Bonus RPK
Re: Bonus RPK
nie no, tam to było ratowanie ciachaniem słabo rozpisanego tekstu - tutaj jest to świadomy zabieg, który nie brzmi jak pokraczna próba zmieszczenia się w pętli.
skąd ta pewność że to świadomy zabieg, a nie brak umiejętności nawiniecia dwóch wersów na jeden tejk?
dziwki basen i machanie kutasem
Nie przestanie mnie dziwić ten wasz boomerski zwyczaj umniejszania młodszym raperom.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
bo słychać, że to jest poskładane tak żeby dobrze brzmiało w taki sposób a nie na onetaku poczutym, czy komuś się podoba czy nie to tak ma brzmieć właśnie
ale no najlepsza zwrotka vkiego w karierze to to nie jest, więc nie dziwie się że akurat tutaj to może kogoś kłuć w uszy bardziej niż gdzieś indziej
- igorzastyy
A proszę bardzo sobie tak kleić zwrotki, nie mam nic przeciwko. Nie będę tylko tego słuchał.
Mam uszy
nowe, mi sie podoba, porymowane
bony już tak zapętlony że nawija w każdym kawału o tym samym
basicowy type beat z jutuba, nawijka z karabinu jak zawsze. kiedyś to bgu miał finezje, to jak składał na artyście kombinatorze miewało często fajne podziałki rytmiczne, czuć tam było coś więcej niż ratatatata. a że tematycznie będzie non stop pierdolił to samo to już było do przewidzenia nim wyszedł z puchy. bo o czym on ma tera nawijać?
- scam_sakawa
Myślicie, że to o nas?Na internetowych forach frustratów szum
Nic im się kurwom nie podoba, robią sztuczny tłum
Nie ulega im ten, kto ma swój rozum
Tam to czeski film, jeden wielki pozór
Wraca taki chuj po ośmiu godzinach z tyry
Upasiona żona ma go dość, bo mu jebią smyry
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- TooMuchSmoke
Hahah jaka pogarda klasy robotniczej, której benito był kiedyś głosem xD Smyry jebiące dla robola brudasa pierdolonego z 4-pakiem tatry pod upoconą pachą i ulaną wiecznie wkurwioną żonką 
- scam_sakawa
No i wiadomo, każdy kto ma niepochwalające zdanie dla ruchów czy muzyki rapera jest HEJTEREM Z FORUM.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wątpię, raperzy już lata temu ujebali sobie w głowie zwrot fora/na forach jako skrót myślowy dla wszystkiego w internecie gdzie jest pole tekstowe i przycisk Wyślij, co nie ma (i w sumie nigdy za bardzo nie miało) sensu, bo faktyczne fora kumulują pewnie max z 4,76% komentarzy na ich temat.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- FruitOffTheWall
Wraca taki chuj po ośmiu godzinach z tyry
aż mi sie przypomniał wywód sujbita o grubej żonie salutens
aż mi sie przypomniał wywód sujbita o grubej żonie salutens
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
hahahahah kurwa jaki wers bonus dołączył do szlachty ahahahahahahhaha ciekawe co na to Imre
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- igorzastyy
Ciekawe są te smyry. W moich rejonach jak ktoś już używał tego chujowego określenia, to były to syry. Więc po warszawsku jest inaczej
bo chyba syry to kopyta a smyry to skiety
- igorzastyy
A ok. To i tak smyry nigdy nie słyszałem. Skary tak, ale smyry nie
pochwal sie Bonus lepiej ile masz MIESZKAŃ, bo jak jedno, to chuja warta twoja przewózka
jest i klip
Dodano po 4 minutach 33 sekundach:
bonus w klasycznym bonusowym stylu
ekipa wariacików
komin czaszka
furki motorki
flagi i race
wiadomo ze props, czekam na plytke

-(1).gif)