Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Bo to była jej wina
A co takiego powiedział Hajto w CF ,że Czesio tak się wkurzył?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Że w PZPN pracuje osoba, która zgłosiła się do prokuratury w sprawie korupcyjnej. Teraz Czesiu ma mocniejszą pozycję, a hajto jest bankrutem więc wiadomo za kim to śmieszne, zakłamane środowisko się opowie, wywlekając nagle brudy sprzed lat na Gianniego
Beka, wystarczyło, że się Gianni przypierdolił do PZPN, by nagle spuszczono na niego nagonkę, która zapewne ostatecznie kończy kwestie hajtową (chyba ze kiedyś wyląduje u jakiegoś nowego, niepokornego buka i tam będzie pierdolił głupoty).
Swoja droga ciekawe (chociaż żołte napisy w chuj), czy Basałaj maczał palce w wojence internetu z Hajto, która przecież trwa od dobrego miesiąca
Swoja droga ciekawe (chociaż żołte napisy w chuj), czy Basałaj maczał palce w wojence internetu z Hajto, która przecież trwa od dobrego miesiąca
I już abstrahując od samego Hajty, który jest memem od lat i wizerunkowo wcale nie miał aż tak dużo do stracenia, to jest to przykra demonstracja siły, pokazująca jak się może skończyć próba niezależnego opiniowania.
Jeśli chodzi o fanpejdż z memami "wypadek drogowy Tomasza Hajty" to działa gdzieś od grudnia i z tego co kojarzę prowadzi go jakiś dzieciak, chyba że Basałaj sprytnie myli tropy
Jeśli chodzi o fanpejdż z memami "wypadek drogowy Tomasza Hajty" to działa gdzieś od grudnia i z tego co kojarzę prowadzi go jakiś dzieciak, chyba że Basałaj sprytnie myli tropy
Ciekawe co się wydarzyło między Hajto i Matim, jeszcze do niedawna wielcy kumple. Może od niego też pożyczał hajs 
o to to, teraz tylko potwierdzili to, co można było wywnioskować po akcji z Włodarem (chociaż obaj panowie siebie warci)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Amen w pacierzu
O to cały czas mi mi chodziło w tej jałowej dyskusji
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
o tego typu popisach Hajty było słychać od lat, jak jego koledzy z boiska swoja auta i zegarki, które mu pożyczali, odnajdywali pozastawiane za pieniądze
wcześniej to nie przeszkadzało, ale jak widać szkalowanie biednego Czesia, który jak wiadomo przypadkowo 711 razy usiadł na telefonie, przelało czarę goryczy.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Jeszcze Grabara się w to wszystko wmieszał
toksyczne środowisko
- retriakaretrox
https://www.youtube.com/watch?v=bsRptU3qU64 Kowal na Kanale Sportowym
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
o dziwo kowal wypada dzis bardzo spoko i nie pamietam kiedy ostatni raz tak skladnie mowil.
Spoiler
albo rzadko sluchalem weszlo
Zamieszany w sytuacje Rudzki ma ponoć zakaz roczny rozmawiania o Przeglądzie stąd nie może się do niczego ustosunkować. Co nie zmienia faktu, że w sytuacjach kiedy o tym usłyszał w 2016 a potem 2018 chuja zrobił.
Kocham, pozdrawiam
o co chodzi z Borkiem i jakimś komentarzem na tt? ma ktoś screena?
Ktoś go wyzwał do walki czy coś takiego. A poszło o jakieś wpłacanie hajsu na szkółki piłkarskie, ale popraw mnie ktoś jak się mylę bo tylko rzuciłem okiem.
Borek nawinął, że on sam opłacił zajęcia piłkarskie swojego dzieciak z góry do czerwca i apelował, że jak kogoś stać to, żeby zrobił to samo bo od tego zależy przyszłość szkółek. Nie powiedział nic złego.
etam, spodziewałem się akcji jak ze Stanoskim i czatem na yt, a tu taki pierd
dzięki anyway
dzięki anyway
-
genocidegeneral
Zibi Boniek w rozmowie skype'owej z Kanałem Sportowym zdissował koronawirusa bo kadencja prezesa PZPN mu się kończy w tym roku i nie zostawi nas z tytułem mistrza europy.