Ale podbijam to ze "co maja ciekawego do powiedzenia raperzy w 2023", mysle ze w tym aspekcie tylko jakies osobiste preferencje lub sentymenty wchodza w gre
W.E.N.A.
Re: W.E.N.A.
E tam ja bylbym rownie ciekawy tego co mogliby powiedziec o swoim zycku obaj panowie
Ale podbijam to ze "co maja ciekawego do powiedzenia raperzy w 2023", mysle ze w tym aspekcie tylko jakies osobiste preferencje lub sentymenty wchodza w gre
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
W ogóle co do Wudoe to puściłem jakiś czas temu na siłce Nową Ziemię bo KURWA NIE MA CZEGO SŁUCHAĆ i tak po czasie to w sumie była bardzo fajna płyta. Wiadomo, czas swoje zrobił, ale jak na tamte czasy to nie wiem sam czemu ją tak hejtowałem. Stona wysmażył potężne bity, Wena całkiem spoko. Dobra płyta na dobrych kurwa bitach
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
chyba jakieś nowe wersy od Wudoe usłyszymy - na insta pojawiają się jakieś grafiki (u niego, u Gurala, u Piha i u Małpy) układające się w hasło JUTRO WSZYSTKO BĘDZIE JASNE.
to wygląda jak goście do pierwszego singla z nowego albumu producenckiego Pawbeatsa, albo jednorazowy numer promujący jakaś akcje ewentualnie trasę, się okaże.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Małpa, Donguralesko, Pih i W.E.N.A. pojawią się na czterech unikatowych koncertach pod koniec bieżącego roku. To oldschoolowe połączenie przeniesie Was kilka lat wstecz, gdy na każdym kroku można było usłyszeć “Paznokcie” Małpy, “Nigdy już nie wróci” Piha, “Betonowe Lasy” Gurala, czy “S-A-L-U-T-U-J” W.E.N.Y. Ten wyjątkowy kwartet odwiedzi Poznań, Gdańsk, Wrocław i Warszawę. Tour The Beat, czyli powrót do fundamentów rapu.
Dziś wszystko jest już jasne.
10.11 Poznań - Próżność
11.11 Gdańsk - Parlament
8.12 Wrocław - Transformator
9.12 Warszawa - Riviera Remont
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
chujnia, liczyłem chociaż na nową zwrotkę od Wudoe
chyba że nagrają jakiś singiel promujący trasę
chyba że nagrają jakiś singiel promujący trasę
Nie wiem jak tam z zapełnianiem sal przez Małpe i DGE, ale wygląda że coraz częściej będziemy mieli trasy skończonych raperów co sami sali nie zapełnią, ale z takimi samymi kumplami będzie akurat
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tylko na rapstagetourze byli solidni raperzy, a tutaj
Jedynie Wena z sentymentu
Jedynie Wena z sentymentu
W.E.N.A na fejsie zwiastuje, że Quiz dał mu bit. Coś wydarzy się dziś o 20:07
CZEKAM, miło by było trochę klasycznego truskulu na święta uświadczyć
CZEKAM, miło by było trochę klasycznego truskulu na święta uświadczyć
-
tomeczek2301
Również czekam, Wudoe + Quiz to zazwyczaj dobre połączenie
Ooo prosze rowniez czekanko, nawet spoko ta ostatnia krotka zwrotka u lysonziego i ninjaha
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Ta dolaczona grafika troche jak z monochromow, moze to zapowiedz czegos wiekszego niz 1 track?
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Ta dolaczona grafika troche jak z monochromow, moze to zapowiedz czegos wiekszego niz 1 track?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jestem sajko ogolnie wiec moze nieobiektywne ale

Piękny wałek, bit hula aż miło, Wudoe też super
wzywam użytkownika @@2rzyn
fajne, props Quiz