Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
pojebana jest ta Villa, ciekawe kiedy będzie jakiś kryzys i jak szybko z niego wyjdą
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Witam oby nigdy
Emery wydaje się być właściwym człowiekiem we właściwym miejscu, skład jest mocniejszy niz w takim
United czy Brighton biorąc pod uwagę drużyny spoza "topu", ja trzymam kciuki
Emery wydaje się być właściwym człowiekiem we właściwym miejscu, skład jest mocniejszy niz w takim
United czy Brighton biorąc pod uwagę drużyny spoza "topu", ja trzymam kciuki
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- bloodyhell
ciekawe jest to, że city bez rodriego jest zupełnie innym zespołem. zawsze myślałem, ze brak kdb będzie dla city czymś strasznym, a tu wychodzi ze to hiszpan jest odpowiedzialny za trzymanie tego zespołu w ryzach
a villa fajnie się rozwija i kibicuje projektowi, emery to kawał trenera i jeżeli ma dobre warunki to potrafi się odwdzięczyć wynikami. w villi wszystko na ten moment wyglada „na swoim miejscu”, stad tez takie a nie inne miejsce w lidze.
a villa fajnie się rozwija i kibicuje projektowi, emery to kawał trenera i jeżeli ma dobre warunki to potrafi się odwdzięczyć wynikami. w villi wszystko na ten moment wyglada „na swoim miejscu”, stad tez takie a nie inne miejsce w lidze.
Swoją drogą ciekawa ta taktyka Guardioli dzisiaj XD

Spoiler

przeciez gra tak od roku, tylko wymienił Rodriego na Akanjiego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No ale Akanjiemu daleko do Rodriego na tej pozycji.
Oglądałem drugą połowę tego meczu i przegrywając 0-1 sobie spokojnie rozgrywali z tyłu, a każdy zryw był szybko kasowany. Emery zjadł Guardiolę dzisiaj.
Oglądałem drugą połowę tego meczu i przegrywając 0-1 sobie spokojnie rozgrywali z tyłu, a każdy zryw był szybko kasowany. Emery zjadł Guardiolę dzisiaj.
No City bez Rodriego jest zdecydowanie słabsze, praktycznie pod każdym względem. Latała gdzieś taka grafika. Imo top3 ich piłkarzy i najlepszy śpd świata
O chłopie, nie wolno tak mówić, bo zaraz będzie po TobieMauricio Pochettino is not angry at all after this defeat:
"I am not disappointed because I think they gave everything."
#CFC
blodyell fajny post bo właśnie miałem pisać ogólnie,
mimo że nie widziałem dzisiejszych spotkań
to jaka rolę w city odgrywa rodri, od jakiś 2-3 seoznow w uwzględnieniu na ost 2, gość jest szefem tej pozycji i szefem w układance guardioli, mogę się teraz wodzić o pokuszenie że w 22r nie wiem czy by zdobyli mistrza nad lfc jakby nie było rodriego, tak samo w finale lm23 czy nie byłoby dogrywki a potem co los da, jakby sympatyczego Hiszpana wyjętego z tego zespołu
więc dla mnie nie Haaland nie reszta w postaci Alvareza doku albo fodena, wyłączając kdb to właśnie rodri jest tam najważniejszym gościem i dla mnie obecnie top,3 na świecie
a Emery nadal niech robi robotę w villi , bo jest to casus jakiegoś sav'u w FM, mega niedoceniany gość, mega fajny skład z kilkoma sympatycznymi zawodnikami
dobra na koniec trochę alko wynurzenia to po prostu w tym sezonie liga szykuje się mega ciekawie i oby tak do końca było, dla mnie to będzie najlepszy sezon od lat
mimo że nie widziałem dzisiejszych spotkań
to jaka rolę w city odgrywa rodri, od jakiś 2-3 seoznow w uwzględnieniu na ost 2, gość jest szefem tej pozycji i szefem w układance guardioli, mogę się teraz wodzić o pokuszenie że w 22r nie wiem czy by zdobyli mistrza nad lfc jakby nie było rodriego, tak samo w finale lm23 czy nie byłoby dogrywki a potem co los da, jakby sympatyczego Hiszpana wyjętego z tego zespołu
więc dla mnie nie Haaland nie reszta w postaci Alvareza doku albo fodena, wyłączając kdb to właśnie rodri jest tam najważniejszym gościem i dla mnie obecnie top,3 na świecie
a Emery nadal niech robi robotę w villi , bo jest to casus jakiegoś sav'u w FM, mega niedoceniany gość, mega fajny skład z kilkoma sympatycznymi zawodnikami
dobra na koniec trochę alko wynurzenia to po prostu w tym sezonie liga szykuje się mega ciekawie i oby tak do końca było, dla mnie to będzie najlepszy sezon od lat
- Cz4rny1337
- Moderator
Man Utd’s best xG outputs since February 2021:
◎ 5.31(xG) vs Chelsea (May 2023)
◎ 4.46(xG) vs Chelsea (wczoraj)

@Groszek
Oni startują z pozycji - każdy chce przyjść do nas, więc mają ułatwione zadanie. I też chyba wypatrzenie brazylijskiego wonderkida, to nie aż tak trudne zadanie, jak „Janelt? Będzie do nas pasował!”. No ale trzeba przyznać, że robią to dobrze.
Oni startują z pozycji - każdy chce przyjść do nas, więc mają ułatwione zadanie. I też chyba wypatrzenie brazylijskiego wonderkida, to nie aż tak trudne zadanie, jak „Janelt? Będzie do nas pasował!”. No ale trzeba przyznać, że robią to dobrze.
- bloodyhell
niebywale to jest, ze jeszcze nie wiem kilka lat temu każdy mecz z chelsea to dla kibica manu była sraka większa niż przed arsenalem liverpoolem czy tottenhamem, a teraz to jeden z prostszych meczów w sezonie, niezależnie od tego jaką forme obecnie united maCz4rny1337 pisze: ↑07 gru 2023, 10:35 Man Utd’s best xG outputs since February 2021:
Bergkamp na wojnę by poszedł?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- ConeyIsland
magłaja zawodnikiem listopada, ten hag menago miesiąca aswell
beczułka po całości
beczułka po całości
no i zasłużenie przecież
to teraz czas na odkupienie Havertza. Kopnie piłke prosto ze 4 razy w tym miesiącu jeszcze i nagroda będzie jego
- ConeyIsland
ależ to dziś śmiesznie brzmi.ConeyIsland pisze: ↑08 gru 2023, 16:01 magłaja zawodnikiem listopada, ten hag menago miesiąca aswell
beczułka po całości![]()
niektórzy tutaj chyba nie pojmują tego że nagroda miesiąca w lidze jest za dany miesiąc w lidze