Mac Miller - Circles (2020)
Re: Mac Miller - Circles (17/01/2020)
Jak myślita, zamawiać (wysyłki od marca) czy czekać i liczyć iż będą płyty dostępne w EU?
^ kogo to chuj obchodzi?
Na pewno będą, ale to już Twoja decyzja 
No nie wiem czy tak na pewno. Yelawolf TM3 wciąż nie da się kupić w eu, chyba że o cxyms nie wiem
^ kogo to chuj obchodzi?
- przedszkolanek
mac pewnie będzie do powinięcia w europie, to jest jednak zawodnik sprzedażowo o klase wyższy niż yela
ale ja tam kupować nie będę, więc róbta co chceta
ale ja tam kupować nie będę, więc róbta co chceta
piekny jest ten kawalek, ciesze sie, ze po czasie znow moge sluchac maca bez takiego przygnebienia i smutku jaki odczuwalem po jego smierci, jedna z bardziej wyczekiwanych przeze mnie plyt w tym roku
A i owszem była, na koncercie pożegnalnym jeśli dobrze pamiętam. Czekam na wersję albumową najbardziej
https://twitter.com/RyanTheKing17/statu ... 0905785344
Ostatnio zmieniony 16 sty 2020, 19:37 przez Sergiusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
frontkick
Bardzo ładny ten singiel
Ciekawe czy Madlib i Metro wypuszczą kiedyś te materiały które mają z nim nagrane, nie rozumiem po co to trzymać w szufladzie
Ciekawe czy Madlib i Metro wypuszczą kiedyś te materiały które mają z nim nagrane, nie rozumiem po co to trzymać w szufladzie
kiedy ten album wjeżdża, ktoś wie?
Jest już normalnie na streamingach
- przedszkolanek
Można już słuchać na streamingach
Re: Mac Miller - Circles (2020)
Melancholijne (żeby nie powiedzieć przećpane
) śpiewanie, do melancholijnego plumkania. Poza singlem jakoś tak przeleciało. Początek żywszy
ale od połowy to już solidna zamuła.
Evrybodys gotta live and evrybodys gotta die... jakoś od tego momentu tempo spada.
Evrybodys gotta live and evrybodys gotta die... jakoś od tego momentu tempo spada.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
-
jasnejasne
Mnie osobiście "Swimming" w największym stopniu kupiło, więc generalnie się jaram, że to tak brzmi.
Swimming bardzo mi się podobało i często wracałem do tej płyty więc liczyłem na podobny poziom i na tym albumie. Co najważniejsze to dalej czuć w tym ducha Maca Miller'a i dość ciężko się tego słucha po Jego śmierci, a te melancholijne flow/bity wcale przy tym nie pomagają i człowiek po prostu zaczyna myśleć, ale to tylko przez pierwsze minuty. Później już się zanurzam i płynieeeeeeeee. Mogę stwierdzić, że jest to najbardziej melancholijny/spokojny album jaki kiedykolwiek wyszedł od Mac'a. W żaden sposób się nie nudziłem i szybko przeleciało te 12 kawałków, trzeba się tylko wczuć. Ogólnie mam wrażenie, że druga połowa płyty zdecydowanie lepiej wypada. Imo nie przebiło to świetnego "Swimming", ale jest to jak najbardziej udany projekt i godny przesłuchania po Jego śmierci.
Ulubione kawałki: Circles, Good News, I Can See, Everybody, That's On Me, bit w Hands, Surf
Ocena: 7/10
Ulubione kawałki: Circles, Good News, I Can See, Everybody, That's On Me, bit w Hands, Surf
Ocena: 7/10
Bardzo klimatyczna, melancholijna i mało rapowa płyta, mniej niż Swimming i w sumie takiej właśnie się należało spodziewać. Po pierwszym odłuchu dopiero jestem i póki co mniej siada niż Swimming ale i tak jest świetnie, w sumie bez słabego momentu.
Bardzo fajnie siadlo, co prawda słabsze niż swimming, ale trzyma poziom
Blue World 
przesłuchałem za dnia i od razu siadło parę kawałków, ale ze względu na klimat płyty, drugi odsłuch zrobiłem przy wieczornym spacerze po mieście. odbiór zupełnie się zmienił i pięknie to siedzi jako całość. przykra sprawa, jak pomyślę, że to ostatni materiał od malcolma
niesamowity talenciak
Blue World, Good News, Hand Me Down, Hands, Surf
Blue World, Good News, Hand Me Down, Hands, Surf
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber