Kukon - Rough N’ Gentle (08.04.2022)
Re: Kukon - Rough N’ Gentle (08.04.2022)
Nic nowego, ale całkiem nieźle mi się słuchało tbh
"Napisałem tekst, lecz mnie jakoś nie urzekło" ~ Kukon podsumował w kawałku ELECTRA całą swoją płytę. Podziwiam go za autokrytykę.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
-
frontkick
Ja szanuje ten model biznesowy. Chłop zamiast się spinać to po prostu przyzwyczaił słuchaczy do tekstów których napisanie zajmuje 15min, wszyscy wiedzą czego oczekiwać i no on śmiało mógłby nagrywać dwie płyty miesięcznie a nie cztery rocznie
To nie jest nawet rzemieślnictwo, pierwszy rap z taśmy produkcyjnej w Polsce
Albo rapowy odpowiednik rozlania wody na kwadracie 2x2 na dwóch przeciwległych kratkach w Minecrafcie i stworzenia nieskończonego źródła, można z niego czerpać dopóki słuchaczom sb nie znudzi a na to się nie zanosi
To nie jest nawet rzemieślnictwo, pierwszy rap z taśmy produkcyjnej w Polsce
Albo rapowy odpowiednik rozlania wody na kwadracie 2x2 na dwóch przeciwległych kratkach w Minecrafcie i stworzenia nieskończonego źródła, można z niego czerpać dopóki słuchaczom sb nie znudzi a na to się nie zanosi
- marco_pantani
Proponuje zrzute dla Kukona na te bilety do Oslo bo az zal sluchac jak chlopak ma zle.
- scam_sakawa
Kurwa szkoda, bo jak usłyszałem pierwszy raz Ogrody najarany na słuchawkach to gość wpadł do mojej topki. Ale wystarczy znać jego jedną płytę, żeby wiedzieć co dokładnie znajduje się na wszystkich pozostałych, ciężko mi znaleźć przykład takiej wtórności w karierze jak u Kukona.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Farezowsky
Fajna plyta, ale widać różnice poziomów jeśli chodzi o kukona a bity jakie dostał.
- przedszkolanek
fajne nawet, za bardzo problemowe w koncepcie, ale można przeżyć
najbardziej bawi, że ktoś jeszcze myśli, że kukon będzie nawijał o czymkolwiek innym niż o tym, o czym nawija od nastu materiałów
najbardziej bawi, że ktoś jeszcze myśli, że kukon będzie nawijał o czymkolwiek innym niż o tym, o czym nawija od nastu materiałów