Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

ljzr96

Re: Kartky

Post autor: ljzr96 »

svlv96 pisze: 12 lis 2019, 18:04 przecież oni się tam pewnie napierdalali naćpani wzajemnie i tyle. raper kartky i jego ziomale vs jakaś laska i rycerze jej broniący, pojebana akcja. teraz czekam na rapera Belmondo który mówi, że nie można nikogo osądzać czy coś.
Ostatnie zdanie jak zaśmiane w głos. Wyobraziłem to sobie. Haha. Krótkie instastory.
onizuka

Post autor: onizuka »

na grupie kartkiego oswiadczenie wydała jego sąsiadka xDDD
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Tutaj stanowisko tej cipy z grupy FB
Spoiler
W 2018 roku miałam okazje być sąsiadką Kartkiego, jak już większość z was pewnie widziała na ślizgu krążą skriny oskrarazjace Kubę o znęcanie się nad Cwynar. Mianowicie, przy pisaniu tego gowna łączyłam zycie z autorem tej wypowiedzi i wiem co miał w głowie pisząc to, szczerze? Wtedy również myślałam, ze Kuba to ten zły ponieważ Cwynar ładnie nakręciła wszystkich przeciwko niemu. Wracając do Kuby który nie raz został przez nią pobity, czy nawet dźgnięty nożem TAK DOKŁADNIE... Jako sąsiedzi mieliśmy z Kuba bardzo dobry kontakt z V(poroznie) tez. Nie raz zamawialiśmy wspólnie żarcie, piliśmy alkohol czy nawet siedzieliśmy i gadaliśmy o głupotach (VICTORIA RÓWNIEŻ BRAŁA UDZIAŁ W TYCH POSIEDZENIACH) Najbardziej dziwiło mnie to, ze jak już się rozchodziliśmy do domów zazwyczaj w godzinach 23-1, na następny dzień jak spotykałam Kubę potrafił mieć podrapaną do krwi twarz czy nawet podbite oko. NAGLE. NIE WYCHODZĄC Z DOMU. SPĘDZAJĄC RESZTĘ NOCY ZE SWOJĄ KOBIETĄ. Pewnego pięknego dnia będąc w pracy, napisała do mnie Victoria z pytaniem czy pójdę z nią na komendę zgłosić Kubę, koniec z końców do żadnego donosu nie doszło bo po kłótni która była między nią a Kubą, Victoria poszła „do góry” bo Kuba mieszkał nade mną z włączonym dyktafonem, bo chciała później do mnie wrócić i udowodnić mi zd Kuba będzie ją wzyyzwal straszył czy Bóg wie co jeszcze, możecie się domyślić, ze nie nagrała nic bo Kuba złego słowa na nią nie powiedział tylko jak normalny człowiek chciał się pogodzić. Cwynar stwierdziła, ze jego zachowanie jest spowodowane zatruciem alkoholowym i brakiem siły, serio kurwa? XD Kuba w ten dzień był trzeźwy i miał się dobrze. Następna sytuacja miała miejsce również w miejscu naszego prawie wspólnego zamieszkania kiedy u Kuby siedzialy (nie jestem dokładnie teraz pewna kto bo sytuacja miała miejsce ponad rok temu) osoby z rap środowiska, Victoria zadzwoniła do mnie ze musi zadzwonić na policję bo Kuba ją bije, wkurwila mnie oporowo wtedy bo jakby ktoś mi wyjebal za przeproszeniem to nie dzwonilabym najpierw do mamy, koleżanki, kolegi, wujka czy sąsiada tylko od razu na 997 w trosce o swoje życie i zdrowie wiadomo, ta natomiast miała czas żeby zadzwonić do wszystkich ze swojej książki adresowej i dopiero później na psy (oczywiście nic nie zrobili bo nikt jej nie bił). KINO XDD Pare godzin później zadzwoniłam do niej i zapytałam jak tam, stwierdziła ze już jest wszystko ok i ze idzie spać no ja pierdole nie zasnęłabym obok chłopa który mnie napierdala, nie wiem czy ona ma jakieś zaburzenia osobowości, dwubiegunówke czy jak podejrzewam za mało atencji(?) Po tej akcji Kuba tez wyglądał jakby stoczył wlake z tygrysem. Podrapane ramiona, policzek, ślady ugryzień niewynikające z aktu hehe miłości bo były w innych miejscach, no chyba ze Kamasutra wjechała za grubo XDD Okej dobra, przejdziemy do następnej rzeczy na początku do Victorii nie miałam nic, lubiłam ją, normlanie rozmawiałam i próbowałam utrzymać dobry kontakt z racji, ze często bywała u Kuby. Było wszystko fajnie dopóki Cwynar nie zaczęła robić jazd zazdrości typu BO TY ZNASZ NIKI DŁUŻEJ NIŻ MNIE, PO CO MÓWISZ JEJ CZEŚĆ ALBO (Kuba nie miał kiedyś pralki w domu XDD) PO CHUJ ROBISZ U NIEJ PRANIE, no faktycznie raz albo dwa razy się zdażyło, ze użyczyłam mu pralki. Postanowiłam po tych akcjach ograniczyć z nimi kontakt ponieważ ja się nikomu w związek nigdy nie wpierdalalam i nie miałam ochoty być powodem sporów. No ale Victoria sama szukała kontaktu, a to zostawi u mnie klucze a to SAMA PRZYJDZIE ZROBIĆ PRANIE XD, a to może byśmy coś zamówili do żarcia albo może napilibyśmy się jakiegoś drineczka razem, okej spoko chorągiewka jak na jachcie. Po mojej wyprowadzce widziałam się z Kubą może ze dwa albo trzy razy, nigdy sami zawsze albo był Maciej Malik albo Adrian Kawa ze swoją konietą i było spoko posiedzieliśmy i elo do domu, pare miesięcy temu robiąc zakupy w Tesco z moich narzeczonym(obecnym) zadzwoniła do mnie Cwynar i zaczęła wyzywać i oskarżać, ze w styczniu sypialam z Kuba i ze ona ma dowody, okej... Skoro tak to czemu ich nie pokazała? Jedyny jej argument, stop... Nie miała kurwa żadnego argumentu xD bo taka sytuacja nie miała miejsca. Następny post napisze później albo jutro bo już nie mam za bardzo czasu na pisanie dalej. Jakub Jankowski proszę wypowiedz się pod tym postem. Pozdrawiam serdecznie, więcej screenow w następnym poście.
Ja pierdole jaki twist, to jednak Kartky był bity :bowdown:
ljzr96

