Z pewnością nikt by sam na to nie wpadł
Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
zero zdziwienia, ty zawsze na odwrót robisz coś w odniesieniu do społecznościhayanawama pisze: ↑18 wrz 2021, 9:43 a oguem to dotrwałem do końca i nawet miałem z tego przyjemność
- con shonery
- Moderator
Karyna core, nie mój klimat ale ciekawe, polscy chłopacy niegotowi ale dziewczyny jak najbardziej. Komentarze o wyglądzie trochę nie na miejscu, ona nie jest po to, żebyście mogli walić konia jeden z drugim. Mamy XXI wiek, centrum Europy, duże laski też lubią się ruchać 
mamy XXI wiek centrum Europy i polski kobiecy rap stac na cos wiecej niz cos takiego
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
kurwa, ale nie musza sie z tym tak obnosic, co niecon shonery pisze: ↑18 wrz 2021, 10:59 Mamy XXI wiek, centrum Europy, duże laski też lubią się ruchać![]()
Ciekawe czy Oliwka Brazil jest taka jak w tekstach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
gdyby była taka jak w tekstach szanować bym jej nie przestał
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
nie na miejscu? a jakie jest lepsze miejsce na komentarze o wyglądzie niż forum, gdzie mamy temat o najbardziej punchable ryjach, a artyści typu walczuk, mata czy josef bratan są regularnie oceniani na podstawie wyglądu?con shonery pisze: ↑18 wrz 2021, 10:59 Karyna core, nie mój klimat ale ciekawe, polscy chłopacy niegotowi ale dziewczyny jak najbardziej. Komentarze o wyglądzie trochę nie na miejscu, ona nie jest po to, żebyście mogli walić konia jeden z drugim. Mamy XXI wiek, centrum Europy, duże laski też lubią się ruchać![]()
- con shonery
- Moderator
nie wiem wszystkie moje posty poza tematem siłownia to żarciki
Rozumiem więc, że w czasach beefu Tetrisa z Kaenem perfidne kopiowanie rapu z zagranicy kogoś jeszcze ruszało, a teraz gdy ta laska kopiuje Megan Thee Stallion i to tak, że serio trzeba się postarać podczas odsłuchu żeby tego nie widzieć i nie słyszeć to już jest ok 
- benzoabuser
- Zbanowany
No ale pod względem czysto technicznym to big mommy jest serio dobre. Ma zajebistą dykcje, czuć jakieś emocje w tej nawijce, jest zabawa w tej nawijce. Dla mnie zajebisty kawałek.
W ogóle czuję tu taką wczute, że aż xD lekkie. Wy to pewnie macie acces na słuchanie chief keefa czy innego the game dopiero jak opierdalacie okoliczną żabkę z batoników albo tniecie ręce wrogom maczetami w swoim pułtusku. Jeszcze te pociski po wyglądzie gdy laska to zdrowy thicc, któremu nic nie brakuje.
W ogóle czuję tu taką wczute, że aż xD lekkie. Wy to pewnie macie acces na słuchanie chief keefa czy innego the game dopiero jak opierdalacie okoliczną żabkę z batoników albo tniecie ręce wrogom maczetami w swoim pułtusku. Jeszcze te pociski po wyglądzie gdy laska to zdrowy thicc, któremu nic nie brakuje.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Zdecydowanie nic jej nie brakuje, powiedziałabym, że ma nawet za dużo
cztery żubry i dwie kurwy
godzinki kardio dziennie jej brakuje
- gods bidness
Właśnie intonacja zwłaszcza tych kilku pierwszych wersów jest jeszcze bardziej krindżowa niż cały jej wizerunek.benzoabuser pisze: ↑18 wrz 2021, 16:50 No ale pod względem czysto technicznym to big mommy jest serio dobre. Ma zajebistą dykcje, czuć jakieś emocje w tej nawijce, jest zabawa w tej nawijce.
nie wiem czemu ludzie ją porównują do cardi b jak widać gołym okiem kto tu był główną inspiracją