O.S.T.R.
Re: O.S.T.R.
kolejna dawka chujowizny - Ostry producentem na płycie aktora-rapera Fabijańskiego, dograł także gościnną zwrotkę
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
liczę na kipiący patosem track o tym jak to jadą niczym Legiony z bolszewicką nawała, tyle że kurwami używającymi autotuna
cztery żubry i dwie kurwy
Liczę na agresywny diss, w którym nie padnie ani jedna ksywa.
O rozszyfrowanie tej poezji należałoby spytać użytkownika Laikike1, bo lirycznie to trochę Milczmenowe klimaty
Jestem ciekaw, jak wygląda wasza topka płytek od Ostrego?
-
dziejaszek
1. Jazz w wolnych chwilach
1. Jazz w wolnych chwilach
2. Tabasko
3. Jazzurekcja
To na pewno TOP3
Dalej chyba 7 i nowsze Podróż zwana życiem i Życie po śmierci
Choć w sumie pierwsze POE mi się jeszcze przypomniało, gdzieś bym tam wysoko dosyć wcisnął, ale nie wiem gdzie
2. Tabasko
3. Jazzurekcja
To na pewno TOP3
Dalej chyba 7 i nowsze Podróż zwana życiem i Życie po śmierci
Choć w sumie pierwsze POE mi się jeszcze przypomniało, gdzieś bym tam wysoko dosyć wcisnął, ale nie wiem gdzie
Tylko dla dorosłych też świetny materiał
O.S.T.R. & Sebastian Fabijański - Psy. W imię zasad - Oficjalny teledysk
Spoiler
- Bryx Fenrir
To nie jest jakiś wybitny numer, w sumie nie lubię tych kawałków promowanych na potrzeby czegoś, gier, filmów, reklam itd, i tutaj też było przeciętnie z obu stron.
zajebisty track puszcze na domówce
- mlodyperkez
a chuj nie chce mi sie nawet produkowac na temat tego jak bardzo ostry spierdolil swoja kariere na stare lata. co do 'rapu' tego aktorzyny to nie bede komentowal bo nie zasluguje, ot zwykly wack. szkoda ze los tak a nie inaczej pokierowal kariera adama, jest mi autentycznie smutno ze zamiast darzyc go szacunkiem za to co zrobil dla polskiej sceny, ludzie dzis glownie z niego szydza (nie mowie ze nie daje im powodow). tak to tylko tutaj zostawie 
Spoiler

https://glamrap.pl/oki-krytykuje-o-s-t- ... 7r1XoZG2eIW sieci pojawiła się nowa platforma szkoleniowa, z którą związał się łódzki raper O.S.T.R. Na stronie Chcezostac.pl można wykupić m.in. lekcje rapu, a nauczycielem jest reprezentant Asfaltu. Za czterogodzinne szkolenie trzeba zapłacić 239 zł. Tego typu przedsięwzięcie biznesowe nie spodobało się Okiemu, który skrytykował O.S.T.R.-a, porównując go do błazna.
OSTRy w co ty się pakujesz kurwa?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Wyrzucanie pieniędzy w bloto, na e-raper można całkowicie za darmo polepszyć swój warsztat rapowy.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- JoeyJoeJoe
Nie widzę w tym nic złego. Praktycznie to samo co promowanie butów, po prostu sposób na zmonetyzowanie swojej twórczości.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- zemsta1kadluba
Jak jesteś w czymś dobry to to rób
Jak nie jesteś- to ucz innych jak to robić
Jak nie jesteś- to ucz innych jak to robić
mołpy są kozackie
- sugarhill_notausgang
HAHAHAHAHAHA
AH
AHHA
HAHAHAHAH
W cenie warsztatów jest m.in. (Uwaga, to nie fejk!!! To cytaty z tej strony a pogrubienia moje.):
Kurde Ostry zrobiłeś to. Jeszcze 3-4 lata temu byłem Twoim fanem normalnie i jarałem się takimi numerami jak "Nie pisz sms-ów" czy "WudźTangClan". Teraz jesteś definicją tego, z czym sam kiedyś walczyłeś i to walczyłeś nie przebierając w środkach. Dla mnie jesteś już zwykłym pośmiewiskiem, masz prawo zarabiać hajs jak chcesz, ale ja mam prawo uważać, że się po prostu najzwyczajniej w świecie sprzedałeś i to sprzedałeś tanio. NARA
Aha i ten post nie jest o tych warsztatach tylko o całokształcie działalności mniej więcej od 2017 roku, której to działalności te "warsztaty" są idealnym podsumowaniem i w sumie naturalną koleją rzeczy. A dla mnie kroplą, która przepełniła czarę.
AH
AHHA
HAHAHAHAH
W cenie warsztatów jest m.in. (Uwaga, to nie fejk!!! To cytaty z tej strony a pogrubienia moje.):
Spoiler
Historia O.S.T.R.-ego.
Raper opowiada o swoich początkach w rapie, które niespodziewanie nie były wcale takie łatwe.
Pisanie tekstów.
Dowiedz się od O.S.T.R.-ego jak pisać teksty, które poruszą serca „milionów”.
Zagadnienia techniczne.
W tej lekcji dowiesz się jak doskonalić swoją technikę, by stać się raperem znanym z „dobrego skilla”.
Brak ograniczeń.
Hip-hop nie owija w bawełnę. O.S.T.R. mówi o swoim stosunku do wulgaryzmów i podpowiada kiedy warto ich używać.
Pożegnanie.
Ważne przesłanie O.S.T.R.-ego.
Raper opowiada o swoich początkach w rapie, które niespodziewanie nie były wcale takie łatwe.
Pisanie tekstów.
Dowiedz się od O.S.T.R.-ego jak pisać teksty, które poruszą serca „milionów”.
Zagadnienia techniczne.
W tej lekcji dowiesz się jak doskonalić swoją technikę, by stać się raperem znanym z „dobrego skilla”.
Brak ograniczeń.
Hip-hop nie owija w bawełnę. O.S.T.R. mówi o swoim stosunku do wulgaryzmów i podpowiada kiedy warto ich używać.
Pożegnanie.
Ważne przesłanie O.S.T.R.-ego.
Aha i ten post nie jest o tych warsztatach tylko o całokształcie działalności mniej więcej od 2017 roku, której to działalności te "warsztaty" są idealnym podsumowaniem i w sumie naturalną koleją rzeczy. A dla mnie kroplą, która przepełniła czarę.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2019, 21:25 przez sugarhill_notausgang, łącznie zmieniany 1 raz.