VNM - EXIT2020 (2021)
- Bryx Fenrir
Re: VNM - EXIT2020 (2021)
No cóż, bardzo fajny 'Fight Club' to jest taki kawałek, że jakby na takim czymś oparł płytę byłoby zajebiście. A tak? Znowu jest średnio. V to jest taki trochę Andreas Wellinger rapu - kiedyś naprawdę mega zawodnik, wręcz można było podziwiać, ale dzisiaj on sam nie wie gdzie i jak znaleźć swoją formę, a wszystkie kolejne próby kończą się gorszą płytą niż poprzednia, chociaż tu akurat nadmieniam, że to lepszy krążek niż poprzedni. Tak czy siak czegoś brakuje mu, trochę odważniejszych bitów chyba, pod świetny bit Gibbsa potrafił świetnie nawijać, ale większość tych biciwek jest taka średnia. Wracać nie będę, ciekawe jak to się sprzeda.
Ta, prędzej w komentarzach będę miał nalot „co ty pierdolisz” i dowiem się co mam uszach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@Jose po 24h kawałek VNMa ma niecałe 4k wyświetleń i może 15 komentarzy. Także słaby ten nalot będzie xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić target rapera vnm w roku 2021, kto tego słucha? pytam bez złośliwości
sent from my iphone XS using trapatalk
teoretycznie powinny to być pedały w bryłach od podwojnych, ale wydaje mi się że w jego primie stanowili oni mniejszość publiki. Gdybym miał zgadnąć, to typowałbym niedobitki z fanbejsu mesa ad 2011 (wszak vnm to mes po wylewie), tych od dekadencji, whisky i bukowskiego ale z dolnego przedziału iq
W sumie pod rymy to się nigdy nie tasowałem, bardziej MITYCZNE PANCZE, ale no nawet przecież tego dla rymów się słuchać nie da. Zresztą jak zazwyczaj od Fała po DNB, kiedyś przeglądałem losowe numery to z połowa miała te gówno rymy jak w legendarnym Tour of the year
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mnie zawsze śmieszyło to legendarne flow, przecież on nie potrafi rapować inaczej niż do tej maniery swojej wszystko ja jedne kopyto.
on w żadnym aspekcie rapowania nie był nigdy jakiś zajebisty, rymy, wielokrotne, flow, pancze - vnm uważa, że w tym wszystkim jest kozakiem, ale dla mnie w niczym z tych rzeczy nie był w topce ani przez sekundę, jego jedyną siłą było rapowanie w konwencji lekko bekowej, z przymrużeniem oka
pamiętam jak sokół z dziesięć lat temu powiedział, że v to kozak w wielokrotnych, ja byłem wtedy truskulowym pedałem i zesrałem się z beki, bo to była dla mnie obraza świętości, v nie ma żadnego podbicia w tej kwestii do takich typów jak smarki, wankz, reno czy bonson, ALE ALE ALE kiedy usłyszałem, że powstaje nowe 834 mega się podjarałem, ale nie dlatego, że te wielokrotne będą zajebiste, dobrze złożone czy coś, tylko dlatego, że będą trochę głupiutkie, na siłę, często bez sensu i to właśnie dostałem
miałaś osiemnastkę i twój brzuch wyglądał jak mały melon
przez to w wieku dziewiętnastu założyłaś biały welon
od razu mi się uśmiech pojawia jak to słyszę, a czy to zajebiście złożony wielokrotny? no średnio przecież mały-biały, melon-welon to są w chuj oczywiste rymy, ale całość, wspomnienie o małym melonie (który musi być koniecznie mały, żeby się tylko rymowało XD) w tekście o dramacie młodej dziewczyny sprawia, że jest to dla mnie bardzo fajne
vnm to wgl zdaje się nie mieć pojęcia co było jego siłą i dlaczego go słuchali, często słyszę, że opowiada o tych liniach 1, że o kurwa ale on tam złożył rozpierdol, typie dla mnie to jest gówno jak chuj, nie ma luzu, nie ma dystansu do siebie, jest tylko napierdalanie tych gównianych rymów dla tych gównianych rymów, a twoje rzeczy w takim stylu się nigdy nie broniły, dwa razy może to przesłuchałem jak wyszło i stwierdziłem eeee nuda
pamiętam jak sokół z dziesięć lat temu powiedział, że v to kozak w wielokrotnych, ja byłem wtedy truskulowym pedałem i zesrałem się z beki, bo to była dla mnie obraza świętości, v nie ma żadnego podbicia w tej kwestii do takich typów jak smarki, wankz, reno czy bonson, ALE ALE ALE kiedy usłyszałem, że powstaje nowe 834 mega się podjarałem, ale nie dlatego, że te wielokrotne będą zajebiste, dobrze złożone czy coś, tylko dlatego, że będą trochę głupiutkie, na siłę, często bez sensu i to właśnie dostałem
miałaś osiemnastkę i twój brzuch wyglądał jak mały melon
przez to w wieku dziewiętnastu założyłaś biały welon
od razu mi się uśmiech pojawia jak to słyszę, a czy to zajebiście złożony wielokrotny? no średnio przecież mały-biały, melon-welon to są w chuj oczywiste rymy, ale całość, wspomnienie o małym melonie (który musi być koniecznie mały, żeby się tylko rymowało XD) w tekście o dramacie młodej dziewczyny sprawia, że jest to dla mnie bardzo fajne
vnm to wgl zdaje się nie mieć pojęcia co było jego siłą i dlaczego go słuchali, często słyszę, że opowiada o tych liniach 1, że o kurwa ale on tam złożył rozpierdol, typie dla mnie to jest gówno jak chuj, nie ma luzu, nie ma dystansu do siebie, jest tylko napierdalanie tych gównianych rymów dla tych gównianych rymów, a twoje rzeczy w takim stylu się nigdy nie broniły, dwa razy może to przesłuchałem jak wyszło i stwierdziłem eeee nuda
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Bo jest spora szansa, że od niego się w ogóle dowiedział o czym takim. Sokol opowiadał, że jak kiedyś pisał tekst i ktostam zerknął mu na kartkę i powiedział "o fajny podwojny rym", to był jak wtf i nie miał pojęcia o co chodzi.
