Janusz Walczuk
Re: Janusz Walczuk
Dość niespodziewana gościnka, Kaczy Proceder feat. Plus, Janusz Walczuk - Nie wchodź mi w grę (prod. Szwed SWD)
@RIVALDO111 na bank zadowolony z namedroppowania połowy MEJA
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ja pierdole jakie kurwa gówno, on chyba mysli ze naprawde jest jakims bradem pittem, chuj do szczania
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- StartedAsAYoungin
@eddy_wata Dlatego tym bardziej cieszy mnie jaki flop zaliczył ze swoim deluxem 
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@oldschool
Nypel ma większy hype niż Walczuk.
To już duży upadek Walczuka.
Nypel ma większy hype niż Walczuk.
To już duży upadek Walczuka.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
w Polsce naprawdę trzeba tak kurwa niewiele, żeby zadowolić słuchacza, jeśli takie beztalencie może zrobić tu karierę, okropne to jest
- piernikowyskoczek
to akurat bardzo dobre znajomości + potężny boom na rap 2020-2022
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
niuskultonowytruskul
Ja tam akurat go podziwiam. Realizował tych wszystkich popularnych raperów i odkrył, że też tak może, poznał patenty. No i zrobił i wyszło.
Niesamowity jest ten Janusz Walczuk
pięknie się tutaj wszystko komponuje czyniąc z jego postaci na pewno nie to, co on sobie wizualizował w łepetynie. Wygląda na gościa, który lubi to robić. Rozbraja mnie on, bo jest jak z jakiejś komedi polskiej z lat 2000 około. Taki vibe jakiegoś kurczę gałgana, który ma auto od rodziców, jako pierwszy ma auto. Wie wszystko, dużo widzial, zna się na wszystkim, jest najlepszy we wszystkim i najpiękniejszy. Ma bajerke, taki pozer, wiecie. Nie szkodliwy, ale nikt go noe lubi a tymbardziej nie traktuje powaznie, ale w sumie bywa zabawny i do czegos się przydaje z tym autem tylko że to nie film a Janusz Walczuk się nie przydaje z rapem
Cenie sobie natomiast jego postać, bo jest usadzony w jakichś obszarach memiczności, które mnie bawią zważywszy jak on siebie widzi.
Cenie sobie natomiast jego postać, bo jest usadzony w jakichś obszarach memiczności, które mnie bawią zważywszy jak on siebie widzi.
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- qualite_de_schizoide
>"Chce słuchać z tobą Okiego, Maty i Rusiny
>choć miewasz dylematy co do mojej rośliny"
legendary shit
>choć miewasz dylematy co do mojej rośliny"
legendary shit
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=zi4R-MwRi8Q
Kronkel Dom x Janusz Walczuk x Kubańczyk - Welcome to Warszawa (Prod. Swizzy, Syru)
Kronkel Dom x Janusz Walczuk x Kubańczyk - Welcome to Warszawa (Prod. Swizzy, Syru)
Spoiler

- piernikowyskoczek
ale czyje to słowa
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer