został u ruskich dla żony a ta kopnęła go w dupę
oby żadna legia, wieczysta czy ktoś inny nie wpadł na pomysł ściągania go
oby żadna legia, wieczysta czy ktoś inny nie wpadł na pomysł ściągania go
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta