Heroes III

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Heroes III

Post autor: oldschool »

Remake zapowiedzieli, ale wygląda no co najwyżej średnio xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Niestety Ubisoft robi, więc pewnie jakimś cudem zjebią ten remake.
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

Wygląda jak wysokobudżetowa gra mobilna. Ciekawe czy puszczą to na konsole.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

oldschool pisze: 25 sie 2026, 21:34 Remake zapowiedzieli, ale wygląda no co najwyżej średnio xD
olden era też wygląda jak mobilka dla starców antyszambrujących w korytarzach kasyn, a ostatecznie broniłeś tej gry

imo jedyne co jest sens rimejkować to jakieś wtopy w nadziei, że się uratuje koncept, a nie normalne gry z zajebistymi mechanikami i ponadczasową szatą graficzną
Awatar użytkownika
Parlae

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Lothia pisze: 25 sie 2026, 21:54
oldschool pisze: 25 sie 2026, 21:34 Remake zapowiedzieli, ale wygląda no co najwyżej średnio xD
olden era też wygląda jak mobilka dla starców antyszambrujących w korytarzach kasyn, a ostatecznie broniłeś tej gry

imo jedyne co jest sens rimejkować to jakieś wtopy w nadziei, że się uratuje koncept, a nie normalne gry z zajebistymi mechanikami i ponadczasową szatą graficzną
Olden Era to nowa gra. Jak robią remake absolutnego klasyka, który w dodatku tego remake nie potrzebuje, to mam inne wymagania. Zresztą Olden Era okazało się całkiem niezłe, nawet ci co nagrali 30 filmów jakie to będzie gówno po premierze zamknęli mordy.
Awatar użytkownika
Parlae

Olden Era jest niezłe, z potencjałem na dużo więcej. Gra będzie nadal rozwijana, oby z jak najlepszym skutkiem.
Awatar użytkownika
Lothia

oldschool pisze: 25 sie 2026, 22:32
Lothia pisze: 25 sie 2026, 21:54

Olden Era to nowa gra. Jak robią remake absolutnego klasyka, który w dodatku tego remake nie potrzebuje, to mam inne wymagania. Zresztą Olden Era okazało się całkiem niezłe, nawet ci co nagrali 30 filmów jakie to będzie gówno po premierze zamknęli mordy.
No to mówię właśnie, że nawet mimo chujowej grafiki ostatecznie wyszła fajna gierka (podobno, ja sam nie grałem). Może z tym rimejkiem będzie podobnie
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

olden era nie wygląda aż tak źle jak się w to gra na monitorze, nie umiem wyjaśnić tego zjawiska, może to przez designy niektórych jednostek
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Lothia

Pewnie HABITUACJA. Jak się Tibię widziało po raz pierwszy to też człowiek myślał, co to za gówno, a już kilka godzin później nie mógł się oderwać
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

dojebali z tym samym .exe na steamie jak grażyna z urzędu wrzucająca na fb link c:/grażynapup/regulamin.pdf
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

W Rumunii to chyba ziemniaczki muszą na uspokojenie szerokim strumieniem na talerz wpadać, bo Zagrajnik w ciągu tygodnia ogrywa drugą gierkę idealną pod mesjasza gamingu (najpierw tę nowość Switchową od From Software, a teraz Heroes 3 Remake).
Spoiler
Obrazek
Jeśli nie będzie oryginalnej muzyki i dźwięków to dla mnie ten remake nie ma racji bytu. Takich rzeczy się nie zmienia.
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Też trzeba będzie poczekać tydzień na erratę jak po Starfieldzie?
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

CD Action pisze:Do grona graficznych wodotrysków należeć będą też obraz 4k, dynamiczne oświetlenie, zmieniającą się pogodę oraz pory dnia i nocy. W grze mamy zobaczyć tysiące(!) map i kampanii stworzonych przez fanów przez ostatnie 25 lat. Pojawi się też ulepszony edytor map i specjalny hub ułatwiający dzielenie się/pobieranie stworzonych przez społeczność rzeczy.
Po cichu liczę, że widząc jaka burza jest w Internecie (dobrze to widać w komentarzach pod oficjalnym trailerem) to skuszeni pozytywnymi wynikami Black Flaga i Raymana dojdą do wniosku, że sypną jeszcze kasą żeby do premiery doszlifować modele aby lepiej przypominały oryginały i dodadzą opcję zmiany kamery żeby dało radę uzyskać efekt o którym napisał Zagrajnik (Square Enix w Dragon Quest XI S zaserwowało tryb 2D i 3D, więc w tej kwestii nie ma rzeczy niemożliwych). A jak moderzy przysiądą to remake będzie miał mocny potencjał. Gdyby chciwce z Ubisoftu jakoś dogadały się z ludźmi od Horn of the Abyss na pojawienie się tego dodatku i rozwój to :bowdown:. Tylko szkoda, że brak oryginalnej muzki. :(
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
ODPOWIEDZ