Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Gościu potrafił wystawić czterech różnych Kimów w linii obronnej. Wierzę w niego.
We wtorek oficjalka
Dzisiaj więcej info, że nie Bento a Santos.
Dzisiaj więcej info, że nie Bento a Santos.
ale mnie znudziło to cale trenerskie zamieszanie, chyba pierwszy raz w życiu mam w dupie kto będzie nowym selekcjonerem
niesamowita kompromitacja cweli ze środowiska dziennikarzyków, tych wszystkich newsmanów typu włodarczyk, staszewski, wiśniowski i inni
przychodzi co do czego, żeby rzeczywiście wywąchać fajnego newsa, to nikt nic nie wie, sousę to wyczaili dopiero jak agent się wysprzęglił ze zdjęciem, że jest w warszawie, a michniewicza jak nawałka się spłakał, że odrzucono jego kontrakt, z brzęczkiem pamiętam, że olkowicz z wołosikiem ogarnęli co jest grane przed ogłoszeniem wiadomości
jak oni tak selekcjonera niuchają, to teraz zadajcie sobie pytanie ile było pierdolenia, a ile prawdy w tych newsach o aferze premiowej, ale oczywiście jak ujawnią nazwisko, to każdy puści oczko, że przecież wiedział
przychodzi co do czego, żeby rzeczywiście wywąchać fajnego newsa, to nikt nic nie wie, sousę to wyczaili dopiero jak agent się wysprzęglił ze zdjęciem, że jest w warszawie, a michniewicza jak nawałka się spłakał, że odrzucono jego kontrakt, z brzęczkiem pamiętam, że olkowicz z wołosikiem ogarnęli co jest grane przed ogłoszeniem wiadomości
jak oni tak selekcjonera niuchają, to teraz zadajcie sobie pytanie ile było pierdolenia, a ile prawdy w tych newsach o aferze premiowej, ale oczywiście jak ujawnią nazwisko, to każdy puści oczko, że przecież wiedział
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Teraz ponoć wybór pomiędzy Petkovicem, a Fernando Santosem, to jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe 
widzę, że cezary kowalski to napisał, daj spokój z tym gamoniem, gość mógłby mieć tu swój dedykowany temat obok "czy saturn może być seryjnym mordercą?" a "festyn"
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
- ebismolarek
Dawać tego Condoma na selekcjonera, idealnie będzie pasował do bandy chuja
dawac tego Austriaka Adolfa Hüttera, akurat jest wolny po odejsciu z Monchengladbach
Hutter nie wiedział o istnieniu reprezentacji Polski..
- Cz4rny1337
- Moderator
To już za 30min tak?
Gdzie to oglądać w internecie?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A myslalem ze dzis wtorek xD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
W poniedziałek po południu na lotnisku w Warszawie wylądował samolot, z którego wysiadł portugalski trener. Nie był to jednak Paulo Bento, a Fernando Santos, były selekcjoner Portugalii. Według informacji Sport.pl to jego na wtorkowej konferencji prasowej przedstawi Cezary Kulesza.
ta, są zdjęcia więc już chyba bez odwrotu. Beka, bo naród narzekał na defensywny styl to wzięto trenera, któremu cała Portugalia cisnęła że gra defensywnie i hamuje potencjał tej drużyny.
- zemsta1camzata
wyjebal michniewicza, zeby wziac portugalska wersje jego 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Tylko nie ten wypalony dziad.
Wolałbym Bento.
Kulesza ty jebany idioto XD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Teraz to tym bardziej się ziściwujot pisze: ↑19 sty 2023, 18:44 Pół roku chłop popracuje piłkarzyki się zdążą obrazić więc zostanie zwolniony po 6 meczach eliminacyjnych
Kulesza powie że z tymi Portugalczykami nie jest nam po drodze i wtedy jako strażak wjedzie Pan Trener Michał Probierz który zanotuje naturalny awans trenerski z repki młodzieżowej do seniorskiej i wprowadzi nas na euro