con shonery pisze: ↑25 lut 2022, 15:17
Kurde myślałem że będzie łatwiejsze xd
+1
Ja zaraz po wkroczeniu do otwartego świata rozpocząłem eksplorację i trafiłem do pomieszczenia bronionego przez szczury. Na końcu jak się okazało w skrzyni nie było nagrody a jakiś jebany teleport do lokacji dla trochę mocniejszych postaci...
Żeby było śmieszniej nie mogłem wrócić do poprzedniego "ogniska" i stwierdziłem że chuj kurwa, robię nowa postać i zaczynam od nowa XD
Dodam jeszcze że ciężko mi się przyzwyczaić że teraz wszystko robi się trójkątem na padzie, bo pod X jest skok.
No i też w walce zdarza się zapomnieć że wgl można skakać (przyzwyczajenia z poprzednich gier).
Ostatnio zmieniony 25 lut 2022, 16:49 przez Machuu, łącznie zmieniany 1 raz.
Po 4 godzinach nagle wyłączyła się konsola i save zaginął (ps4 here) xD ogólnie spoko dark soul 4, fajne nowe mechaniki jak przywoływanie
Bossoqie spuszczają wpierdol jak zawsze a teraz zacząłem więźniem i ciężej się gra niż wcześniej
Git gud guys
Bardzo dobre pierwsze wrażenie, dzisiaj robo off to grałem cały dzień. Bałem się, że nie pójdzie na mojej 1050ti a jest nieźle, na low ale jak się pamięta Gothica 2 w 15 klatkach to jest na prawdę grywalnie xd Magrit to śmieć straszny ale myślę, że parę podejść i będzie zrobiony. Powodzenia Zmatowieńcy!
Mam ponad 8h na liczniku, Margita odpuściłem i zwiedzam sobie. Jaram się eksplorowaniem krainy, zamczysk i katakumb i zwykłą walką, ale jakikolwiek boss jest poza moim zasięgiem. Dobrze, że można przyzywać, będę liczył, że ludzie będą uwalali bossów za mnie
Sytuacja na świecie też nie zwalnia wiele ramu w głowie na wkurw dla rozrywki. Właśnie prawie sam z wilczkami pokonałem Margota więc tymczasowo dostałem skrzydeł.
Dodano po 10 godzinach 3 minutach 54 sekundach:
Pokonany psubrat Margit tak jak Putin będzie pokonany
21, z tym pomagierem NPC i wilkami, uchigakatana +4
Dodano po 1 godzinie 1 minucie 28 sekundach:
Po fakcie i na chłodno, to Margit jest dobrym wprowadzeniem. Bezlitosny (ale w soulsach byle pies albo szkieletor z kijem w dupie jest bezlitosny) ale jego najsilniejsze ataki mają długie zapowiedzi, przy następnych bossach taryfa ulgowa będzie pewnie mniejsza, ech.