UFL | Konkurencja dla FIFY czy niepotrzebna nadzieja?
Moderator: con shonery
Re: UFL | Konkurencja dla FIFY czy niepotrzebna nadzieja?
To jutubery i dzieciaki powiedzą, że nuda, już z resztą mówią jak o 19 nie ma żadnego nowego eventu @zemsta1camzata
MalinowyJogurt 2
No ale jak widzę u tego cwela Dommanu jego nieudolne propsowanie UFL i komentarze typu:
Dodano po 3 minutach 54 sekundach:
Albo to kurwa xDDD
A potem oglądam ten gameplay i widzę, że te same gole gdyby wpadły w FC to by ludzie padami rzucali i pierdolili jakie to wylewy były to mnie śmiech ogarnia xD@fu2tikcus
21 godzin temu (edytowany)
Zagrałem kilkanaście spotkań i podobało mi się. Raz, że zawsze byłem bardziej pesiarzem, więc poczułem się jak w domu, bo wolę po prostu wolniejszy gameplay, a dwa, że dawno nie czułem takiej frajdy podczas grania w grę piłkarską. No i bardzo ważne też jest to, że kiedy dostawałem na dziurę, to wiedziałem, że to wyłącznie moja wina i jaki błąd popełniłem, a nie jak fifie, gdzie nie raz czułem się bezradny wobec tego co dzieje się na ekranie, bo bramkarz zamienił się w ręcznik, a obrona dostała wylewu. Nie jest to gra AAA i to widać, ale oby im się udało trochę namieszać
Dodano po 3 minutach 54 sekundach:
Albo to kurwa xDDD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no ale jest różnica jak masz (podobne) błędy w grze za darmo, a w grze za ponad 300zł od studia z ogromnym doświadczeniem w tego typu grach 
No spoko, to można powiedzieć np: Jest dużo wylewów, ale za darmo to tak nie wkurwia. A nie że w przypadku UFL spoko się gra, jak stracisz bramkę to z własnej winy, a w FC wylew na wylewie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji