Ten Typ Mes - Kandydaci Na Szaleńców (2011)
Re: Ten Typ Mes - Kandydaci Na Szaleńców (2011)
Jak już ostatnio mesik na fali
to podbijam kns , imo kiedyś najlepsza płyta mesa , sporo eksperymentów , które mi wtedy siadały i tekstowo też ok .obecnie słuchać nie mogę , strasznie źle ten album się zestarzał , jednak taka alkopoligamia jest ponadczasowa i zawsze mi się tego dobrze słuchało, aczkolwiek mes chyba nigdy nie wydał płyty na miarę swoich możliwości, ma sporo solidnych płyt na koncie , ale żadnej kultowej jak np eis czy pezet.
Strasznie to się zestarzały te eksperymenty typu wkurwiająca wiertarówka Szukam czy zawsze gówno obesrane od premiery Zegar Tyka, ale jest tu nadal sporo utworów których chce się słuchać, i jak te eksperymenty się wypierdoli z tracklisty i poudaje że nigdy nie istniały, to nadal spoko płyta jest.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
15 lat wczoraj
tbh to już było przestarzałe w 2011 xDBurak pisze: ↑19 wrz 2025, 6:28 Strasznie to się zestarzały te eksperymenty typu wkurwiająca wiertarówka Szukam czy zawsze gówno obesrane od premiery Zegar Tyka, ale jest tu nadal sporo utworów których chce się słuchać, i jak te eksperymenty się wypierdoli z tracklisty i poudaje że nigdy nie istniały, to nadal spoko płyta jest.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 14:54 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.