Diablo 4

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
cloud
chmura

Re: Diablo 4

Post autor: cloud »

elo świry,
trochę od ponad tygodnia najebałem 60h w D3 (będąc totalnym casualem/laikiem/noobem), bawię się super i najchętniej od razu bym kupił najnowszą część, ale trochę mam obawy, że zaraz mi się znudzi i wypierdolę dość dużo siana w błoto...
czy biorąc pod uwagę fakt, że D3 tak mi się spodobało i dużo już godzin najebałem, to po prostu nie zastanawiać się i kupować IV, czy może jednak trochę poczekać? (na niższą cenę, może na nowy sezon?)
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

poczekaj na nizsza cene
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
cloud
chmura

chuj, kupiłem xd
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
bialyjelen

no i gratki, witam w uniwersum

daj znac jaka postac i co jest budowane, powodzonka
Awatar użytkownika
cloud
chmura

gram czarodziejką pod ice shards, jest bardzo fajnie i chętnie bym grał 24/7

pozdro byku
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

kupiłem se w końcu ps5, bo nowy mortal. No i ogólnie trochę gierek, które mnie interesują wychodzi niedługo, albo wyszło już.

No i chuj, kupiłem też to diablo. Grałem wcześniej w betę druidem i rogue na ps4 i było spoczko, ale teraz stwierdziłem, że cyknę nekromantą.

I super fajnie się klika pod kości plus wybuch zwłok. Nie wiem czy to optymalne, bo chuj mnie to w sumie teraz obchodzi, ale jest sympatycznie. Ale ja zawsze w sumie byłem fanem serii i w d2 sporo za dzieciaka się rypało. W d3 na studiach też, więc chyba nie dziwne, że wsiąkłem xD
Awatar użytkownika
cloud
chmura

włączać serwery blizzard kurwy
Awatar użytkownika
Weles

Post autor: Weles »

I jak tam, warto się dobierać jeśli w D2 siekło się 300h+ a w Diablo 3 zrobiło 2xfull kampanie? D3 przebiegiełem te kampanie w lokalnym coop, raz z ziomkiem, raz z nieziomkiem, kto tu jest ziomkiem. Awaria w D4 najwięcej czasu, przyjemności sprawiało składanie run, krowi poziom, bossruny.
Doświadczę tu podobnych emocji?
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Odpalam to zaraz, nekro na start
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Fabuła skończona i 3 poziom świata odblokowany. Wciągnęło mnie to. Teraz farmię pieczęcie.

Warto w ogóle umieszczać aspekty w itemach jak mam 52 lvl i zaraz pewnie coś lepszego padnie?
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
Pteh

IMO warto, koszt nie jest jakiś mega duży, a jak wkładasz aspekty z kodeksu to i tak możesz to robić bez limitu
Awatar użytkownika
cloud
chmura

ja trochę się znudziłem :( 61 lvl, world tier 3, moja czarodziejka jest chujowa i mam problemy z cooldownem/mana reduction, brakuje mi dobrych itemów, za bardzo nie wiem co dalej robić, a zero zajawy na tworzenie nowej postaci :roll:
Dancio

Post autor: Dancio »

Ja to samo. Wbiłem łotrem 64 i jest dość słaby i zajawka jakoś opadła. Poczekam na start sezonu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
bialyjelen

ja druidem nadupcam i pysznie jest, wielki tank, AOE dojebane, az sie milo klika
Awatar użytkownika
cloud
chmura

może ktoś chętny na jakieś wspólne bicie demonów przy pierwszym sezonie? :twisted:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Brzmi jak zaproszenie do masturbacji.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Prez

kurwa gram sobie necro, 36 albo 37 lvl i wczoraj chyba skończyłem pierwszy akt i tak no... trochę nuda jednak, duża powtarzalność, klikam w kółko 3 spelle tak naprawdę a miniony robią większość roboty. no i łatwo w chuj jak dotąd, tylko raz miałem moment zaczopowania gdzie padłem 2x na jednym bossie przy odbijaniu twierdzy
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
Pteh

Necro 60
Druid 60
Barb 41

Nie mam kompletnie ciśnienia i chęci na dobijanie kimkolwiek do 100 lvl. Natomiast gra w okolicach tego wlasnie 50-60 na wt3 jest całkiem sympatyczna. Wykonuję sobie sporo zadanek pobocznych, cisnę helltidy jak akurat trafię, zbieram szepty od drzewa i tak se jakoś na chillku to leci bez spocenia. Jak zaczął mi się nudzić Necro pod kości to zrobiłem Druida pod Pulverize. Jak zaczął mi się nudzić Druid, to sobie zrobiłem Barbkę pod whirlwind. W sezonie pewnie zagram sobie Roguem, ale też bez wielkiego ciśnienia na hardkorowe levelowanie. Ot, casualowe granie bez większej presji i siedzenia w excelu i przeliczania statystyk z itemków i przyjemnie jest.

Tylko wkurwia to, że trzeba się trochę pierdolić z aspektami, rozkładaniem/ulepszaniem tego wszystkiego u kowala i biega się po tym mieście jak debil. No, ale nadal nie jest to coś, co ultra przeszkadza.
hwjsk

Post autor: hwjsk »

lepsze niz d3?
Awatar użytkownika
Prez

Prez pisze: 12 lip 2023, 9:24 kurwa gram sobie necro, 36 albo 37 lvl i wczoraj chyba skończyłem pierwszy akt i tak no... trochę nuda jednak, duża powtarzalność, klikam w kółko 3 spelle tak naprawdę a miniony robią większość roboty. no i łatwo w chuj jak dotąd, tylko raz miałem moment zaczopowania gdzie padłem 2x na jednym bossie przy odbijaniu twierdzy
no i cofam to, od początku drugiego aktu jest wyraźnie trudniej, miniony padają jak muchy, musiałem zmienić build bo nie szło grać na tamtym. Od razu ciekawiej sie zrobiło

Zaraz rusza pierwszy sezon z tego co widzialem, może mi ktoś wytłumaczyć jak debilowi czy muszę zakładać nowa postac do tego, czy mogę sobie grać dalej obecna, czy jak to działa? Bo czytalem co nieco w necie ale trochę jestem zagubiony na czym to ma dokładnie polegać
ODPOWIEDZ