Mobbyn
Re: Mobbyn
to zdaje się niejaki wrotas nawija
Na kanał Fonografiki wleciał klasyczny klip do Miami. W trochę lepszej jakości niż ten, który wisi na jakimś nieoficjalnym kanale i bez ocenzurowanego logo Hewry.

Na 99 procent Fazi.
1. Alimenty
2. Poznań
3. Xany
4. Wyjebaki na hajs
5. Oboje nagrywają/nagrywali w 3Y
- yungXpaproch
serio? przeciez dopiero co gsp z nim filmiki na ig realcji nagrywal, kosa teraz?
Ręki uciąć nie dam ale pasują mi te argumenty do Faziego. Wiem też, że odwyk poszedł się jebać.yungXpaproch pisze: ↑19 mar 2021, 12:48 serio? przeciez dopiero co gsp z nim filmiki na ig realcji nagrywal, kosa teraz?
- FruitOffTheWall
przeciez to jakis farmazon z fazi dżipiesiak sie z nim normalnie buja
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
nie wiem, nie sledze ich socjalek ale wiekszosc wersów pasuje do krzysia, tylko ten o Elblągu mi nie pasi albo nie znam sytuacji.FruitOffTheWall pisze: ↑19 mar 2021, 14:20 przeciez to jakis farmazon z fazi dżipiesiak sie z nim normalnie buja
- stratemirat
Jak to się w ogóle stało, że legalna wytwórnia wypuściła składankę kawałków z różnych kanałów na YouTube od których zgody na to raczej nie miała
-
laxoncreed
pewnie belmondziarz naściemniał, że ma zgodę na piśmie od wszystkich którzy tam się przewijali (ok/dron/fo/doniz/poldon/kaz/nie pamiętam czy ktoś jeszcze) na użycie numerów, w fono tego nie sprawdzili, normalnie płyta poszła do sprzedaży, numery zarejestrowali w contentid i poszły do dystrybucji, aż w pewnym momencie ludzie z hewerki się skapnęli, że coś jest nie tak i skończyło się jak zwykle u gdynianina

borixon > juicy j
ale gsp w manipulancie leci, ja pierdole

phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Nie przesłuchałem całego mixtejpu, bo to nie te czasy, ale po tym co słyszałem (manipulant chociażby, jak koleżka wyżej pisze) to GSP>Belmondziak
To chyba ta mityczna charyzma, nie wiem.
To chyba ta mityczna charyzma, nie wiem.
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
gsp dobra forma na tym mixtejpie, ale najlepiej na channel no.5, manipulant do skipu dla mnie
No widać, że gpsiak czegoś tam się nauczył podczas tworzenia duetu z pl raperem wszechczasow
Momentami leci jak Poldon po wylewie, ale ogółem może będą z niego ludzie, jakiś styl się klaruje
Szkoda, że ma kosę z Jamrozem, reaktywacja w składzie Belmondziarz-gps-doniz rozjebałaby scenę na dekady
Momentami leci jak Poldon po wylewie, ale ogółem może będą z niego ludzie, jakiś styl się klaruje
Szkoda, że ma kosę z Jamrozem, reaktywacja w składzie Belmondziarz-gps-doniz rozjebałaby scenę na dekady
Jak fenomen Belmondziaka skumałem, tak fenomenu Doniza nijak. Mega drewniana nawijka. Taki trochę lepszy Jędker tylko niuskulowy xD
- marco_pantani
o to chodzi we flow donalda
prosta nawijka i skurwysyńsko dobre rymy, soczyste pancze
prosta nawijka i skurwysyńsko dobre rymy, soczyste pancze
zwracam honor
ja go lubie np za takie wersy
"nie umeisz zarobiś?
to idź coś zapierdoliś
towar swój wyćpałeś
zamiast go pogoniś"
albo
"nie mam dupy i nie szukam
nie mam czasu szukać
bo za dużo rucham"
"nie umeisz zarobiś?
to idź coś zapierdoliś
towar swój wyćpałeś
zamiast go pogoniś"
albo
"nie mam dupy i nie szukam
nie mam czasu szukać
bo za dużo rucham"
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Wychodzę z klatówy, pogonić grudy za grube stówy
Trafia się pasożyt, zanim poda rękę słyszę pożycz, nie rozumiem

Trafia się pasożyt, zanim poda rękę słyszę pożycz, nie rozumiem
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji