Quebonafide - TBA (2021) [Zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

DeDoK

Re: Quebonafide - TBA (2021)

Post autor: DeDoK »

daja mu WYSWIETLENIA mordeczko, borek najbardziej popularny gracz mlodego pokolenia
a wiadomo ze MŁODY białas mimo ze 30 na karku tez mlodziez przyciagnie
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Płyta z Sentino byłaby najlepszym ruchem w jego karierze.
Awatar użytkownika
vivid

Post autor: vivid »

W sumie w kanale sportowym mówił że z kim chciał z Polski to nagrał I następny projekt się skupi na zagranicznych goscinkach. Jeżeli chodzi o polskie kolaboracje to bym prędzej się spodziewal jakiegoś kukona czy maty z którymi się ostatnio sporo bujał, niż reto czy bedoesa
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

DeDoK pisze: 28 sty 2021, 10:35 daja mu WYSWIETLENIA mordeczko, borek najbardziej popularny gracz mlodego pokolenia
a wiadomo ze MŁODY białas mimo ze 30 na karku tez mlodziez przyciagnie
Ty chyba dawno rapera Kebonafajda nie słuchałeś jak myślisz, że on daje jebanie o wyświetlenia i zapraszałby jakiegoś Borysa z Bydgoszczy na album z tego powodu
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Ten kanał to fejk, rozejść się
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@vivid no przecież miałeś i Kukona i Matę na poprzedniej płycie :)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Woozard

Post autor: Woozard »

ja bym chętnie usłyszał album Que bez żadnych gości
Querulo

Post autor: Querulo »

Ok, ale wiecie że que jest w trakcie robienia płyty z Sokołem i Kukonem, prawda?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Wiemy
Querulo pisze: 27 mar 2020, 3:45 Machine Gun Kelly, G-Eazy, Adele, Ed Sheeran, Eis, Stormzy i PLK na fitach, ja pierdolę, zrobił to XD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
tybdo_yntogliw

Post autor: tybdo_yntogliw »

Taconafide DWUJECZKE bym przytulił, jebać hejterów - najlepszy KEBO tam był :oops:
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

teraz gramy w ziemny tenis
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Z tym Eisem to mógłby wkleić krzywo jakąś starą zwrotkę jak Bedoes
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

przedszkolanek pisze: 28 sty 2021, 0:53 to nie chodzi o pasowanie, tylko że po 5(?) latach mówienia, że nigdy nie wyjdzie, bonson zostanie wyjebany z własnej płyty, żeby zrobić miejsce dla najlepszego tekściarza młodego pokolenia tj. potężnego bedoesa :bowdown: :bowdown:
Przecież Bonson sam się z tego pomysłu wypisał, jak Białasowi odjebało i nie dograł się do kawałku Dobre Chłopaki II na płytę ś.p Radka Orzeua, gdzie Białas z Radkiem przecież się trzymali i powstał m.in taki klasyk jak spasiony Białas tutaj

Dobre Chłopaki 1 z Białasem

Dobre Chłopaki 2 bez Białasa

Dodam, że nie jest to potwierdzone info, gdzieś kiedyś przy piwku usłyszałem, że poróżnili się o to, oraz jeszcze o coś związanego ze śmiercią Radka, ale nie chcę tu farmazonów pisać.
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

@MalinowyJogurt Rdi mówił, że był nagrany numer w pełnym składzie, a zwrotki Białasa i Bonsona gdzieś się pogubiły. Biorąc pod uwagę, że Bonson nagrywał to na nowo, na ostatnią chwilę (co zresztą słychać w tym numerze), to może mieć to sens. Białas podobno już nie zdążył, bo materiał poleciał do tłoczni.

Fakt faktem kiedyś mocno się trzymali razem (nawet numer Bonsona wyszedł przez SB i był w ich ekipie), a teraz coś się tam rozjebało.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

To jakaś plota musi być chyba, bo z tego co pamiętam to przecież pod koniec stycznia 2018 wychodziło "Postanawia Umrzeć" Bonsa, gdzie przecież w "Pozorach" jest follow-up do "Mali Ludzie Wielkie Nieba" Białasa i chłopaki wymieniali między sobą wiadomości, bo fani tego pierwszego oskarżali go o kradzież. :lol:

Co do "Ekliptyki" - nie wiem, co sądzić. Z jednej strony mamy konto, visualki, tajemnicze teksty - trochę roboty. Z drugiej znam kogoś, kto tyle też potrafiłby zrobić "dla zabawy". Plus używane materiały do przeróbki są raczej wszystkie dostępne w necie, nie mamy żadnych exclusive'ów.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Ten tajemniczy kanał założony 1 luty 2015
Myślę, że w ten poniedziałek... 1 lutego... coś się wydarzy...
Ostatnio zmieniony 28 sty 2021, 20:42 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 1 raz.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
moxxi

Post autor: moxxi »

No........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
atypowy

Post autor: atypowy »

Chyba pojawiały się jakieś znaki mówiące raczej o 02.02.21
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

今年のアルバム
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
edenmar

Post autor: edenmar »

法と正義をファック
ODPOWIEDZ