Prawdziwe walki raperów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: Prawdziwe walki raperów

Post autor: 2rzyn »

PSZ pisze: 15 kwie 2020, 17:35
Moltisanti pisze: 15 kwie 2020, 16:24 Bobair vs VNM - zwycięstwo Bobair
???????
nie liczy się bo Vnm się schował za plecami kolegi a potem spierdolił, nie było wymiany ciosów
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

jajca pisze: 15 kwie 2020, 16:38 Flint vs borixon - wygrana rekina połączona z oddaniem moczu na pokonanego rywala
mozesz rozwinac? xd
daveyo

Post autor: daveyo »

Filipek zdradził szczegóły "bójki" z Bedoesem:
Nie było czegoś takiego, że ktoś zaliczył nokaut. On mi sprzedał dwa kopy, ja go dwa razy trafiłem w twarz i zapytałem czy starczy. Bedoes odpowiedział, że tak i podaliśmy sobie ręce. W żadnym wypadku nie robię z niego jakiegoś przegranego tej bójki, to było tylko takie danie sobie po mordzie – ujawnił Filipek.
:lol: brzmi to komicznie :lol:
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2020, 19:34 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

widzeszalenstwo pisze: 18 kwie 2020, 19:30
jajca pisze: 15 kwie 2020, 16:38 Flint vs borixon - wygrana rekina połączona z oddaniem moczu na pokonanego rywala
mozesz rozwinac? xd
Borixon jest/był jedna z ciekawszych postaci na naszej scenie. Krąży wiele legend o jego przeróżnych dziwnych zachowaniach w stosunku do kolegów po fachu czy dziennikarzy. My przypomnimy dwie: Pierwsza historia krążąca w światku hip-hopowym jak to, że BRX na jednej z imprez nasikał (?!) na popularnego wtedy dziennikarza Marcina Flinta
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pandemiusz

Post autor: pandemiusz »

ricky pisze: 18 kwie 2020, 10:46 Laik i Junes nie napierdalali się po tym pamiętnym koncercie we Wro? albo mieli się lać, coś takiego mi się chyba przewinęło
Tak mieli się lać. Ale do bójki nie doszło. Co ten alkohol :bowdown:
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

widzeszalenstwo pisze:
mozesz rozwinac? xd
Flint bodajże w Klanie napisał dość krytyczna recenzję kolejnej płyty WYP3, a chłopaki tak się spięty, że dissa na niego nagraly (Fast Food), po czym uwaga uwaga Flint nagrał odpowiedź, którą ich rozjebal (Tyle Snów). No i została między nimi niechęć. Historia o oszczaniu Flinta przez Borixona to miejska legenda raczej, ja słyszałem wersje, że Borygo chciał go w jakimś klubie oszczać.

Edit kurwa mać to był Tymon, a nie Flint xD
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2020, 14:11 przez scarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Pokaż ten diss Flinta, bo chyba pomyliłeś chłopa z Tymonem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
scarz

Post autor: scarz »

Dokładnie tak było, pomyliłem Flinta z Tymonem.
Awatar użytkownika
Offcheck

Post autor: Offcheck »

Wspomnienie starych czasów (pozdro dla jaszczura z tt):

Teddy Boys 95 vs Fenomen i chyba Grammatik
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Co? Dlaczego groźne bojuwki Legii chciały bić Eldokę, Jotuze i Noona XD?
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

Fenomenów za to, że mieli kawałek na soundtracku do "Rugbistów". Dokument był o rugbistach Arki Gdynia, a w tamtych czasach sekcja ta składała się z chuliganów tego klubu. Zbychu Rybak itd :cool:
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Niech się bojuwki napierdalają z bojuwkami do woli - tylko w lasach, a nie na autostradach. Za wciąganie w swoje plemienne potyczki ludzi spoza - do łagru.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
Offcheck

Post autor: Offcheck »

ZRO pisze: 20 kwie 2020, 18:03 Fenomenów za to, że mieli kawałek na soundtracku do "Rugbistów". Dokument był o rugbistach Arki Gdynia, a w tamtych czasach sekcja ta składała się z chuliganów tego klubu. Zbychu Rybak itd :cool:
Kiedyś trafił się nawet typ, który mówił, że Fenomen jest z Gdyni (chyba coś źle usłyszał na kibicowskim briefingu) :)
To były ciekawe czasy na warszawskich osiedlach :)
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

scarz pisze: 19 kwie 2020, 14:11
widzeszalenstwo pisze:
mozesz rozwinac? xd
Flint bodajże w Klanie napisał dość krytyczna recenzję kolejnej płyty WYP3, a chłopaki tak się spięty, że dissa na niego nagraly (Fast Food), po czym uwaga uwaga Flint nagrał odpowiedź, którą ich rozjebal (Tyle Snów). No i została między nimi niechęć. Historia o oszczaniu Flinta przez Borixona to miejska legenda raczej, ja słyszałem wersje, że Borygo chciał go w jakimś klubie oszczać.

Edit kurwa mać to był Tymon, a nie Flint xD
Akurat Tymon to zjadł i wypluł Wzgórze Ya-Pa3. Z całym szacunkiem dla kielczaninów, ale nie mieli oni szans w tym starciu z reprezentantem Wrocławia. Mimo wady wymowy poskładał znakomicie wersy i dał czadu.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Nie wiem, czy serio do czegoś takiego doszło, ale pamiętam, że za czasów beefu Patokalipsa vs. Miuosh chodziła plotka, że na festiwalu The Wall w Warszawie doszło do przepychanki między Panem z Katowic, a raperem Quebonafide, która została przerwana przez organizatora festiwalu pogróżką wręczenia "wilczego biletu" dla obojga panów.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Ciekawe. Zreszta sam Quebo tez w "Powszechnym i Smiertelnym" poslal linijke w Miuosha, wiec mozliwe ze cos bylo na rzeczy.

Odnosnie Queby to pamietam, ze mial tez kiedys kose z Tyminem, z czasow fristajlowych. Nie wiem czy tam do czegos wiecej doszlo, natomiast jak juz przy Tyminie to kiedys na Kempie sie zesral przed najebanym typasem podczas bitwy, bylo zreszta gdzies wideo z tej sytuacji.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

G2E był tym typem.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Krynew pisze: 20 kwie 2020, 20:57 jak juz przy Tyminie to kiedys na Kempie sie zesral przed najebanym typasem podczas bitwy, bylo zreszta gdzies wideo z tej sytuacji.

5:30
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

ten najebany typas to G2E z Tewu i poszło o to, że usłyszał "psie z walkie talkie" zamiast "przez walkie talkie"
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

O jak mnie takie typy jak ten w 5:30 na siłe szukające spiny chodzące tańczącym krokiem wkurwiają
ODPOWIEDZ