Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
30%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
17%
Motor
3
5%
Piast
10
17%
Widzew
15
25%

Liczba głosów: 60

Awatar użytkownika
jajca

Re: Ekstraklasa

Post autor: jajca »

Z tą kadrą też niezła dwubiegunówka, bo teraz niby chujnia i nie ma z czego rzeźbić, ale dopiero co wszystkie media piały, że Legia jest królem polowania w okienku transferowym (weszlo wręcz pisało Nie ma już Josue, ale są najlepsi piłkarze w Polsce. Mistrzostwo to obowiązek oraz że dziadzio Nsame to murowany faworyt do krola strzelcow), ciekawe czy kiedys się w końcu naucza powściągliwości, bo mam wrażenie że ten schemat się powtarza co rundę :lol:
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ten oyedele wygląda na kozaka z tego co widziałem, probierz może mu już wysłać powołanie po jednym meczu :lol:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

W tym momencie w Legii nie dzieje się nic gwałtownego. Goncalo Feio, Jacek Zieliński i Radosław Mozyrko zachowują posady. Ale umowa Feio nie jest dla Legii problemem, zapisano w niej klauzulę wypowiedzenia.

Jacek Zieliński w miniony wtorek spotkał się z Feio na rozmowę w cztery oczy. Klub na razie odrzuca temat zmiany trenera, który ma mieć zapisaną specjalną klauzulę wypowiedzenia w kontrakcie. Jeśli w przyszłości zapadłaby decyzja o rozstaniu, to nie stanowiłoby ono problemu z perspektywy Legii.
As pyton reports
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

https://sport.rp.pl/pilka-nozna/art4122 ... enkowskiej

Przed przyjściem do Legii Goncalo Feio nie odniósł żadnego zawodowego sukcesu, więc jego zatrudnienie trudno wytłumaczyć. Istnieje podejrzenie, że Portugalczyk zełgał w CV, podając informację, jakoby był nieślubnym synem Jose Mourinho, do chrztu podawał go Eusebio, a Luis Figo uczył go kopać gumową piłeczkę. Nikt tego na Łazienkowskiej nie sprawdził, więc kupiono go niczym „fortepian Paderewskiego”, przy którym mistrz nawet nie stał.

W sumie znając loczka i spółkę to nie zdziwiłbym się :lol:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

ale cringe ten artykuł
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Cóż, pióro Szczepłka nigdy nie było lekkie. Bardziej podoba mi się to, że obecnie można przykleić Feio dowolne gówno (ja słyszałem, że w CV wpisał, że jego przodkowie doznali objawienia w Fatimie), a i tak ktoś w nie uwierzy.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
wujot
ave

:lol:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ja się tego spodziewałem od razu po Górniku i nadal jestem zdziwiony, że go oszczędzili, ale przypuszczam, że liczyli (!!!) na klęskę z Betisem i powód stricte sportowy (swoją drogą to powinno im otworzyć oczy, ale przecież nie w tym pionie decyzyjnym)

a na miejscu Romana bym wstąpił na mma dla początkujących do treneraa Mirka na Wilanów, bo może się przydać w bliższej konfrontacji z "czarodziejem w rozmowach o futbolu" (Roman Kołtoń w dniu zatrudnienia Feio o Feio)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

byłem całkiem chłodno nastawiony do pozytywnie pierdolniętego Portugalczyka na początku, ale im więcej dziennikarze na niego się wpierdalają, tym jakąś większą sympatią pałam
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Piekna ta kolejka, ta liga to chyba piekło bukmacherów
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

https://www.sport.pl/pilka/7,65039,31369008,trener-goncalo-f-z-zarzutami-od-dzis-ma-status-podejrzanego.html pisze:Prokuratura Rejonowa Lublin-Południe postawiła Goncalo F. dwa zarzuty - dowiedział się Sport.pl. Od dziś portugalski trener ma status podejrzanego. Informację potwierdziła nam Prokuratura Rejonowa Lublin-Południe.

Jak dowiedział się Sport.pl, prokuratura postawiła F. dwa zarzuty:

1) 5 marca 2023 roku na terenie Areny Lublin uderzył Pawła Tomczyka plastikową kuwetą na dokumenty w okolice lewego oka, rzucając nią w kierunku twarzy pokrzywdzonego czym spowodował obrażenia w postaci rozcięcia lewego łuku brwiowego co skutkowało naruszeniem czynności narządu ciała lub rozstroju zdrowia na czas poniżej 7 dni narażając jednocześnie pokrzywdzonego na bezpośrednie niebezpieczeństwo powstania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu pod postacią innego ciężkiego kalectwa - utraty widzenia lewą gałką oczną przy czym działał publicznie i bez powodu okazując rażące lekceważenie porządku prawnego, tj. czyn z art. 160 par. 1 kk w zbiegu z art. 157 par. 2 kk w zw. z art. 11 par. 2 kk w zw. z art. 57a par. 1 kk

2) w dniu 5 marca 2023 roku w Lublinie groził popełnieniem na szkodę Pawła Tomczyka przestępstwa uszkodzenia ciała, przy czym groźba ta wzbudziła w pokrzywdzonym uzasadnioną obawę, że zostanie spełniona, tj. czyn z art. 190 par. 1 kk
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
wujot
ave

TRENERZE JESTEŚMY Z TOBĄ, JEBAĆ SĄDY
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kurde luk brwiowy ponizej 7 dni? Mi sie goił dwa tygodnie lekko
i cannot be a thug they dont dress this well
Awatar użytkownika
joey

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/252203

Nam udało się ustalić, że niedawno do LTC przyjechał Michael Wimmer. Ostatnim pracodawcą 44-latka była Austria Wiedeń, z którą rozstał się w maju tego roku.

Po bazie treningowej Austriaka oprowadzał Radosław Mozryrko. Co ciekawe, dowiedział się o tym Goncalo Feio i prawdopodobnie dlatego - o czym pisał Fakt.pl - Portugalczyk wyrzucił szefa skautów z treningu

To już wiadomo na co się wkurwił, a Mozyrko to niech razem z Zielińskim wypierdalają, a najlepiej to kurwa cała trójka włącznie z kudłatym chujem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
wujot
ave

Im więcej widzę artykułów i tweetów tych skurwysynów, to coraz bardziej jestem za tym, żeby Feio dokończył rundę jesienną
Awatar użytkownika
joey

moim zdaniem Feio się sportowo nie broni i na ten moment niewiele wskazuje na to, żeby miał to poprawić, ale jeśli ma być jedyną twarzą aktualnej sytuacji Legii i sam ponieść jej konsekwencje, no to będę zawiedziony. jest winny, ale nie mniej niż JZ i jego ludzie, nie mówiąc już o Pandarku

ale trochę cieszy, że jednak nie wdrożyli tego pierwotnego planu ze zwolnieniem po Górniku, bo zebraliby mniejsze cięgi; teraz jest jednak większy hałas i może im to da do myślenia (pewnie nie)

a ten Wimmer brzmi całkiem sexy, fajnie grała ta Austria z nami
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

https://lechia.pl/oswiadczenie-lechii-g ... bowskiego/

Mnie to zawsze rozpierdala jak jakiś zespół robi awans i sobie nie radzi to od razu wypierdolić i spaść z kimś innym. Luty/marzec minimum po okienku zimowym może sie kogoś uda kupic
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Goncalo PDW
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

W lidze oswiadczen lider