Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
Moderatorzy: gogi, con shonery
- MalkoNTENT
Re: Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
Mam na miesiąc netflixa. Wyszło przez ostatnie miesiące coś must watch? Obojętne film czy serial, tylko jak serial to mini, żeby był skończony
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Podobno ten dokument/serial o Beckhamie nowy spoko jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- MalkoNTENT
Właśnie dlatego wziąłem 
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Z seriali według mnie warto sprawdzić Maniac, ma chyba niecałe 10 odcinkówMalkoNTENT pisze: ↑10 paź 2023, 17:08 Mam na miesiąc netflixa. Wyszło przez ostatnie miesiące coś must watch? Obojętne film czy serial, tylko jak serial to mini, żeby był skończony
Jeśli chodzi o filmy to jest parę klasyków np. Taksówkarz, Dawno temu w Ameryce
Wlasnie skończyłem Severance (props, jak ktoś nie widzial mogę z czystym sumieniem polecić) i mam jeszcze miesiąc subskrypcji na Apple TV+, macie do polecenia jakieś seriale/filmy, które warto tam obejrzeć?
Black Bird, Kulawe konie. For All Mankind dwa sezony warto.
-
Bisclavret
to co wyżej + Silos
Ted Lasso podbijam
For All Mankind też, ale oglądałem tylko 1 sezon póki co
For All Mankind też, ale oglądałem tylko 1 sezon póki co
Ja dorzucam jeszcze Hijack, a z luźniejszych głupot to Afterparty jest nawet spoko, ale najlepsze rzeczy już zostały wymienione.
I teraz jest chwalona nowość z Colinem Farrelem - Sugar, ale dopiero 4 odcinki z 8 były
I teraz jest chwalona nowość z Colinem Farrelem - Sugar, ale dopiero 4 odcinki z 8 były
ja pierdole zasnąłem o 6 bo musiałem skonczyc zjebany serial "Reniferek", raczej zjebane poczucie accomplishmentu mi wjechało, niz dlatego, ze sam serial wciągnął, ale no definicja obrzydliwej agendy netflixowskiej. nie wiem skąd takie dobre oceny tego serialu, nagrany ogólnie bardzo ładnie, scenografia kolorowa i groteskowa w pozytywnym znaczeniu, mi wątek stalkerki na początku się podobał i był dobrze zagrany ale gdzieś od 4 odcinka poczułem sie napastowany dosłownie przez tą historię, a glowny bohater to jakaś topka wszechczasów irytujących postaci
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Szukam osoby, która ma 1 wolne miejsce w tym najwyższym pakiecie (słyszałem, że można dodać 2 inne konta za 10 zł każde + i wtedy wychodzi bodajże po 27 zł za miecha) i mnie tam dopisze (za hajs ofc)
// nieaktualne
// nieaktualne
no i jak tam wygląda ten katalog filmów i seriali w MAXie? obczajał już ktoś? jak widzę, że oni to reklamują rzeczami typu Skazana, Ród Smoka czy Willy Wonka to musi być potężnie 
- ConeyIsland
Nie bez kozery czekam do sierpnia i wypierdalam z HBO. Wziąłem ich ze trzy lata temu bodajże a od niemal dwóch nic nie oglądałem bo hujnia w większości.
na pierwszy rzut oka to jest po prostu hbo max + dodane rzeczy z playera TVN
no z tym że na hbo nic nie ma to bym się kłócił, ale dobrych rzeczy nie jest zawrotnie dużo, fakt
no z tym że na hbo nic nie ma to bym się kłócił, ale dobrych rzeczy nie jest zawrotnie dużo, fakt
czyli te wszystkie produkcje HBO typu The Wire, Sopranos, Euphoria nie wyleciały??
aa no to gicior
Batmana tego z Pattisonem to nie ma na przykład.
Ogólnie Warner Brothers ma zajebisty katalog, ale niestety bardziej im się chyba opłaca "wypożyczać" te filmy do innych streamingów
Ogólnie Warner Brothers ma zajebisty katalog, ale niestety bardziej im się chyba opłaca "wypożyczać" te filmy do innych streamingów