Kukon - Ogrody Mixtape 3 (2022)
Re: Kukon - Ogrody Mixtape 3 (2022)
Chujowa jest ta płyta nie licząc zwrotki Oskara, new york i ewentualnie numeru z Hałastra
Ja nie mialem zadnych oczekiwan i wpadlem tylko dla zwrotki halastry, ale okazalo sie ze nawet niezly ten mixtape, glownie przez bity i nawijke.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
mixtape dla przejaranych głów, nuda straszna, 5 kawałków wartych uwagi, na plus fajne gościnki od hałastry i oskara, szacunek że zamyka ten projekt zamiast skurwic go w maszynkę do robienia hajsu, na pewno będę wracał do paru numerów
Zajebisty klimacik, to jest rap.
nie no siedzi mi kukon w takich klimatach nic z tym nie zrobię
oczywiście nudne, wtórne i nic ciekawego się nie dzieje, ale brzmi tak jak lubię
oczywiście nudne, wtórne i nic ciekawego się nie dzieje, ale brzmi tak jak lubię
Mam wrazenie, ze ta plyta nie odbila sie zadnym echem. Az sie przykro patrzy.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bo rapowe grupki i fanbase żyją dziś Okim ,Young Igim czy innym Young Multim.
Lil Konon to mało jajka nie zniesie nad Okim.
Co ich jakiś Kukon który niezbyt pasuje do dzisiejszego mainstreamu.
Jak Kukon nagra Worki w tłum albo jerzyk 2.0 to wtedy będzie Bogiem.
Ja to szczerze i tak jestem zaskoczony że Kukon się załapał do top 10 Spotify tego roku przy obecnych disco polo-trendach.
Lil Konon to mało jajka nie zniesie nad Okim.
Co ich jakiś Kukon który niezbyt pasuje do dzisiejszego mainstreamu.
Jak Kukon nagra Worki w tłum albo jerzyk 2.0 to wtedy będzie Bogiem.
Ja to szczerze i tak jestem zaskoczony że Kukon się załapał do top 10 Spotify tego roku przy obecnych disco polo-trendach.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Rivaldo z sensen pisze.
Unboxing trylogii
Materiał taki spoko , ale mógłby być kilka razy lepszy gdyby Kukon przeprowadził jakąś selekcje i wybrał z 10 najlepszych kawałków. Nie ma żadnych sztosów jak na pierwszych albo drugich ogrodach, ale broni sie swoim niepowtarzalnym klimatem z poprzednich części trylogii, które udało mu się zachować. Niech sobie zrobi z 2 lata przerwy i wróci bo na razie mi się przejadł.
- MyEvenement
polski rap to dla mnie od +/- 3 lat w chuj szambo ktorego ni chuja nie tkne i nie pochyle sie, gratuluje wytrwalosci dla sluchaczy plyty 2115 - rodzinny biznes. ale sa wyjatki: sprawdze Guziora, Taco, Dwa slawy i Ogrody.
Te nie maja podjazdu do 2, nie ma co mowic o 1, ale klimat jest dalej, fajnie sie slucha.
ps. nie sluchalem niczego od kukona poza Ogrodami
Te nie maja podjazdu do 2, nie ma co mowic o 1, ale klimat jest dalej, fajnie sie slucha.
ps. nie sluchalem niczego od kukona poza Ogrodami
- przedszkolanek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mówimy o typie, który w nieco ponad 4 lata wypuścił 12 materiałów (i to tylko dlatego, że w 2021 bardzo zwolnił wydawniczo i wydał tylko jeden)
zresztą w jego przypadku dwa lata przerwy to jest zgon kariery
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
skądinąd kukon dobry ananas, 12 materiałów i wszystko na fajnym przyzwoitym poziomie co najmniej, rzecz w polskim rapie prawie niespotykana
- zemsta1camzata
jedyne co do głowy przychodzi, że wydał sporo dobrego w podobnym czasie to kaz bałagane 2014-2017
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- przedszkolanek
tak, choć cross przez całą karierę nie jest już aż tak wybitny (i będzie wtedy podobna liczba materiałów co teraz kukon i też wydawał po 2-3 materiały rocznie, kwestia typu rapera? etyka pracy nagrywkowej?)
i jeszcze rogal, ale to już mniej materiałów
i jeszcze rogal, ale to już mniej materiałów
- con shonery
- Moderator
Bicik w archiwum x 
dopiero sprawdziłem, bo odrzucała mnie długość, a i Kukon mi się przejadł, wiec przydała mi się przerwa, ale kurka rurka, no ciężary ten materiał. imo są tu fajne momenty, czy to bitowo, czy tekstowo i mam jakość słabość do jego nawijki, ale z tych 70 minut trzeba by wyciąć ze 20 i zrobić epkę, bo inaczej to się nie da
puszczę se Kraków 2020 na odmułę
puszczę se Kraków 2020 na odmułę