Post autor: ljzr96 »

Miker pisze: 12 lis 2019, 18:12 Kurwa, przecież ta sytuacja jest tak oczywista, że aż śmiać się chce. Gość jest oskarżany o coś, co może zniszczyć jego karierę, a on, jego wytwórnia i jego menago nawet nie próbują temu zaprzeczać. Gdyby to wszystko rzeczywiście było kłamstwem zareagowali by od razu, żeby zamknąć sprawę w zarodku. Wypowiadają się jedynie jakieś przydupasy, przekonując żeby nie brać plotek na poważnie i gdzie dowody, bo oni SŁYSZELI, że to ona biednego Kartkiego napierdalała :bowdown:

Obstawiam, że QQ, Kartky i Stemplowski liczyli, że rozejdzie się to po kościach, skoro przecież wszyscy wiedzieli i afery nie było a tu zaskoczenie. Gówno się wylało, portale pozarapowe podłapały, bo to bardzo nośny temat, że "sławny raper" bije partnerkę. IMO Kartky poleci z wytwórni i będzie zmuszony wydawać się sam, co biorąc pod uwagę jego ogarnięcie raczej będzie dla niego końcem kariery.
A tu Fakt, Super Express i na końcu Wprost nagłośniają temat. Cudo.
oyche

Post autor: oyche »

anegdotki o tym że kartky bije pannę - co za śmieć, koniec kariery, kurwo, dzikwo pizdo szmatoooo zajebiemy cię!!
anegdotki o tym że panna bije kartkiego - hahah xDD ty cwelu pizdo dajesz się pobić 35 kg dziewczynce xDD i jeszcze ten nóż boże shyamalan by tego nie wymyślił xDD ja nie mogę przecież ona jest ładna nigdy by tego nie zrobiła

taki obraz slizgawka.eu, jedynego przecież rzetelnego medium o plhh w internecie
już nawet nie mówię o tych psach z <20 postami, ale o normalnych userach
moxxi

Post autor: moxxi »

oyche wyjaśnił, jak nie wierzycie że kobiety takie mogą być to props dla was :lol:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Do dzisiaj nie wiedziałem o istnieniu "Przyłu" i było mi z tym bardzo dobrze. Jak przeczytałem co on wypierdział za głupoty po dobie kombinowania co powiedzieć, to trochę niedobrze mi się zrobiło od tego.
BTW jeśli ona by go uderzyła, biła, whatever, to nic nie zmienia przecież w sytuacji, o której rozmawiamy. :dunno:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Ziomeczek od tych screenów z notatnika pisze, że szykuje się pozew zbiorowy od poszkodowanych, przecież jak one rzeczywiście to zrobią i Kartky przegra, to ciekawe, co ci wspaniale kumple zrobią z tymi oświadczeniami.

