Filipek x Nullo - ANTYVIRAL (2022)
Re: Filipek x Nullo - ANTYVIRAL (25.03.2022) [Zapowiedź]
R O Z P I E R D O L

Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Re: Filipek x Nullo - ANTYVIRAL (25.03.2022) [Zapowiedź]
niesamowity singiel, czuć charyzmę, czuć emocje, czuć przekaz... te stroje... ta choreografia... 
- oKulTywowany
Re: Filipek x Nullo - ANTYVIRAL (13.05.2022) [Zapowiedź]
Wreszcie jest
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- oKulTywowany
Re: Filipek x Nullo - ANTYVIRAL (2022)
Filipek ma po prostu mocno średnią barwę głosu, której słuchanie na dłuższą metę irytuje i naprawdę musiałby być skillsowym tytanem żeby to jakoś ukryć. Chociaż z drugiej strony mógłby uciec do autotjunowych krzyków, pisków i płaczów no ale to chyba mu nie leży xD
Bicik też mocno średni w tym pierwszym utworze, wręcz taki hip hop old school type beat 2009
W tym drugim kawałku już trochę lepiej
Edit: ten 3 kawałek na tjunie i już nie brzmi aż tak jak Filipek, ale nadal irytujący utwór
Nawet nie zauważyłem, że oni tyle singli puścili, nawet nie chce mi się tego słuchaćxDD
Bicik też mocno średni w tym pierwszym utworze, wręcz taki hip hop old school type beat 2009
W tym drugim kawałku już trochę lepiej
Edit: ten 3 kawałek na tjunie i już nie brzmi aż tak jak Filipek, ale nadal irytujący utwór
Nawet nie zauważyłem, że oni tyle singli puścili, nawet nie chce mi się tego słuchaćxDD
Kawałek na YT, Nullizmatyk X Filipek - Boom Bap ft. Waldemar Kasta, Pores, Floral Bugs, Pih, Bober, Liroy / Markowy odnotowuję ze względu na PiHy, Wladki Liroje, niezły skład
Ja pierdole to brzmi jakby zrobili konkurs na najgorsza zwrotkę
- Bryx Fenrir
Bardzo spoko, szczególnie Pores i Pih tutaj polecieli bardzo dobrze