Waco - Świeży Materiał (2001)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kysys

Re: Waco - Świeży Materiał (2001)

Post autor: Kysys »

Spoiler
Coś tam takiego o płycie pogadane.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Finn pisze: 02 lip 2021, 0:04 Nie życzę sobie, by forumowicze słuchali takiego gówna.
przeciez nikt cie nie slucha.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Bartuz

Post autor: Bartuz »

Finn pisze: 02 lip 2021, 0:04 Nie życzę sobie, by forumowicze słuchali takiego gówna.
Spoiler
Marcin_

Post autor: Marcin_ »

Bardzo ciekawa rozmowa z Waco. Ilość ksywek i anegdot ciężka do zliczenia. Player YT w spoilerze poniżej:
Spoiler
Kolega @Połas wynotował ciekawsze wątki:
Wjechał wywiad CNE z Waco i pan producent na ostrym wkurwie leci momentami. Jedzie po ksywach:
- opowiada, że Pono kiedyś kawał mu spierdalać, a dwa lata później grzecznie prosił go o bity,
- dostaje się Tedemu,
- wprost stwierdza, że uszaty Wojtek po prostu dba o swój pijar i chuja prawda z tym, że dopiero odebrał platynę za WWO,
- wyznaje, że Oyche Doniz został przekopany pod klubem Proxima,
- dostaje się Kubie O. z Hewry, który miał mieć chore ambicje,
- opowiada, że właściwie to on i Pedro zakładali Prosto, Sokół tytułował się na mieście jego wspólnikiem, a później umyto rączki i stwierdzono, że Prosto nie będzie płaciło 1/3 czynszu za Studio Prosto, które ogarniał Waco, co było jednoznaczne z tym, że Waco nie ma żadnych praw do labelu,
- to Waco podpowiedział Pedro, że warto wydać Hemp Gru,
- Waco szczególnie wkurwił się na wspomnienie realizacji teledysku z jego płyty producenckiej, gdzie wytwórnia powywalała jego ziomków z ujęć,
- przyznał, że każdy raper, który dograł się na Świeży materiał, miał zapłacone za zwrotkę,
- spotkały go pewne konsekwencje polemiki z Malikiem Montaną na temat polskiego rapu, o których nie chce mówić
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

Szuwar na nowym Waco :bowdown:
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

ale powczuwany ważniak z tego Waco xd
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

18:05 jak sie spruł o kolegów z pruszkowa haha jak sentino o słowika, kurwa ten waco to musiałbyć prawilny w chuj kurwa jak wuwunio ale no słucha sie go nawet niezle

straszny ból dupownik dziad, ten z liscia dostał ten przekope ten kurwa to ten tamto, chłopie to nie 2000

on wydał jeszcze jakas producencka prócz tego? bo sie wozi kurwa jakby minimum cztery platyny przyjął

czekaj tam on przewinał że foster poszedł siedzieć?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

^też tak zrozumiałem o Fosterze
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

obejrzałem kawałki tego wywiadu i mega wkurwiający jest CNE, za każdym razem gdy Waco się nakręca i gada na tych raperków, to ten mu się wtrąca i go wybija z toru wypowiedzi. jedynie przy tych ziomkach z hewry jako tako bardziej się rozwinął, gdyby cne zamknął mordę i się ograniczył jedynie do tego swojego "yhym", "tak", to może więcej byśmy usłyszeli o sytuacji z malikiem, o tych sprawach ze sokołem, hg czy by dalej gadał o tede. kumam, że nie chce sobie zamykać drogi do dalszych wywiadów z tymi znacznie popularniejszymi niz waco raperami, więc wolał, żeby za dużo się nie wylało, no ale i tak czuć niedosyt.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Ta, CNE jakby obsrany, że Waco za dużo powie xd

Sabot Gruber też spoko że będą
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

No niech się nie zesra Eskimos wiosłujacy żeglujący czujny jak ważka.

Pół roku na system pół roku na siebie taki system osły to ja w dupe jebie
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Każdy pewnie miał taką sytuację że będąc na jakimś melanżu, najczęściej w plenerze podbija jakiś najebany typ, który zaczyna pierdolic jakieś kocopoły z tonem jakby był najmądrzejszy na świecie, w połowie rzeczy sam sobie zaprzecza, oczywiście w każdej historii przedstawia siebie jako przechuja. Rozmawiasz z nim na zasadzie przytakiwania i modlisz żeby się w końcu odpierdolił. Tak trochę dla mnie brzmi ten Waco, jeszcze kurwa ten wąs i koszula. Ten typ w sobie ma bólu dupy, 43 lata i rozpamientuje jakieś kurwa historie z przed 20 lat, kogo to kurwa obchodzi, jeszcze jak coś ciekawszego mógłby powiedzieć to jakieś gadki No wiem ale nie powiem, nie chciałbyś wiedzieć. Strasznie odpychajacy typ
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Ktoś bardziej rozwinie o co chodziło z konsekwencjach z malikiem? Czyżby Kurd opłacił Czeczeńców żeby się dobrali do pupy wackowi?
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

jestem w stanie skwantować każdy wymiar zeby wibracyjnie wzmacniac boskie czestotliwosci lub demoniczne uchwycic i zgladzic
Połas

Post autor: Połas »

d3nt pisze: 02 mar 2023, 13:27 Ktoś bardziej rozwinie o co chodziło z konsekwencjach z malikiem? Czyżby Kurd opłacił Czeczeńców żeby się dobrali do pupy wackowi?
Trudno rozwinąć, bo Waco wyraźnie wspomniał, że nie chce o tym mówić, a zesrany CNE zamiast pociągnąć temat, tylko powiedział no tak, no tak i grzecznie podziękował za wywiad.
Obrazek
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Tutaj nagranie z zajścia z Malikiem
Spoiler
Awatar użytkownika
d3nt

Nadal dziwne ze się zesral do Uszatka i pewnie ma wysokie mniemanie o sobie a boi się powiedzieć co się odjebalo w konflikcie z ciapackim bananowcem, beka
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

LWD pisze: 02 mar 2023, 12:35 obejrzałem kawałki tego wywiadu i mega wkurwiający jest CNE, za każdym razem gdy Waco się nakręca i gada na tych raperków, to ten mu się wtrąca i go wybija z toru wypowiedzi. jedynie przy tych ziomkach z hewry jako tako bardziej się rozwinął, gdyby cne zamknął mordę i się ograniczył jedynie do tego swojego "yhym", "tak", to może więcej byśmy usłyszeli o sytuacji z malikiem, o tych sprawach ze sokołem, hg czy by dalej gadał o tede. kumam, że nie chce sobie zamykać drogi do dalszych wywiadów z tymi znacznie popularniejszymi niz waco raperami, więc wolał, żeby za dużo się nie wylało, no ale i tak czuć niedosyt.
bez kitu kurwa xD
- mialem nagrana cala plyte z jednym chuliganem z warszawy, pewnego dnia wpadl w szal i podjechal na parking i...
- ale powiedz waco, jestes dogadany z tymi ludzmi z ktorymi chcesz wydac plyte?

albo jak gadali o wypowiedzi malika nt. chudych łapek u raperów to kroił się pocisk na pono i tez mu wlazl w slowo ciumciok
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
d3nt

Dobrze ze sujbitron pojechał z tym cwelem nowej ery ale mógł jednak się trochę bardziej postarać
CAŁE ŻYCIE MAM

Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

ciumciok nowej ery
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
ODPOWIEDZ