[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Do przegranych beefu dołączają cieć i złota rączka wspólnoty mieszkaniowej na Kabatach.
Teraz to już naprawdę domofon w tarapatach.
Teraz to już naprawdę domofon w tarapatach.
To prawda, dużo beczki z poszczególnych wersów i rozkmin, ale ogólnie to czuję się jakbym czytał komentarze na glamrapie czy instagramie pod postem jakiegoś gównoportalu rapowego.
@Jose ziomeczku, to niestety tyczy się też po części Ciebie. Ze zdroworozsądkowego usera do jakiegoś trolla z wysrywami na poziomie wspomnianego glamrapu, smutne.
Wielkie 5 dla Ciebie
piszemy co nam na sercu leży co w tym złego
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
nie przekręcaj nazwy mojej rodziny, bo ci mesik wjedzie na kabaciny
mi się wkręcił ten trakulec, jest naprawdę dobrze przewinięty a mes odklejus-zadymiarz z przewózką na kawalerki jest jakkolwiek groteskowo interesujący w przeciwieństwie do mesa odklejusa-kapelusznika, odklejusa-alkusa, mam nadzieję tylko, że kolejny klip będzie zawierał więcej aktów wandalizmu, krindżowych ciosów karte itd, w nowej odsłonie schizofreni mesa brakuje mi tylko elementu broni palnej i flexu na nią, byle bez strzałów piotrek, a jesli już, to pod opieką osoby dorosłej (na strzelnicy!)
mi się wkręcił ten trakulec, jest naprawdę dobrze przewinięty a mes odklejus-zadymiarz z przewózką na kawalerki jest jakkolwiek groteskowo interesujący w przeciwieństwie do mesa odklejusa-kapelusznika, odklejusa-alkusa, mam nadzieję tylko, że kolejny klip będzie zawierał więcej aktów wandalizmu, krindżowych ciosów karte itd, w nowej odsłonie schizofreni mesa brakuje mi tylko elementu broni palnej i flexu na nią, byle bez strzałów piotrek, a jesli już, to pod opieką osoby dorosłej (na strzelnicy!)
w ogole piątek wieczur, baba mowi piotrek zajmij sie ryskiem w weekend a ten ze sory w piatek nie moge bo jade do adwersarza po pento i walke z jego domofonem, niezrecznie musialo dzis rano byc jak mlodego odbieral
w ogole mes debil nie skumal wersu o synu i znowu sie szmaci xd
w ogole mes debil nie skumal wersu o synu i znowu sie szmaci xd
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- marmolad_k2
Lepiej bym tego nie ujął.
Najlepszy w ogóle jest ten mityczny luz Mesa,który mozna bylo zobaczyc lata temu jak podbija do Devin the dude. Tak po nim spływa ten hejt, że odpowiada na co trzeci komentarz na instagramie 
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Spacer with panicz Lil Rychu skit
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
I psie, o rodzinie bzdur nie rymuj
Jak widzisz nie tylko ja bym ci nie wynajął ty skurwysynu
Jak widzisz nie tylko ja bym ci nie wynajął ty skurwysynu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
On przez cały beef tak siedzi:

My nie wynajmujemy na mieszkania, wynajmujemy na osiedla.
Na wypadek wszelki nosimy kawalerki
Na wypadek wszelki nosimy kawalerki
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Haczapurjan
Mes na storkach wjechał jak Kafar w odpowiedzi po którymś dissie Białasa, który nawinął, żeby jechał do swojego dziecka i matki.
Wtedy tylko oklep dostał ktoś w ich studiu, a od Mesa domofon
Wtedy tylko oklep dostał ktoś w ich studiu, a od Mesa domofon
Spoiler

DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- gods bidness
W ogóle Tede kiedyś gadał, że za bankę papieru by zawalczył z Peją w fame mma, ale Peja się nie zgadzał, bo "nie da kurwie zarobić". To teraz z Mesem by mógł. Co jak co, ale fizyczną konfrontację tych dwóch wesołych paralityków każdy by obejrzał. @wojtek_gola musisz
To może chodzić o to co Tede pierdolił o jego synu na TedenoweliHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 13:50 ^^O Jezu, ten się spultał, bo Wieprz mu nawinął, żeby pomyślał o swoim synu, zanim znowu się zeszmaci. Afront jak chuj. Na miejscu Tedego nie wracałbym od tych Pepików.
Do pełni szczęścia jeśli chodzi o ujęcie z klatuwą zabrakło tylko, żeby zrobił krok w tył (tak, żeby paluchem naciskał jeszcze na domofon) i kontrolne/groźne patrzenie w stronę balkonu i dopiero pancz - wyszłoby dużo lepiej
najem mówi ci to coś? fliper mówi ci to coś? a mes kurwa wiesz jakim landlordem był ten gość?
kto o nim pamięta - my, bo był najlepszy, i chociaż go nie znałem daje mu te cztery metry
kto o nim pamięta - my, bo był najlepszy, i chociaż go nie znałem daje mu te cztery metry
- Moltisanti
Wychodzę z domu i kupuje to kurwa for cash kurwa
Za swoje, kurrrwa, praaawie za swoje poza tym przelewem co od starego otrzymałem
Schmidt senior, też myślałem że to stan deweloperski
Kurrwa, wyremontowałeś to zuchu, podoba mi się to
Ahh, to jest rentierka kurrwa, to jest dochód pasywny
Za swoje, kurrrwa, praaawie za swoje poza tym przelewem co od starego otrzymałem
Schmidt senior, też myślałem że to stan deweloperski
Kurrwa, wyremontowałeś to zuchu, podoba mi się to
Ahh, to jest rentierka kurrwa, to jest dochód pasywny
- Haczapurjan
A możesz przybliżyć co mówił? Bo jak to wycieczki na zasadzie „był na spacerze z Lili”, no to rzeczywiście ta zniewaga krwi wymaga/s.Sivestro pisze: ↑30 sie 2025, 14:21To może chodzić o to co Tede pierdolił o jego synu na TedenoweliHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 13:50 ^^O Jezu, ten się spultał, bo Wieprz mu nawinął, żeby pomyślał o swoim synu, zanim znowu się zeszmaci. Afront jak chuj. Na miejscu Tedego nie wracałbym od tych Pepików.
Inna sprawa, że tak jak już wyżej zauważono - te parchy same wjeżdżają na rodzinę, a potem kurwa pikachu face, że ktoś napomknął o synu xD