Bezczel
Re: Bezczel
rip glamrap
o kurwa, a niedawno fabuły słuchałem sobie by sprawdzić jak to się zestarzało
-
nescafeklasyg
rip bezczel.
niesamowite jak smierć wszystko zmienia.Wcześniej w internetach bezczel był jednym z największych obiektów kpin, sam zresztą przyznam że śmiatałem z jego kocich ruchów i aparycji ale jako że jestem już starszej daty to nawet mi do głowy nie przyszło pisac o tym jakieś posty.teraz czytam że bezczel to nieomal jeden z najlepszych raperów w kraju i piszą to pewnie ci którzy sami mieli pompę w komentarzach.
o błaznach z glamrapu to nawet nie wspominam bo nieraz czytając ich komentarze zastanawiam się czy to ich życie jest tak marne czy to świat tak oszalał.
niesamowite jak smierć wszystko zmienia.Wcześniej w internetach bezczel był jednym z największych obiektów kpin, sam zresztą przyznam że śmiatałem z jego kocich ruchów i aparycji ale jako że jestem już starszej daty to nawet mi do głowy nie przyszło pisac o tym jakieś posty.teraz czytam że bezczel to nieomal jeden z najlepszych raperów w kraju i piszą to pewnie ci którzy sami mieli pompę w komentarzach.
o błaznach z glamrapu to nawet nie wspominam bo nieraz czytając ich komentarze zastanawiam się czy to ich życie jest tak marne czy to świat tak oszalał.
- Bryx Fenrir
https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=7& ... zel#p91121
O śmieci Bezczela więcej napisze niebawem, natomiast przypomniało mi się ze 2 lata temu zakładałem wątek i mówił że płyta w połowie gotowa. Ciekawe czy wyjdzie coś pośmiertnie
O śmieci Bezczela więcej napisze niebawem, natomiast przypomniało mi się ze 2 lata temu zakładałem wątek i mówił że płyta w połowie gotowa. Ciekawe czy wyjdzie coś pośmiertnie
- Cz4rny1337
- Moderator
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Wielki props za płytę z Kobrą, dobre wspomnienia z tego okresu. rip
Niefortunny dobór słownictwa, trochę się uśmiechnąłem pod nosem, przyznaję
Chłopa szkoda, chociaż w sumie zawsze unikałem jego ksywy, jedynie Szynola słyszałem.
to kurwa forum rap, nie wizaż
sluchalem jakis czas temu tego tribute dla Chady, ale fanem nigdy nie bylem. Kojarze ze starych kawalkow i glownie przez fakt, ze u mnie w gimbazie go sluchali w przerwie na Hemp Gru i Firme. Szkoda typka, bo to ksywa w polskim rapie dosyc kojarzona
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
A jak żyłem byłem złynescafeklasyg pisze: ↑21 wrz 2021, 23:00 niesamowite jak smierć wszystko zmienia.Wcześniej w internetach bezczel był jednym z największych obiektów kpin, sam zresztą przyznam że śmiatałem z jego kocich ruchów i aparycji ale jako że jestem już starszej daty to nawet mi do głowy nie przyszło pisac o tym jakieś posty.teraz czytam że bezczel to nieomal jeden z najlepszych raperów w kraju i piszą to pewnie ci którzy sami mieli pompę w komentarzach.
Wszyscy mi wieszali psy
Pilot leciał jakby nisko
Śmierć tańczyła przed lotniskiem
Teraz wszyscy leją łzy
Jakiż święty byłem, jakiż święty byłem
Jakiż święty byłem im
Wielki props za Fabułe, do której wracam chociaż raz w roku i dzisiaj na pewno będzie ten dzień
Po płycie z Kobrą chłop się trochę pogubił. RIP
Po płycie z Kobrą chłop się trochę pogubił. RIP
- OmarStooleyman
Kolejna ofiara Step Records, kiedy zdelegalizują tę wytwórnię?
RIP in peace oczywiście
RIP in peace oczywiście
O to już kochamy bezczela, mnie zawsze jego głos irytował więc nie słuchałem
Szkoda chłopa, miał potencjał tę dekadę temu, ale jakos się to wszystko rozlazło po drodze.
Jego muzyczna twórczość była beznadziejna, ale pozostanie na zawsze w pamięci ze względu na bycie legenda tematu 'Fity polskich raperów' na forum
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Pamiętam że w pewnym momencie płyta z Kobrą była często na melanzach odpalana. Laurki nie bede sztucznie mu tworzył bo zdazalo mu sie sowitej beki dostarczać #DawidSzynol ale był wyrazna postacja na naszej scene i szkoda ze musze to napisac w czasie przeszłym.
Teraz Zbuku pozostał jedynym Kontrabandowcem na naszym padole
Teraz Zbuku pozostał jedynym Kontrabandowcem na naszym padole
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- MyEvenement
jedyne co znam od niego, ale za to bardzo dobrze, to pierwsza Fabuła. W gimbazie dzieło sztuki mocno katowałem. Choć tam Poszwixx był moim ulubieńcem to i tak troche smutno się zrobiło, aż dziś w drodze do pracy puściłem sobie numer z Tetrisem, który uwielbiam.
A, jako naczelny hejter szpaka dozgonny szac za rozjebanie tego wacka
A, jako naczelny hejter szpaka dozgonny szac za rozjebanie tego wacka
Nigdy nie byłem fanem, ale informacja o jego śmierci mnie zszokowała, do tego podobno został potrącony przez samochód 
RIP Bezczi inspektor gadżet fajne tatuaże