Kocham pozdrawiam ma więcej viewsów, ale jak zagłosujesz na Elej, to połączę głosy, izi
ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
-
ksiazenieporzadek
Re: ŚLIZGERY 2020 - dyskusja
Ech, właśnie z tym Quebo, bo tak teraz się przyjrzałem...
Imo EU i JPN można połączyć, ta płyta-prowo oddzielnie. Aczkolwiek nie wiem, jak liczyć głosy po prostu "Romantic Psycho", bo ja bym tak napisał, a miałbym na myśli JPN Edition (też tak miałeś, @samir?).
Także precyzujcie, proszę, szczególnie jeśli głosujecie na pierwsze "prowo" wydanie. U księcia widać, jak są dwie obok siebie, ale czuję, że mogą być z tym cyrki. Będę się starał zwracać uwagę i oznaczać userów z wątpliwymi głosami.
Imo EU i JPN można połączyć, ta płyta-prowo oddzielnie. Aczkolwiek nie wiem, jak liczyć głosy po prostu "Romantic Psycho", bo ja bym tak napisał, a miałbym na myśli JPN Edition (też tak miałeś, @samir?).
Także precyzujcie, proszę, szczególnie jeśli głosujecie na pierwsze "prowo" wydanie. U księcia widać, jak są dwie obok siebie, ale czuję, że mogą być z tym cyrki. Będę się starał zwracać uwagę i oznaczać userów z wątpliwymi głosami.
-
ksiazenieporzadek
no eu z jpn różni się tym, że na pierwszej nie ma bonusów więc normalnie jako jedna
ale ta pierwsza płyta to całkiem inna jest
ale ta pierwsza płyta to całkiem inna jest
bany za wyslanie postu bez zadnego glosu
dobra nie zauwazylem
dobra nie zauwazylem
szanujerezerwacje będą usuwane
Ostatnio zmieniony 29 gru 2020, 18:21 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja uznałem, że to raczej oczywiste, że głos na Romantic Psycho to głos na „główną płytę”.
nie no u mnie skrót myślowy bo miałem jpn edition to edytuje już szybiutko!!Jose pisze: ↑29 gru 2020, 17:39 Ech, właśnie z tym Quebo, bo tak teraz się przyjrzałem...
A nie ma linku do serwisu
Strasznie skurwiały rok, nie zagłosuję pierwszy raz od 2009, nie ma na co fizycznie tego odjebać.
Rok temu Widmo wygrało kolosalną przewagą (ciekawe, czy ktokolwiek wrócił w 2020), a teraz głosy jak na razie różnorodne. Fajnie.
I w producencie w końcu nie Steez/Soulpete, ciekawe, co dalej, ale za co głosy na Lanka?
I w producencie w końcu nie Steez/Soulpete, ciekawe, co dalej, ale za co głosy na Lanka?
ja wracałem do Widma przynajmniej kilka razy w tym roku jbc.
u mnie płyta roku 2020, to mimo wszystko W/88, chociaż gdyby była możliwość to bym dał ex aequo Śpiewnik Domowy Łony i Webbera.
u mnie płyta roku 2020, to mimo wszystko W/88, chociaż gdyby była możliwość to bym dał ex aequo Śpiewnik Domowy Łony i Webbera.
Kurwa w tym roku tylko bity atutowego mi zapadły do głowy i nie mogę nic innego wymyślić co by się wybiło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- afterlight
no to przypominam np takiego producenta jak kurwa szamz z 0 glosow jak rzucil w tym roku bit dla obiektywnie najwazniejszego rapera 2020 world + wykonuje ostatnio zajebiste ruchy poza pl a bity trzymaja wysoki poziom
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Jak szpaku wygra w dowolnej kategorii to wnoszę o zmianę nazwy forum na yurkoskawka albo coś w deseń typowej rapowej grupki na fb

Po raz pierwszy od 6 lat chyba nie wezmę udziału, bo sprawdziłem za mało materiałów
hot16 to tylko klocucha kojarze... czy to juz starość kurwa
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
zastanawia mnie czy liczymy taki głos, jaki w kategorii producent roku oddał @Drwalu, czyli Nikaragua Guacamole/Pers/Odme. sam chciałem zrobić podobnie, bo oni wszyscy w podobnym stopniu (a przynajmniej GuaGua i Pers) odpowiadali za produkcje Da Groovement, ale ostatecznie wyróżniłem Guacamole i właśnie mam zgrzyt trochę, bo niby czemu tylko on. @Jose ?
wiesz co, zobaczę jak to będzie wyglądało finalnie, możesz dać ich dwóch albo trzech i jak takich głosów będzie dużo to potraktujemy ich jako kolektyw i tyle, jak nie, to doliczę pierwszemu. trochę nie do końca sprawiedliwe może i wybiórcze, ale w poprzednim roku też liczący zgłaszali, że nie wiedzą, jak coś policzyć i staraliśmy się podchodzić zdroworozsądkowo