Łajzol - Łajzol Serious (2022)
- sugarhill_notausgang
Re: Łajzol - Łajzol Serious (18.03.2021) [Zapowiedź]
No właśnie o to chodzi, to jest całkiem fajne, ale to jest wygodna strefa komfortu, w stosunku do numerów na "Szumie" Jetlagz to jest wręcz krok wstecz, przyjemnie się słucha ale też liczyłem na wypierdolenie z butów, a dostałem średniaka bez chyba żadnej linijki do zapamiętania.
wlatuje jednym uchem wylatuje drugim od razu
przychodzisz do ziomka na wódkę a ten wyjeżdża z "e mordko ale gdzie z butami na wycieraczkę, ona dwie paki buli" 
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- fvntvsycool
Re: Łajzol - Łajzol Serious (18.03.2022) [Zapowiedź]
Na niewielki plus, przyjemne ale dość szybko do zapomnienia, może jeszcze się z czasem wkręci do repeat value.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
brzmi jak guzior 4 lata przed evil things
Zwrotki nic ciekawego rzeczywiście, ale ten refren mi się jednak wkręca w chuj
- FruitOffTheWall
łajzol co ty kurwa odpierdalasz co to kurwa jest zaraz sie okaże ze stary chuj bolo bedzie miał racje i gówno wydasz
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
@Bolo musisz to sprawdzić 
Mnie sie podoba, klimatyczna nuta, czekam na wiecej. Moze faktycznie malo tu Lajzola w triumfalistycznym klimacie ale "Chce tylko zestarzec sie godnie i nigdy nie wracac do chujowych wspomnien", wiec raczej inny state of mind w tym kawalku.
-
frontkick
Spodziewałem się wjazdu z bangerem jakimś ale jak na taki spokojniejszy numer to jest bardzo spoko
ale no na pierwszy ogień powinno pójść coś co liczby zrobi
No i tytul plyty chujowy
ale no na pierwszy ogień powinno pójść coś co liczby zrobi
No i tytul plyty chujowy
Zajebisty numer
Re: Łajzol - Łajzol Serious (2022)
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 13:32 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwrotki faktycznie takie, że nie da się przytoczyć żadnego ciekawszego wersu, ale sam vibe i refren imo to rekompensują i zdecydowanie będę wracał. Jak taki poziom będzie trzymać cała płyta, to raczej znajdzie się w topce tego roku
to kurwa forum rap, nie wizaż
ale żenujący tytuł o matko
single sprawdzę se później z chęcią bo lajzol to zawsze jest wyraźnie jasny punkt w jwp i jetlagz
single sprawdzę se później z chęcią bo lajzol to zawsze jest wyraźnie jasny punkt w jwp i jetlagz
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
W sumie i tak robi całkiem dobre jeśli karta "na czasie" ma być punktem odniesienia, wjazd na 22 miejsce i 70k wyświetleń w dobę to chyba bardzo spoko wynik jak na Łajzola, który zdaje się nigdy nie wypuścił solowego numeru i mógł być kojarzony jedynie z featami oprócz twórczości w JWP i Jetlagz, które przecież też szczególnie popularne nie są. Zresztą jak się wejdzie na "społeczność" kanału 2020, to pod wpisem promującym ten singiel i cały album można dostrzec komentarze pytające kto to kurwa w ogóle jest.
Ale co jak co, ten album ma IMO szanse na jakiś sukces komercyjny z tymi śpiewanymi refrenami w popularnym labelu. Tylko no musi wjechać rzeczywiście jakiś singlowy banger w stylu "A nie mówiłem" czy "JWP Kartel" z ostatniego mixtape'u JWP.
Ten kawałek mocno polaryzuje naszą społeczność - ktoś tam pisał wyżej, że mu refren siada, a imo to najsłabszy element tego singla. Jest zbyt auto-tuno'wy. Za to nie mogę się przyjebać do zwrotek, są zajebiście nawinięte, przyjemnie poskładane. Podoba mi się ten singiel.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
-
Konesermuzyki
Pewnie Produkcyjnie będzie dobrze

o północy na strimingach nowy singiel, a jutro o 12:00 prawdopodobnie klipon do tegoż