"Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: "Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
też zamówiłem, pozdro
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Re: "Za drinem drin, za kreską kreska. Perypetie hip-hopowej wytwórni RRX" 13/10/2021
Miałem kolegów, ale tak do 8 klasy podstawówki, bo potem przeszedłem na indywidualne nauczanie, bo mój stan psychiczny się mocno pogorszy.many-s pisze: ↑23 wrz 2021, 12:28Kurcze Krzychu, czy ty nigdy nie miałeś kolegów? Nie grałeś w kosza, piłkę nożną, nie piłeś alko na ławeczkach czy miejscówkach, na rowerze nie jeździłeś z ziomkami? Czasy były gorsze, ale namacalne. Było łatwiej kogoś poznać osobiście. Jestem odrobinę młodszy od Ciebie ale kurwa przestań w końcu być przegrywem mentalnie bo tu ludzie myślą o starszych rocznikach jak o jakichś jaskiniowcach. Rzeczy, które piszesz są kompletnie oderalnione w chuj. I mówię to jako osoba z Polski B a nie z Gdańska, który zawsze miał lepiej.
Przewijanie kaset nie było takie straszne, nie trwało kilku minut, w niektórych walkmanach miałeś opcję przewinięcia piosenki. Teraz masz reklamy kurwa na YT i to jeszcze bardziej wkurwia. Płyty CD oryginały nie przeskakiwały, piraty też jak wypalałeś na dobrej prędkości.
Wódki z kumplami nigdy nie piłem, ale błąkałem się z nimi po podwórku, albo siedziałem z nimi w ich domu jak nie chcieli z niego żyć i kurwa to był najgorszy okres w moim życiu.
Jak ktoś patrzy przez okulary nostalgii, to dla nich lata 90-te były rewelacyjnie, a tak naprawdę były chujowe jak wszystko przed 2010 rokiem.
Mnie to nie zachwycało, bo słuchałem głównie hiphopu z USA i sobie zadawałem pytanie, dlaczego ten polski jest taki chujowy?
To będzie dostępne tylko w empikach?
jasny wracaj na forum
Podeślij ktoś ebooka jak już dostanie 
^ kogo to chuj obchodzi?
Potwierdzam potwierdzam, "Antyliroy" był klasykiem każdej domówki, na pamięć znali i razem rapowali metalowcy, normiki i dziewczyny z dobrych domów (chociaż jestem z Poznania więc NAS był tu siłą rzeczy bardziej popularny).
Co do książki to obawiam się że to jednak będzie niewypał i do żadnych naprawdę smakowitych akcji Kozak się nie przyzna, bo nie chce mieć dymów z Pihami, Onarami i Borixonami; poza tym jako ojciec zapewne mniej chętnie będzie bajał o zapinaniu kurew w sześciu...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Dokładnie takie same obawy mam, dlatego poczekam z zamówieniem na recenzje hip hopowych świrów.
jasny wracaj na forum
^ kogo to chuj obchodzi?
Warszafski Deszcz wywiad RapTime 1999 rok (Druh Sławek)
Tak sobie przypominam przed premierą książki.
Spoiler
pełne niepokoju głosy o rzekomym braku pikantnych anegdot w książce okazały się przedwczesne. jak widać na zajawce, krzysztof kozak nie kalkuluje i jedzie po bandzie
opowiadał o tym u wuwunia chyba, obyś się rozkręcił Krzychu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Krzysztof Kozak podał ceny z wysyłką
Spoiler
ile kurwa
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
w empiku jest za 30,78 zł 
Ale bez autografu - jebany sie ceni 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
.........
Ostatnio zmieniony 31 lip 2025, 16:03 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
u mnie przewidywana data dostarczenia to 13-14.10 
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Beka z ciebie @cloud
Twoje nazwisko to jest chyba na czarnej liście wszystkich firm kurierskich w Polsce.
Już jest normalnie ta ksiażka w Empikach, ja sobie zarezerwowałem odbiór w salonie i jutro pojadę odebrać XD
Twoje nazwisko to jest chyba na czarnej liście wszystkich firm kurierskich w Polsce.
Już jest normalnie ta ksiażka w Empikach, ja sobie zarezerwowałem odbiór w salonie i jutro pojadę odebrać XD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Odebrane dzisiaj, props Empik za ogarnięcie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.