Popek
- Moltisanti
Re: Popek
Przeciez te numery co wrzucacie to beka z lokalnych, jego jedyny moment gdzie na prawdę robil dobre rzeczy to czasy wagwanu, te gitarkowe numery, brudna darianna, ciapaty please itd. Te typowo uliczne numery to jest przeciez tragedia w chuj 
oczywiście, że występuje.
popek w swoim prime miał flow, teksty, delivery, jakiś sznyt do zaskakiwania słuchacza na o wiele wyższym poziomie niż smarki w primie. prawfde powiedziawszy trudno wskazać mi jakikolwiek atut smarka, którym górowałby on nad popkiem. czy to głos, czy luz, czy błyskotliwość - popek wszędzie deklasuje bożyszcza tego forum
nie słuchaj ksyw, wyrzuć uprzedzenia i ideologiczny zapał, otwórz uszy szeroko i to usłysz, bo taka jest prawda
popek w swoim prime miał flow, teksty, delivery, jakiś sznyt do zaskakiwania słuchacza na o wiele wyższym poziomie niż smarki w primie. prawfde powiedziawszy trudno wskazać mi jakikolwiek atut smarka, którym górowałby on nad popkiem. czy to głos, czy luz, czy błyskotliwość - popek wszędzie deklasuje bożyszcza tego forum
nie słuchaj ksyw, wyrzuć uprzedzenia i ideologiczny zapał, otwórz uszy szeroko i to usłysz, bo taka jest prawda
jasny wracaj na forum
jakim ty jesteś pedałem, właśnie się obnażyłeś jako kolejny lamus z kompleksami wyniesionymi z gimbyMoltisanti pisze: ↑07 lut 2024, 19:01 Esencja chuja w uchu, słuchasz go dlatego ze ma duży biceps i się go boisz, prove me wrong
siedziałbym bite 2h i nie wpadł, na takie gówno
co do popka - jego muzyka się broni ze względu na wszystkie te walory, które zdążyłem nadmienić. ale przede wszystkim w jego przypadku chodziło o dosyć pokraczny mariaż dzikiego flow, z dosadnymi ale błyskotliwymi i śmiesznymi tekstami.
wstawiłem numer który dosłownie jest kurwa najeżony niecodziennymi barsami
"Rozjebali metę w pięknym stylu, pewnym krokiem
Miesiąc po miesiącu, rok za rokiem, skok za skokiem
To dlatego że nie domykacie okien"
"O tak! Tego szukałem dziękuje mam to
Chcesz mnie szukać szukaj z klamką"
"Szukasz pomocy po znajomych i ekipach
I co? Pomogli? Lipa
To musi siadać na psychikę
Popek z firmy własnoręcznie odpicuje ci brykę"
"Ciemna strona dzielnicy
Nie potrafi czytać - potrafi liczyć"
i to zawsze będzie biło na łeb jakieś z dupy wyjęte, wymuszone i wyuczone "panczlajny" takie jak u eripa, którym się jarasz.
ale ty byś nie poczuł rapu nawet jakby the game cię zapiął od tylca, więc nie wiem po co się w ogóle tutaj produkuję. chyba tylko pro-forma. ema
jasny wracaj na forum
to nie panczlajny, to są barsy. panczlajny zostawiam dla tych z patokalipsy.
btw te żenujące frazesy smarka jak "Strzelam nimi z duszy jak z kuszy w twoje uszy, Możesz uszyć pióra z pióropuszy" lepsze nie? xD
ja pierdolę.
btw te żenujące frazesy smarka jak "Strzelam nimi z duszy jak z kuszy w twoje uszy, Możesz uszyć pióra z pióropuszy" lepsze nie? xD
ja pierdolę.
jasny wracaj na forum
wstrzymaj oddech imo topka bandyckiego rapu w języku polskim, ale z zestawienia popka ze smarkim nie moge przestac sie smiać xD ten podstęp chyba jest zbyt diaboliczny
Ale chuj w popka gangusa jak sobie przypomnie jego ewolucje, a raczej eksplozję artystyczną w kalejdoskopową, kompletnie nieprzewidywalną postać, targaną skrajnymi instynktami i inspiracjami, przeciez w latach 2014-15 byl popek i dlugo nic
Ale chuj w popka gangusa jak sobie przypomnie jego ewolucje, a raczej eksplozję artystyczną w kalejdoskopową, kompletnie nieprzewidywalną postać, targaną skrajnymi instynktami i inspiracjami, przeciez w latach 2014-15 byl popek i dlugo nic