Paluch x Słoń - Jedna Nić
Paluch
Re: Paluch
Będzie wspólny album Palucha ze Słoniem
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
CGM:
Artyści mający za sobą lata kariery, ugruntowaną pozycję i fanów stojących za nimi murem, czasami czują się ograniczeni estetyką, w której się poruszają. Decydując się na muzyczne „skoki w bok” bywa, że wymyślają nowe ksywki, by wyraźnie oddzielić ich poboczną działalność od tej, do której przyzwyczaili słuchaczy. Czy Paluch także pójdzie wkrótce tą drogą?
Poznański weteran w przeszłości wspominał, że przymierza się do publikowania muzyki elektronicznej. Ten temat wrócił podczas instagramowego Q&A.
– Tak, myślałem i myślę nadal o robieniu muzyki pod innym pseudonimem. Nie robiłbym wtedy stricte rapowych kawałków. Raczej poszedłbym w elektronikę – przyznał artysta.
Czy taka zapowiedź znaczy, że wkrótce poznamy nowe wcielenie Łukasza Paluszaka? Czas pokaże.
Artyści mający za sobą lata kariery, ugruntowaną pozycję i fanów stojących za nimi murem, czasami czują się ograniczeni estetyką, w której się poruszają. Decydując się na muzyczne „skoki w bok” bywa, że wymyślają nowe ksywki, by wyraźnie oddzielić ich poboczną działalność od tej, do której przyzwyczaili słuchaczy. Czy Paluch także pójdzie wkrótce tą drogą?
Poznański weteran w przeszłości wspominał, że przymierza się do publikowania muzyki elektronicznej. Ten temat wrócił podczas instagramowego Q&A.
– Tak, myślałem i myślę nadal o robieniu muzyki pod innym pseudonimem. Nie robiłbym wtedy stricte rapowych kawałków. Raczej poszedłbym w elektronikę – przyznał artysta.
Czy taka zapowiedź znaczy, że wkrótce poznamy nowe wcielenie Łukasza Paluszaka? Czas pokaże.
wow
I tak go słuchać nie będę, bo mi się przejadł parę lat temu
I tak go słuchać nie będę, bo mi się przejadł parę lat temu
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Spoiler
Zaskakująco dobry wywiad. Jebanie szurów, foliarzy, Konfederacji, prawicy zawsze na propsie.
Ale dojebany numer i bardzo mocne, wyraziste wersy Palucha
- Bryx Fenrir
Paluch zaskakująco dobrze, zmiana tempa, tekstowo bardzo przyjemnie, Kosa też, dobry numer
Ach ten kalkulator, kolejny raperek się przeliczył i wyłapał srogi wpierdol. Ale ludzie i tak będą się ekscytowali pseudo gangsterami Malikiem I Sentino 
każdy się potrafi domyślić, tylko nie wsiury z polski
Rysiu prawilnie jazda z kułwami
#teamCharlieP
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=8vNj72DlRrM
Plus - Hokus Pokus (feat. Paluch & Miszel) [Official Music Video]
Plus - Hokus Pokus (feat. Paluch & Miszel) [Official Music Video]
No i co taki z Palucha kalkulator
Wystarczyłoby podać rękę Multiemu przytulić się do Youtuberów jak Szpaku sprzedać jakąś smutną historię jak SB i wróciłby do łask dzieciaków
Ale wybrał milczenie skorzysta na tym długoterminowo i słusznie, z jajami, z zasadami.
#pewniak
Wystarczyłoby podać rękę Multiemu przytulić się do Youtuberów jak Szpaku sprzedać jakąś smutną historię jak SB i wróciłby do łask dzieciaków
Ale wybrał milczenie skorzysta na tym długoterminowo i słusznie, z jajami, z zasadami.
#pewniak
Dobra niepierdol
Lepiej gadaj kiedy nowy sentino 2?
Lepiej gadaj kiedy nowy sentino 2?
Piątkowski orzeł wraca do gniazda. Łukasz ''Paluch'' Paluszak na Instagramie zapowiedział premierę nowych singli. Czy przerodzi się to w płytę? Póki co raczej nie - będą to pojedyncze numery niepowiązane z żadnym projektem. Pierwszy z nich na kanał BORCREW wjedzie jeszcze przed wakacjami i będzie to spokojny letniak. Paluch zaszczycił nas jednakże snippetem dużo mocniejszego numeru, który jest następny w kolejce. Brzmi bardzo świeżo i jak zawsze w przypadku Poznaniaka, nie brakuje na nim charyzmy, melodyjności i kreatywności muzyczno-lirycznej. Fani prawdziwego rapu zacierają ręce!
co ty dajesz bortwick
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
UWAGA!!!!
CZWARTEK, GODZINA 15:00
Premiera teledysku do luźnego letniaka PALUCH - DAJ MI ŻYĆ (prod. Sergiusz)
Kanał BORCREW
<ogień>
CZWARTEK, GODZINA 15:00
Premiera teledysku do luźnego letniaka PALUCH - DAJ MI ŻYĆ (prod. Sergiusz)
Kanał BORCREW
<ogień>
paluch, daj mi żyć