Przypominam, że wszyscy jadą tylko po tej Viktorii, a chodzi o więcej osób.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

border vs damski bokser rozejsc sie
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

mamy oświadczenie psa który mieszka w tym samym województwie co Kartky, oto ono: mój syn nic złego nie zrobił hau hau
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

Pamiętajcie, jak chcecie wydać wyrok to teraz. Jak sytuacja się wyjaśni to każdy będzie mądry. Wieczorem napisze oświadczenie w tej sprawie. Teraz tylko wspomnę, że - po pierwsze - kartky nigdy mnie nie uderzył, po drugie - to było raz i z otwartej ręki.
(⚆_⚆)
CimCiRimCi

Post autor: CimCiRimCi »

oyche pisze: 12 lis 2019, 18:55 anegdotki o tym że kartky bije pannę - co za śmieć, koniec kariery, kurwo, dzikwo pizdo szmatoooo zajebiemy cię!!
anegdotki o tym że panna bije kartkiego - hahah xDD ty cwelu pizdo dajesz się pobić 35 kg dziewczynce xDD i jeszcze ten nóż boże shyamalan by tego nie wymyślił xDD ja nie mogę przecież ona jest ładna nigdy by tego nie zrobiła

taki obraz slizgawka.eu, jedynego przecież rzetelnego medium o plhh w internecie
już nawet nie mówię o tych psach z <20 postami, ale o normalnych userach

aż się zarejestrowałem aby Cię spropsować 👊
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ty no właśnie, ta Kasia Grzesiek tez go napierdalala??????
Obrazek
daveyo

Post autor: daveyo »

Nosi mnie jak to wszystko widzę. Ludziom wystarczy coś powiedzieć i już kogoś oskarżają, a prawda jest taka, że myślicie tak, bo Wam Jego muza nie siada, albo to, że ma chujowy ryj. Co to kurwa jest. To wygląda jakby w necie latało z 20 filmików na których Kartky napierdala kobiety. Oskarżać łatwo, a jeśli okaże się , że to nieprawda to za chuj nikt nie przeprosi. Nie bronię takiego zachowania, ale nie ma tutaj 100% pewności tej sprawy.
CimCiRimCi

Post autor: CimCiRimCi »

daveyo pisze: 12 lis 2019, 19:02 Nosi mnie jak to wszystko widzę. Ludziom wystarczy coś powiedzieć i już kogoś oskarżają, a prawda jest taka, że myślicie tak, bo Wam Jego muza nie siada, albo to, że ma chujowy ryj. Co to kurwa jest. To wygląda jakby w necie latało z 20 filmików na których Kartky napierdala kobiety. Oskarżać łatwo, a jeśli okaże się , że to nieprawda to za chuj nikt nie przeprosi. Nie bronię takiego zachowania, ale nie ma tutaj 100% pewności tej sprawy.
o to to to to, i życzenie typowi raka, śmierci wyzywanie od gówna itp. bardzo fajna ta wasza slizgawka, tak nie za bardzo zawistna 🙄
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

CimCiRimCi pisze: 12 lis 2019, 19:04 o to to to to, i życzenie typowi raka, śmierci wyzywanie od gówna itp. bardzo fajna ta wasza slizgawka, tak nie za bardzo zawistna 🙄
CimCi, a później RimCi
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

kurwa kliknąłem
Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

Wiktoria Cwynar: Kartky się nade mną znęcał

Kartky:
Spoiler
Obrazek
(⚆_⚆)
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

Jose pisze: 12 lis 2019, 18:57 Przypominam, że wszyscy jadą tylko po tej Viktorii, a chodzi o więcej osób.
bo jest najłatwiejszym celem - zaburzenia, leki. z takiej osoby łatwo zrobić świra.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Dokładnie, o tym fani Kartkiego zapominają, przecież są jeszcze inne osoby, które mogą być źródłem opowieści o jego stylu bycia
ODPOWIEDZ