Ten Typ Mes - Kandydaci Na Szaleńców (2011)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Ema

Re: Ten Typ Mes - Kandydaci Na Szaleńców (2011)

Post autor: Ema »

Jak już ostatnio mesik na fali 🏄‍♀️ to podbijam kns , imo kiedyś najlepsza płyta mesa , sporo eksperymentów , które mi wtedy siadały i tekstowo też ok .obecnie słuchać nie mogę , strasznie źle ten album się zestarzał , jednak taka alkopoligamia jest ponadczasowa i zawsze mi się tego dobrze słuchało, aczkolwiek mes chyba nigdy nie wydał płyty na miarę swoich możliwości, ma sporo solidnych płyt na koncie , ale żadnej kultowej jak np eis czy pezet.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Strasznie to się zestarzały te eksperymenty typu wkurwiająca wiertarówka Szukam czy zawsze gówno obesrane od premiery Zegar Tyka, ale jest tu nadal sporo utworów których chce się słuchać, i jak te eksperymenty się wypierdoli z tracklisty i poudaje że nigdy nie istniały, to nadal spoko płyta jest.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
kurator

Post autor: kurator »

15 lat wczoraj

Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

Burak pisze: 19 wrz 2025, 6:28 Strasznie to się zestarzały te eksperymenty typu wkurwiająca wiertarówka Szukam czy zawsze gówno obesrane od premiery Zegar Tyka, ale jest tu nadal sporo utworów których chce się słuchać, i jak te eksperymenty się wypierdoli z tracklisty i poudaje że nigdy nie istniały, to nadal spoko płyta jest.
tbh to już było przestarzałe w 2011 xD
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 14:54 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Szukam mogłoby sie obronić jako żart muzyczny, ale cymbal pogrążył sie tym debilnym intro
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