Dorota
- OmarStooleyman
Re: Dorota
Ile ja jeszcze będę oglądał tego tryharda w internecie? Nie ma młodszych, błyskotliwszych absolwentek ASP z parciem na fejm? A może Żulczyk też chce porapować dla fajnopolactwa?
Żulczyk bylby do tego zdolny, ale go skonieczny uprzedzil
Czy nagrywamy jakiś bełkotliwy tekst i sprzedajemy to jako sztukę awangardowej poezji? 
- benzoabuser
- Zbanowany
Fajne przecież, nie wiem skąd taki hejt w komentarzach na yt/fb
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
-
RIVALDO111
- Zbanowany
SBM idzie na jakiś rekord - Nypel giga promocja na SBM, obecnie spadł poniżej 50 tysięcy na spotify. Wielka krytyka Skute Bobo, słabiutka płyta KZ określana falstartem roku , dziś ogromna krytyka Doroty.
Niezły sabotaż Białas i Solar sobie robią.
Niezły sabotaż Białas i Solar sobie robią.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Co ci złego zrobili chłopaki z SBM, że ich tak hejtujesz?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- mearecensusus
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ostatnio zmieniony 29 sty 2026, 22:22 przez mearecensusus, łącznie zmieniany 5 razy.
I tak lepsze od Janusza walczuka
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No, strasznie głęboki jest tekst tego kawałka, a te rzucenie hot doga na ulicę czyste awangardowe złoto, o którym będą mówić następne pokolenia.mearecensusus pisze: ↑25 maja 2022, 0:39 Motyle to ciekawa piosenka, a krytyka z nią związana bierze się głównie z niespełnienia oczekiwań, o czym poniekąd traktuje ten utwór.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Haj$ to kawałek klasyk od Masłowskiej, więc licze że jeszcze coś fajnego nagra
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
- OmarStooleyman
a dla kogo? Stary, 38 letni raszpel, wybity na pierwszej fali beki z kultury około-dresiarskiej i emigrackiej, kiedy powoli w nas rodziła się jakaś tożsamość europejska. Idealny idol Anety lvl 33 z Mińska Mazowieckiego, co od czasu do czasu wybierze się na wernisaż czy inny konwent tatuażu.
Ona tryharduje od 2009, to jest po prostu nieśmieszny, mało spostrzegawczy człowiek, który cudem złapał się wagonika popkultury i na nim ciągnie ZDECYDOWANIE ZA DŁUGO. Pewnie dlatego, że wiecie, hehe kobieta, ruchanie, seks, KONTROWERSJA. Teraz te wejście w branże rapową mnie wręcz rozbawiło, czemu teraz? Bo w końcu rap stał się społecznie uznawany fajny? Ktoś zabronił jej nagrywać te słodko pierdzące pioseneczki które później grała w niszowych klubo-kawiarniach w Elblągu? Mnie te jej osobiste zasługi za inne projekty zupełnie nie obchodzą, to jest rap, oceniamy tę muzykę, a ta jest arcychujowa.
No i czemu od razu zaczyna od bitu i promocji z czołowego polskiego labela? Nie mogła czegoś ugrać na swoich socjalach? A może chodzi o szybkie narobienie wokół siebie szumu, bo atencja się nie zgadza? Niech wypierdala i nie trzyma już dłużej furtki dla młodego pokolenia, które też ma coś do powiedzenia.
W komentarzach na yt oburzenie, bo fani sbm przyzwyczajeni są do rapu najwyższej jakości, najlepszej marki
jak po kinny zimmerze wchj wlatuje Dorota, to dzieciaki mają mindfuck
Beka, że potrafią przyjąć na klatę każde gowno z dupy sb, a masowo przyjebali się do tego numeru waśnie xD
Beka, że potrafią przyjąć na klatę każde gowno z dupy sb, a masowo przyjebali się do tego numeru waśnie xD
- mearecensusus
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ostatnio zmieniony 29 sty 2026, 22:22 przez mearecensusus, łącznie zmieniany 5 razy.
No za dobre to to nie było. Tekst zły nie jest, ale do rapowania on sie w ogóle nie nadaje, podobnie zresztą, jak Masłowska. Zupełnym bezsensem jest natomiast puszczanie tego pod szyldem SBM, nawet jeśli to jakiś sublabel - równie dobrze McDonald’s mógłby spróbować do oferty dorzucić sushi (i to chujowe).