Cyberpunk 2077 [10.12.2020]
Moderator: con shonery
Re: Cyberpunk 2077 [19.11.2077]
Zły nie jest, wybitny tez nie. A dla mnie nudny w pizdu
F1 to królowa. Zawsze była.
genocidegeneral pisze: ↑19 lis 2020, 21:28 rdr2 zdaje sobie sprawę, że jebać te konie, wciśnij przycisk to chłopek samemu pojedzie do celu z ładnym ujęciem kamery
a w międzyczasie pójdziesz siku i Cię zabija
-
genocidegeneral
Co się śmiejecie z Ezio, to chyba nie aż taki odlot że ktoś ma kumpli w CDP. Sam znam typa co zna typa co pracuje przy CP2077, także mnie tu nie wkurwiać bo mam wtyki w szeroko rozumianym showbiznesie. Pamiętajcie, że od dowolnej osoby na świecie dzieli nas tylko 6 kontaktów.
Bez sensu ten polski dublaż, nawet bardziej bez sensu niż w większości gier. Sprowadzili Reevesa to kto będzie słuchał zamiennika?
Bez sensu ten polski dublaż, nawet bardziej bez sensu niż w większości gier. Sprowadzili Reevesa to kto będzie słuchał zamiennika?
-
genocidegeneral
no ja jestem trochę przyjebany i nawet w W3 drugi raz i później dodatki same grałem po angielsku, ale tutaj to serio sobie tego nie wyobrażam XD Ryszard Noc zamordowany w 1998
no ja np szczerze się zastanawiam czy będę grał po polsku czy po angielsku. z jednej strony do settingu bardziej us english pasuje, a z drugiej twórcy wszystkie dialogi powstawały po polsku, a i sam pl dubbing powstawał przy znacznie ściślejszej współpracy ze studiemBez sensu ten polski dublaż, nawet bardziej bez sensu niż w większości gier. Sprowadzili Reevesa to kto będzie słuchał zamiennika?
Kurwa te post ezio znajomi znajomych pracują w cdp i mówię że w chuj zabugowane do tego ign Tez mowie ze bugow w chuj ale jak się pytasz o zrodlo to ziomek zgubił i nie ma 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
mam nadzieję, że będzie można zapierdalać na rollercoasterze jak w 4:30, nocą byłby zajebisty widok
Spoiler
Jak tak sb myślę, to chyba serio będę przemierzał ten świat idąc powoli i patrząc na wszystko ot tak sb. Dużo frajdy takie total immersion jak ta metoda pływacka musi dawać, sprawdzę 
Kurwa właśnie obejrzałem te preview oba od ign na yt + nowy night wire ale się nakręciłem ją jebe chyba kupię ps5 I zrobię preorder 
Na streamingach jest ep z 6 trackami z gry 7.5h muzyki plus mówili o ponad 100 trackach stworzonych do radia rtj, grimes, nina Kravitz damn
Na streamingach jest ep z 6 trackami z gry 7.5h muzyki plus mówili o ponad 100 trackach stworzonych do radia rtj, grimes, nina Kravitz damn
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Jak kupisz ps5 to nie rób preprderu mordo, swoj egzemplarz dostaniesz akurat jak cp2077 będzie na promocji sylwestrowej 2022
F1 to królowa. Zawsze była.
Ultra sie jaram, obejrzałem sobie stare trailery z E3 i łezka w oku
- con shonery
- Moderator
I ja wiem, że się nie zawiodę. Tylko wkurzyłem się trochę jak obejrzałem wczorajszy "gameplay trailer", bo mi zaspoilowali akcje z chipem i Johnnym:/ i tak, wiem, że to okazuje się gdzieś na początku gry ale jednak wole takie info wyciągać "na żywo" ;(
Ja tam nic nie oglądam kupię i bd grał polecam ten tryb życia
Jak się czujesz przyjacielu
Jak się czujesz przyjacielu
- con shonery
- Moderator
tez nic nie oglądam zazwyczaj ale pomyslalem, ze zobacze se kawalek gejpleja, a tam same oskryptowane scenki i jeszcze ten spoiler, ehhh, i jak tu ufać polakom katolikom :/
-
BouncedDuck5106
Post z wykopu, może kogoś zainteresuje:
Spoiler
Wielu growych dziennikarzy dostało dostęp do 16 godzinnej rozgrywki w #cyberpunk2077 , użytkownicy reddita zebrali je w jednym poście ( https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/jx9nl1 )
Postanowiłem zebrać wcześniej zebrane odczucia w jedną litanię poniżej, bo są one dosyć podobne. A więc:
-Wszyscy recenzenci zachwalają świat, oraz przedstawione miasto jako bardzo 'immersyjne'.
