Pono
Re: Pono
kryptogej bo Wojtek Sokol co sprzedaje za drogo prosto bluzę (ona nie jest dla lamusa!!) wielki pan z Warszawy bo przeciez on nie glaszcze krowek zaprzecza oficjalnie, mimo ze to jest fakt i sam siebie oszukuje prawnuk wyspianskiego
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Nie no ja rozumie ze beczq itd...byl jaki byl, nie mi oceniac,ale odszedl na zawal nagle, nie ma co rozkminac, corke zostawil, dziecko ojca nie ma tyy
koleszka z piaskowinicy mowi ze chce pomoc, a czy/ i jak to zrobi ro pewnie i tak sie nie dowiesz wiec po chuj drazyc
hamujta byczki serio
koleszka z piaskowinicy mowi ze chce pomoc, a czy/ i jak to zrobi ro pewnie i tak sie nie dowiesz wiec po chuj drazyc
hamujta byczki serio
Hyphap! |
|
W latach świetności byłem gimbusem i nie miałem pieniędzy tak że nic nie kupiłem, poza tym ich bluzy były nie dla lamusa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
Bizon Twoja Strata
Ja raz skroiłem lamusa z tych butów Prosto. Tragedia. Ani zawrócić, ani skręcić, do Międzyzdrojów dowlokłem się ledwo żywy. Ostatnia dziesiona w życiu.
A co jeśli Pono był o krok od biznesu życia i stałby się teraz bogaty, ale zawał pokrzyżował jego plany?
Były plotki że niby jakieś biznesy robił w Polsacie, może nawet z Solorzem rozmawiał na tematy biznesowe?
Tak jak to mówią, każdy hazardzista jest tylko o jedną grę od wielkiej wygranej
Były plotki że niby jakieś biznesy robił w Polsacie, może nawet z Solorzem rozmawiał na tematy biznesowe?
Tak jak to mówią, każdy hazardzista jest tylko o jedną grę od wielkiej wygranej
-
Bizon Twoja Strata
Śmiem powątpiewać że sokół może zrobić coś dyskretnie z dala od fleszy, ale chętnie bym się dowiedział że się myliłem.
Ogółem to przykre to wszystko w chuj, jakby chłop nie zszedł na zawał przed 50ka to co, dom artysty seniora pod Warszawą i pokój z Ireną Santor?
Ogółem to przykre to wszystko w chuj, jakby chłop nie zszedł na zawał przed 50ka to co, dom artysty seniora pod Warszawą i pokój z Ireną Santor?
-
Bizon Twoja Strata
-
WesolyJozek
Marysia po tym była lekko w szokugods bidness pisze: ↑10 gru 2025, 11:56 Sokół pojechał z Marysią do Medellin i cały kartel do pionu poustawiał. A wy co, dalej internet?
Te firmę zajmującą się grafiką i wideo robił pod alter ego Wal&Gura
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
bo się wstydził, albo bał że jak nie wyjdzie to przypał będzie odnotowany