A chuj tam
Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
Re: Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
fajnie by było jakby się dogadali z prokuraturą i wsypali swoich kolegów, bo trudno mi uwierzyć, że np. taki janusz walczuk nie ma z tym nic wspólnego.jakby cała wina zostałaby zrzucona na janusza, to byłoby git
- bilderberg
Przecież Kaczy długie lata też mieszkał na wyspach. Dopiero stosunkowo niedawno wrócił do Polski
tak sobie teraz o tym pomyślałem i uznałem, że janusz walczuk mógł po prostu zrobić słupa z kaczego. pomyślcie logicznie, wiadome jest, że jak ktoś prowadzi przestępcze życie, to się tym nie chwali na prawo i lewo i nie nagrywa o tym piosenek, a kaczy o tym nawija. a kto to o tym nie nagrywa? no tak, janusz walczuk, on nie przyznaje się w tekstach, że jest gangsterem. wiedząc, że kaczy możę mieć wizerunek bandyty i tak bardzo podkreśla, że nie wsypie swoich kolegów, janusz walczuk go wykorzystał, zakolegował się z nim i zaproponował mu przeloty awionetką i aby zabierał swoich kolegów, kaczy nie mógł nie skorzystać, bo nawet nie miał świadomości, że wraz z jego ekipą lecą z nimi setki kilogramów narkotyków, a przecież latanie awionetkami, to niezła przygoda. janusz walczuk dzięki temu miał przewieziony towar, czyściutkie ręce, a całe ryzyko spada na bogu ducha winnego kaczego z kolegami. myślę, że warto byłoby ten scenariusz przedstawić odpowiednim służbom, bo znów ktoś pójdzie siedzieć za niewinność, a ludzie co naprawdę tym kręcą znajdą sobie nowych słupów. to są oczywiście tylko moje domysły, ale się zastanówcie czy nie ma to więcej sensu niż to jak przedstawiają to media
wszystko składa się w jedną całość, tylko jest jeszcze jeden niepokojący fakt, że janusz walczuk kręci się blisko dobrego dzieciaka, czyli syna bonusa rpk
Śnieg Garbatym Nosom
Kaczy też już siedział wcześniej, tylko nie wiem w jakich latach dokładnie. Dlatego płyty z Chadą nie nagrał.
"Mieliśmy zaczęty materiał, ale ja wyjechałem do Wielkiej Brytanii w 2000 roku. Kiedy wróciłem, to Tomek został skazany i nie było możliwości realizowania materiału. Później ja poszedłem do więzienia, a kiedy oboje byliśmy już na wolności, to ja znowu wyjechałem za granicę i po prostu nie zgraliśmy się logistycznie. Wróciliśmy jeszcze do tego tematu stosunkowo niedawno, ale doszło niestety do tragedii, Tomek zmarł - i tak właśnie wygląda cała historia." - mówi Kaczy w rozmowie z Jackiem Sobczyńskim
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Kaczy wszystko cacy biorę szmal jak mi się zachce
a reszty sceny zamiast szmalu zyska pasztet.
a reszty sceny zamiast szmalu zyska pasztet.
@LWD co zapodał

Chyba autor (muzyki nie tematu ) cos pojebal ksywki nazywa tematu
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Chyba był powinięty gdzieś w okolicach gdy Hemp Gru nagrywało teledysk do "To jest to", bo jako jedyny podczas shoutoutów jest nieobecny na wideo i po prostu wkleili jego buzię w plan zdjęciowy.

Ciekawa akcja promocyjna EPki:
Funkcjonariusze zachodniopomorskiego wydziału do walki z przestępczością zorganizowaną oskarżyli 12 osób w sprawie nazywanej „Air Gandzia”. Oskarżeni przemycili kilka ton marihuany z Hiszpanii m.in. na pokładzie własnej awionetki; przerzutem i dystrybucją narkotyków zajmowali się członkowie motocyklowego gangu Hells Angels. Dla zwiększenia zysków uruchomili w Hiszpanii plantację marihuany. Wśród oskarżonych jest znany raper Marek A. ps. „Kaczy”.
To wszystko dla rodziny, to wszystko dla rodziny...
Śnieg Garbatym Nosom
Polski Xatar
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Kaczy Seal król przemytu wkrótce w kinach
Na miejscu polskiej policji prześwietliłbym Janusza Walczuka ps. "Cwel". Z racji na kontakty z Kaczym może się okazać, że to on trzęsie podziemiem narkotykowym na Żoliborzu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
pod paragraf podchodził już jego feat na cockoz mikstejp