Sobota
Re: Sobota
To na serio Sentino był?loco pisze: ↑11 mar 2021, 15:57https://fb.watch/49WjOxkN-K/Sobota Floo na fb pisze:No i tyle w temacie Sentino, nie są to kibice ani huligani, tylko jego ex kolega (których ma sporo) na którego wyciągnął scyzoryk, ale ze każdy wie jaka to cipa, to kolega nie dał kroku w tył, tylko do przodu, na co nasz gangsta Sentino wyrzucił scyzoryk i krzyczał: Policja Ratunku!
Także dopóki go nie ma pod moim domem to konia to jebie. Dam ewentualnie znać jak będę jechał na Kebaba do Berlina.
Bo ja myślałem, że to Pikej.
-
MalinowyJogurt
Spoko on to zaraz obróci tak, że wyjdzie na to, że dał nam charytatywnie ten zegarek, bo w Szczecinie bieda taka, że aż piszczy, a przez linie graniczną z Niemcami nam chleb rzucają żebyśmy z głodu nie zdechli
Przesadna duma to przejebana rzecz. 
Sobota się poczuł widzę, zapomniał już chyba, że żona mu najebała 
W tej calej akcji z Sobota najbardziej gardze tymi choragiewami podpinajacymi sie pod temat ktory nie jest do konca wyjasniiony jak chocby Szpaku w numerze z Jongmenem musial w dupe wejsc za zaproszenie jebany populista.To ze postac gita Henka (i ten jego pocieszny wyglad) pojawila sie na forum rapowym to
. Co nie zmeinia faktu ze po za groteskowoscia sytacji i filmikow jak i samego bohatera zdecydowanie jest wiarygodniejsza i prawdziwa osoba niz pozer Jongmen ktory pokrzyczy PDW zrobil koszulki jebac kaspusi i uwaza sie za ulicznnhy autoryet
. I nie oceniajac bez papierow na stole Soboty to kibicuje jemu w tym sporze bo ten caly publiczny lincz z wielu stron gdzie sprawa nie jest oczywista to kurestwo. No i nie oszukujmy sie Sobota jest niezlym raperem potrafiacym siekac bujaajace bengery a kim jest kurwa Jongmen jako mc
@Jasion94 Mało tego, ten zegarek potem odzyskiwali dla niego Sobota i Sage
@Jose Piękny ten fragment z wyjaśnianiem HG. Coś mi te ich prawilniactwo śmierdziało na kilometr w momencie gdy okazało się że dojechali ich mokotowscy. 8 lat temu miałem przyjemność być na weselu gdzie gościem był Wilku (znany też jako Wściekły Wilk Demon Zła) którego obecność ograniczyła się do najebania bimbrem z "wiejskiego stołu". Po 3 godzinach zniknął ze swoją panna do wynajętego pokoju i pojawiał się ponownie na sali tylko po to by walnąć kolejną porcję bimberku
Dowiedziałem się wtedy że Wilq to przykładny katolik który co roku bierze udział w pielgrzymkach pieszych do Częstochowy i że jest spokojnym typkiem.
Dla mnie wtedy to był szok bo jak to Demon Zła który rzuca butelkami z przystanków:
nagle okazuje się zwykłym, spokojnym ziomkiem z Mokotowa.
Teraz, gdy okazało się że Bilon to też tylko jakaś kreacja mam już pewność że całe Hemp Gru to po prostu farmazoniarze.
Dzięki Afrojax, nadrobię dyskografię bo widzę że warto.
@Jose Piękny ten fragment z wyjaśnianiem HG. Coś mi te ich prawilniactwo śmierdziało na kilometr w momencie gdy okazało się że dojechali ich mokotowscy. 8 lat temu miałem przyjemność być na weselu gdzie gościem był Wilku (znany też jako Wściekły Wilk Demon Zła) którego obecność ograniczyła się do najebania bimbrem z "wiejskiego stołu". Po 3 godzinach zniknął ze swoją panna do wynajętego pokoju i pojawiał się ponownie na sali tylko po to by walnąć kolejną porcję bimberku
Dowiedziałem się wtedy że Wilq to przykładny katolik który co roku bierze udział w pielgrzymkach pieszych do Częstochowy i że jest spokojnym typkiem.
