Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
Koledzy, przede mną pierwsze lato z włosami dłuższymi niż kilka milimetrów. Stickmore/suavek clay dadzą sobie radę w lecie czy będą płynąć?
Pan Bóg stworzył takie złoto jak pomady wodne a wy na lato chcecie używać clayów, eh.
No właśnie dlatego pytam. Jaki wodniak by się nadał do sideparta?
Jeżeli nie przeszkadza ci połysk, to dapper dan heavy hold elegancko daje sobie radę w lato, w zasadzie każdy uwb da radę.
- cloud
- chmura
dzisiaj powrót do barbera, jezu dziękuje 
[mention]Wiewior[/mention], dawaj góra 6mm, wysoki fade na boku i na lato najlepsza fryzura.
[mention]Wiewior[/mention], dawaj góra 6mm, wysoki fade na boku i na lato najlepsza fryzura.
@cloud nosiłem się tak 25 lat, teraz jak mam już dłuższe to nie chce ścinać, przynajmniej na razie 

-
ksiazenieporzadek
a ja jestem u siebie na wypizdowiu gdzie barbera nie ma, więc skróciłem brodę i teraz został mi zarost z 10mm gdzieś, a włosy ide w piatek ojebać wlosy
tutaj bedzie 3 tutaj bez nakladki
i nie chce do geja jak juz to do kolezanki
tutaj bedzie 3 tutaj bez nakladki
i nie chce do geja jak juz to do kolezanki
ja właśnie na 12 barber i quiff wlatuje
pozdro 600
pozdro 600
Ja wczoraj zgoliłem brodę i zostawiłem samego wąsa. Obecnie wyglądam jak pedofil
to czy ktoś polubi wodniaka to zależy czy lubi skorupę... ja np. nie cierpię mieć takiej struktury na włosach, że dotykając pojedyncze włosy czuję takie strąki jakby zamrożone, fuj... co do clayów - baxter of california clay byłby na pewno spoko, wodne claye są bardziej matowe i nie mają wosku lub mają, ale dalej w składzie. z wodnych glinek to ja polubiłem undead'a. wydajny, ładny zapach (imituje bodaj versace - chyba eros), matowe wykończenie, ale nie suche matowe jak zerds lub stickmore cream. essa.
- zemsta1kadluba
Tez dzisiaj byłem, pierwszy raz i w chuj podjarka jak ładnie mi zrobił moja nierówna chujnie na twarzy
mołpy są kozackie
ja już po i jest kozak pzdr
Ja też właśnie wyszedłem, inny człowiek zupełnie
ja ide w srode, ale dalej kompletnie brak pomyslu co zrobic z wlosami 
Jak to co mordeczko, obciąć! Mam dwa pytania:
- wodne pomady dają efekt skorupy, tak jak pan Bubbles napisał? Chciałbym coś matowego, tylko niech zostawia efekt naturalnych włosów, łatwych do przeczesania ręką
- jaki kartacz do brody, a bardziej do zarostu, mniej więcej takiego jak u użytkownika [mention]Jose[/mention]. Nie wiecie jaki Jose ma zarost? Nie ma sprawy, wpiszcie sobie w internecie, obojętnie jaka przeglądarka
wielkie 5 dla Was
- wodne pomady dają efekt skorupy, tak jak pan Bubbles napisał? Chciałbym coś matowego, tylko niech zostawia efekt naturalnych włosów, łatwych do przeczesania ręką
- jaki kartacz do brody, a bardziej do zarostu, mniej więcej takiego jak u użytkownika [mention]Jose[/mention]. Nie wiecie jaki Jose ma zarost? Nie ma sprawy, wpiszcie sobie w internecie, obojętnie jaka przeglądarka
wielkie 5 dla Was
-
ksiazenieporzadek
może zapytaj usera [mention]Jose[/mention] jaki kartacz ma
to o czym mowisz to mi przychodzi undead clay lub baxter of california clay. andedzik recenzowalem, bardzo fajny smar, baxtera uzywam na codzien. chcesz cos wiecej wiedziec, to pytaj.kon rafal pisze: ↑18 maja 2020, 21:40 Jak to co mordeczko, obciąć! Mam dwa pytania:
wielkie 5 dla Was
[mention]kon rafal[/mention] przede wszystkim jaką fryzure nosisz?