Tede & Sir Mich - Karmagedon (2019)
Re: Tede & Sir Mich - Karmagedon (2019) [Zapowiedź]
Arab to chyba chodziło bardziej o Tuniego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W dobrych sklepach internetowych
Jestem po pierwszym odsłuchu i kurczę dobre to. Spokojne numery są bardzo dobre, te z pazurem również bujają. Wróciły chwytliwe refreny, które będą bujać na koncertach. Na lekki minus kolejne odgrzewanie kotleta w postaci infamii. Na pewno będę wracał do tej płyty częściej niż do NOJI.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
To rozliczył scenę
rapowych emerytów i łaków nołnejmów
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Możesz pokazać jakiś screen, wpis, cytat cokolwiek o rozliczaniu sceny? W sensie, gdzie Tedzik tak mówił? Bo ja sobie nie przypominam a chętnie bym zobaczył, że faktycznie tak było. Bo ja kojarzę tylko Karma wraca k*rwy. Moje wczorajsze obawy okazały się bardziej, niż słuszne. Będzie bolało i to tak serio bardzo
Refren Zgrywusa przepiękny. Baj baj baj adioosss. Nie no, zajebista jest ta płyta (trochę sajko mi się włącza
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Zajebiste bity, Tede rapuje sprawnie, konkretnie, bez różnych irytujących manier w głosie jak na poprzednich projektach i przede wszystkim z dużą charyzmą, do tego pojawiło się jednak sporo ksywek. No jestem na tak, chyba najlepszy jego album od Kurta.
- sugarhill_notausgang
Fajnie brzmi ten kawałek, ale czemu on tak napierdala na tego biednego siwego Numera, który sobie siedzi w państwowym radiu i nikomu krzywdy nie robi? Ja wiem, ze może być irytujący, ale w końcu tyle razem przeszli, nagrali 4 albumy, a teraz "intelekt, to coś ci nieznane" "chuja mi możesz" "jebany nierobie"? Bardzo smutno się tego słucha. Sokół potrafił zachować klasę w stosunku do Jędkera, tu tego nie ma, szkoda.
dlatego
Z tym intelektem to nie jest w stronę Araba?
Z tym intelektem to nie jest w stronę Araba?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2019, 11:35 przez JVCORE, łącznie zmieniany 1 raz.
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- sugarhill_notausgang
Tak, tak, po prostu dla mnie to dalej nie jest powód do nagrania takiego, nomen omen, numeru na album, zamiast się z nim spotkać i powiedzieć, co się myśli, dla mnie to jest niepoważne.
Tak jak rap i raperzy, dlatego nie dziwi mnie to co się stało
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Cytując mojego ziomka "Jazda TDF po Numerze jest jak pójść do szkoły specjalnej i najebać swojego kuzyna z zespołem downa za to ze znalazl sobie innego kolege"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W sumie najlepszy jego album od vhs, jest parę dobrych numerów
Przesłabe te pociski na Numera, ale widocznie Jacus tak już ma, że każdego byłego kolegę/dupę musi publicznie zmieszać z błotem.
jack strong co za benger, bedzie banglalo
pilkarz
No właśnie dlatego że nikomu krzywdy nie zrobi.sugarhill_notausgang pisze: ↑09 maja 2019, 11:31 czemu on tak napierdala na tego biednego siwego Numera, który sobie siedzi w państwowym radiu i nikomu krzywdy nie robi?
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
wczoraj sluchalem troche i zwrocilo moja uwage, iz on tam dosc mocno w dupe wlazi roznym popularnym piosenkarzom, np. quebofide i paluchowi, a dissuje - to prawda - numera raz i marte linkiewicz, ktorzy albo nie sa za popularni, albo ciesza sie zla slawa
bo sie wypala i mozna sie podlizac mlodym sluchaczom + to o czym mowi luxair - numer nic nie odpowie, tuniziano to samo, linkiewicz co zrobi niby, rychu p wysmieje pewnie na fejsbuku albo sie wyjebie calkowicie, beteo nawet nie pierdnie i mozna tak wymieniac.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Ale akurat Young Multi na brak popularności bynajmniej nie może narzekać, kawałki z Beteo na youtubach też robią duże liczby, nie wiem jak tam ze sprzedażą płyt czy biletów na koncerty, w każdym razie obu słuchają chyba głównie właśnie młodzi odbiorcy.
Ciekaw jestem co zrobi Numer, bo tam poszły takie inwektywy w jego kierunku, że zostawić tego ot tak nie może raczej
Ciekaw jestem co zrobi Numer, bo tam poszły takie inwektywy w jego kierunku, że zostawić tego ot tak nie może raczej
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
To ujadanie TDFa jest już tak, żałosne
On chyba przed samym sobą czuje że tamten beef przegrał.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.