Dla mnie wtedy to był szok bo jak to Demon Zła który rzuca butelkami z przystanków:
Spoiler
Teraz, gdy okazało się że Bilon to też tylko jakaś kreacja mam już pewność że całe Hemp Gru to po prostu farmazoniarze.
Dzięki Afrojax, nadrobię dyskografię bo widzę że warto.
wpadłem w potężny śmiech jak Afrojax wspomniał o Bilonie z czasów liceum i "Maciej Bilka, akurat ten typ"
a co do Soboty to całe to gówno ma potencjał na beef Sobota Floo vs reszta świata, który wygrałby z palcem w dupie samymi wyzwiskami typu chuj ci w dupę ty gejozo, bo sam fakt, że jedzie sobie po każdym kto mu się nawinie w moich oczach stawia go dużo wyżej od jego oponentów. szpaku przejebałby najboleśniej jak nawet bezczel kurwa go zjadł tym dissem gdzie na klipie była morda szpaka wrzucona do hotdoga ze snapchatu
FUCK OFF MR LAHEY
najsmieszniej bedzie jak pojebany latynos okaze sie bardziej charakterny od kurwa jongmena i zdissuje sobote
a przywolywanie filmiku halo policja jest nudne, myslalem ze cos nowego wyplynelo
poza tym w sumie props dla soboty - chlop sie rozjebal (chociaz to zostawmy ocenie komisji gitow), byly papiery, w sumie nic nie wytlumaczyl, narobil troche szumu i wrocil i jedzie po kazdym, a wszyscy siedza cicho
a przywolywanie filmiku halo policja jest nudne, myslalem ze cos nowego wyplynelo
poza tym w sumie props dla soboty - chlop sie rozjebal (chociaz to zostawmy ocenie komisji gitow), byly papiery, w sumie nic nie wytlumaczyl, narobil troche szumu i wrocil i jedzie po kazdym, a wszyscy siedza cicho
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Chciałbym zobaczyć ten beef Sentino vs Sobota ale Seba pozostanie przy insta jak znamy życie
Sobota to teraz może walić w każdego, nic nie ma do stracenia i zyskuje, a Jongmena już zjadł
Sobota to teraz może walić w każdego, nic nie ma do stracenia i zyskuje, a Jongmena już zjadł
Przecież wszystko wyjaśnił na płycie (tzn. nie oczekuję, że pokaże papiery, bo i po co miałby, wierzę Heńkowi).
macie bekę z tego heńka że hehe śmieszny żulik a bym się nie zdziwił jakby on miał więcej do powiedzienia niż jakieś wydziarane kafary
płyty nie słuchałem, mówię bardziej o tym co działo się wtedy, te jego kurwa filmiki np. dzięcioł skurwesyn i inne jazdy
a papiery to sam na początku afery mówił, że pokaże
no nic zostaje posłuchać płyty, wielkie 5 dla Ciebie kolego
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
A co wogole esobe powiedzial o kacprze hta szpaku sentino i tej calej reszcie? Znam tylko to z bilonem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
podoba mi się jak tu się robi jakieś uniwersum nowe, tutaj pyk sześćdziesiątki, jongmen i git heniek, teraz jakieś się odpalają wątki z sentino, po drodze bilon i przestrzał w stronę dixon37, czekam aż 2rzyn z rykoszetu zaraz oberwie
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Tony juz na plycie u 4P nawijal ze zawsze poznawal frajera z biegu wiedzial kiedy odbic z kim dzialac z kim kirac wiec Ja mu wierze 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
SiemaBartek
Wychodzi na to, że git Heniek, wcale nie ma na imię Heniek
https://www.facebook.com/krzysztof.wieczorkiewicz.50
https://www.facebook.com/krzysztof.wieczorkiewicz.50
- ebismolarek
Trzeba zaprosić gita Heńka na forumek