Co do vnma, słyszałem czasem od osób postronnych, niezainteresowanych rapem "o to ten co tak szybko nawijał", tak więc część ludzi kojarzy go też z wpierdalaniem jak największej liczby sylab do wersów
@aleksy powiedział na głos to co wielu z nas myśli. Niezwykle trafny post.
Ja w sumie od startu jakoś bardzo za nim nie przepadałem, strasznie manieryczna wydawała mi się jego nawijka 
Struktury, to król który tu gniótł góry
Zmieniał w gruz mury tej kultury
A który tu chuj bury nie wierzy, robię bum, po którym
Jego korpus zostanie tu, zwiedzi na bank jego mózg Zurych
Kolor purpury, ze słabych jak słój lury
Zostawia znów wióry, z nich zrywa tu zwój skóry
Napętlaj dźwięki te, znowu tu swędzą zęby mnie
Codziennie na te pętle wchodzę tu po to by je potem pięknie zjeść
Tobie dzwony biją, bo to nie "amore mio"
W beefie ze mną kończysz tam, gdzie psy chujami wodę piją
Nie rozmnażaj się - włóż na chuja durex
Genealogiczne drzewa zamieniam w makulaturę
Napętlaj dźwięki te, znowu tu swędzą zęby mnie
Codziennie na te pętle wchodzę tu po to by je potem pięknie zjeść
Tobie dzwony biją, bo to nie "amore mio"
W beefie ze mną kończysz tam, gdzie psy chujami wodę piją
Nie rozmnażaj się - włóż na chuja durex
Genealogiczne drzewa zamieniam w makulaturę
-
tybdo_yntogliw
Z E:DKT, ENVHJDHLFF, ZBHZXHFJDDFFD i innych tych płyt z debilnymi tytułami - tylko bity SoDrumatica.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
najhujowszy raper w kraju z brakiem jakiegokolwiek poczucia dobrego smaku, ja pierdole vałek królumoxxi pisze: ↑30 sty 2021, 11:48 Struktury, to król który tu gniótł góry
-
tybdo_yntogliw
ALBO TO, PRZECIEŻ TO FILIPEK - LIST DO M......................................................................
Co? Nie dosłyszałem, weź to powiedz jeszcze raz
Jak po czterech latach mówisz, że w ogóle mnie nie chcesz znać
Po co to? Zarabiałem dla nas nie po to sos
Żeby wypierdolić za cztery lata go w błoto, bo
Miałem plan dla nas, obrączka była grana
Ale łączyła nas umowa nie pisana, tak zwana
Przyrzekałaś, że mnie kochasz, więc kochasz mnie, czy łudzę się?
Co? Że kurwa co, masz dosyć mnie I nudzę Cię? (co?)
Nigdzie nie chodzimy, bo mam po mamie gen sknery
Sorry, że odkładam dla nas na jebane m4
Albo pracuję, albo śpię, albo pieprzę Cię
Wczoraj nie mówiłaś jakoś, że tych pereł nie chcesz, nie
Oddaj je, albo chuj, weź je sobie, jebać to
Suko, niech twój nowy kolo, wie co z tobą czeka go
Ta, I wiem, że to łamie mi serce
Ale kurwa nie chce widzieć Ciebie więcej (nie), nigdy więcej
Co? Nie dosłyszałem, weź to powiedz jeszcze raz
Jak po czterech latach mówisz, że w ogóle mnie nie chcesz znać
Po co to? Zarabiałem dla nas nie po to sos
Żeby wypierdolić za cztery lata go w błoto, bo
Miałem plan dla nas, obrączka była grana
Ale łączyła nas umowa nie pisana, tak zwana
Przyrzekałaś, że mnie kochasz, więc kochasz mnie, czy łudzę się?
Co? Że kurwa co, masz dosyć mnie I nudzę Cię? (co?)
Nigdzie nie chodzimy, bo mam po mamie gen sknery
Sorry, że odkładam dla nas na jebane m4
Albo pracuję, albo śpię, albo pieprzę Cię
Wczoraj nie mówiłaś jakoś, że tych pereł nie chcesz, nie
Oddaj je, albo chuj, weź je sobie, jebać to
Suko, niech twój nowy kolo, wie co z tobą czeka go
Ta, I wiem, że to łamie mi serce
Ale kurwa nie chce widzieć Ciebie więcej (nie), nigdy więcej
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Jak se przypomnę jak ludzie byli zakochani w tym "Nigdy więcej" to mnie wzdryga
I potem przyjdzie jakiś truscheool i powie że polski rap schodzi na psy kurwa mać.