-Postacie niezależne są bardzo wiarygodne i interesujące, "jak żywe", dzięki nim fabułę śledzi się z zainteresowaniem.
-Widać mnóstwo detali, które czynią świat żywym.
(fraza "feels alive" oraz "immersive" - pojawia się wiele razy)
-Gra jest zaskakująco stonowana jeśli chodzi o tempo i skupia się bardziej na budowaniu klimatu niż czystej akcji (Prolog trwa 6 godzin)
-Jest to zdecydowanie RPG, można przechodzić kolejne zadania wiele godzin nie wyciągając broni z kabury, dużo dialogów
(Porównania do strzelankowego i bombastycznego GTA rzeczywiście okazały się mało trafione)
-System strzelania jest dobry, ale nic niesamowitego (generalnie: "Ta gra to nie jest strzelanka.")
-Poprawiono system jazdy i walki wręcz.
-Dużo wyborów, gra zdaje się mieć mocną regrywalność.
-Interfejs jest dość chaotyczny i trudno się w nim połapać.
-Udostępniona wersja gry posiada dużą ilość błędów i bugów, ale nic co całkowicie psułoby grę (generalnie: przydałoby się jeszcze trochę szlifów.)
-Inteligencja przeciwników podczas skradania się jest trochę słaba.
-Gra wydaje się bardzo "duża", 16 godzin gry odczuwa się zaledwie jako początek historii.
Postanowiłem zebrać wcześniej zebrane odczucia w jedną litanię poniżej, bo są one dosyć podobne. A więc:
-Wszyscy recenzenci zachwalają świat, oraz przedstawione miasto jako bardzo 'immersyjne'.
-Postacie niezależne są bardzo wiarygodne i interesujące, "jak żywe", dzięki nim fabułę śledzi się z zainteresowaniem.
-Widać mnóstwo detali, które czynią świat żywym.
(fraza "feels alive" oraz "immersive" - pojawia się wiele razy)
-Gra jest zaskakująco stonowana jeśli chodzi o tempo i skupia się bardziej na budowaniu klimatu niż czystej akcji (Prolog trwa 6 godzin)
-Jest to zdecydowanie RPG, można przechodzić kolejne zadania wiele godzin nie wyciągając broni z kabury, dużo dialogów
(Porównania do strzelankowego i bombastycznego GTA rzeczywiście okazały się mało trafione)
-System strzelania jest dobry, ale nic niesamowitego (generalnie: "Ta gra to nie jest strzelanka.")
-Poprawiono system jazdy i walki wręcz.
-Dużo wyborów, gra zdaje się mieć mocną regrywalność.
-Interfejs jest dość chaotyczny i trudno się w nim połapać.
-Udostępniona wersja gry posiada dużą ilość błędów i bugów, ale nic co całkowicie psułoby grę (generalnie: przydałoby się jeszcze trochę szlifów.)
-Inteligencja przeciwników podczas skradania się jest trochę słaba.
-Gra wydaje się bardzo "duża", 16 godzin gry odczuwa się zaledwie jako początek historii.
-
genocidegeneral
nom jakiś pedał z IGN
jeśli to czytasz, orzeszku - a wiem że tak - to chciałbym tylko powiedzieć, że psa bym ci nie dał wyprowadzićCyberpunk 2077's questlog is a big messy list, offering no information on what a quest will reward upon completion
No to znalazł problem
przeca niespodzianka 100x lepsza niż napisane REWARD COMBAT ARMOR 200XP 200 GOLD
gościu nie wiem z jakiej choinki się urwał, ale to przecież nie mmo, gdzie przy każdym queście jest lista nagród
z tego co pamiętam w Wieśku też nie było niczego takiego
Ostatnio zmieniony 20 lis 2020, 16:39 przez kshaq, łącznie zmieniany 1 raz.
- con shonery
- Moderator
wlasnie mi tylko z WoWem takie rozwiązanie się kojarzy, a grałem jeszcze w kilka innych gier